Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Nu m-au lasat aia sa-mi fac somnul si sigur ca imi va casuna pe cineva.... Asta apropo ca vazui ca unele se dau mare masterande pe aici, dar nu stiu sa scrie corect disertatie, probabil ca atunci cand au terminat ele se scria dizertatie....desi am mari retineri... La SNSPA se scadeau 2 puncte daca faceai asa o gafa sau iti gaseau greseli gramaticale in lucrare... In fine, sa trecem peste si sa ne inveselim... Gata, m-am racorit!

Bebe Yannis in evolutie

Vai, vai, Annisia, de ce atata agresivitate? Ti se pare chiar asa o greseala mare??? Si chiar daca era, cu ce te afecta pe tine? Doar am stabilit ca nu comentam greselile aici, e si un regulament in sensul asta. In fine, probabil ca tu scrii perfect corect din punct de vedere gramatical... Rusinik!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salutare si de la noi pe la amiaza...a avut treburi administrative pana acum...
Mi se pare mie sau Annisia a atins pe cineva.... intelegeti-o ca s-a trezit fortat..nu de voie....
Fetele atata ati mai vorbit de detergenti ca am pus si eu la spalat..asa de dragul detergentului...hainutele lui bebe mai incolo sa fie proaspete...
Despre nastere Rodica nu are sens sa mai discutam ca s-a tot spus...senzatii gen ,,kk un pepene,,...durere de-ti crapa ochii...am urlat nu am tipat...:))))) mai vrei?...cat despre epidurala..aici nu ma bag ca habar nu am dar cica daca nu esti pe faza sa impingi dureaza mai mult travaliul, copilul nu iese..si etc... vom vedea...si eu mai am momente cand ma strabate asa cate un gand dar nu imi stric zilele cu stressul asta.. ..M a gandesc doar cum zicea Annisia sa ajung la timpul optim , sa nu stau pe acolo prea mult sa aud tot felul de sunete ancestrale...ca asta te infricoseaza de cele mai multe ori....in rest...nu se moare din asta..
Pe mine a inceput sa ma usture muschii sau pielea aici sus sub piept...se mareste burta tare..

carmen 30s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Teodora, pozele din New album sunt de la munte? Misto peisajele...La ce pensiune ai fost?

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Craiasa Muntilor,in Moieciu!
f fain mi s-a parut si mie,confort de vreo 3*+ si mancarea bestiala si ieftina!

Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by Andries

mey io de nascare nu va mai zic nimic , iar de epidurala va spun ca depinde SI de "mana" si priceperea anestezistului, unii nici nu se baga din principiu la epidurala. Daca doctorul nu-ti recomanda, probabil nu o face pentru ca nu are un anestezist pe care sa se poata baza.

Sim, vezi ca in punga de detrgent compact trebuie sa ai o noua canitza dozatoare, mai mica, adaptata concentratiei.

Andries

Ba,mai spune-ne cate ceva, ca le spui bine!Pe mine nu ma sperie,dimpotriva,macar vad la ce sa ma astept...Da' mai sunt si ceva injectii contra durerii,parca asa am auzit?

Dana 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Tomasa!Bafta multa la disertatie!Sa fie bebelina Maria cu noroc pt.mami!
Fetelor,Mihnutzul mi-a pus gand rau!Toat anoaptea n-am inchis un ochi de atata zbucium al lui,plus ca nici azi nu m-a crutat!Cred ca s-a intors c ami s-a schimbat si forma la burtika!Si aveam o obsesie ca nu se intoarce!

Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amar, pe mine una m-a cam deranjat cum a pus problema, recunosc sportiv. Pana la urma Tomitza mi se adresase mie, putea sa-i ignore mesajul daca nu-i convenea "marea greseala" pe care a facut-o. Si pana la urma sa fim seriosi, cati cunosc termenul asta? Ca eu una habar n-aveam de el pana n-am inceput masterul...si nu mi-e rusine ca nu-l cunoasteam . Mi s-a parut disproportionata si nejustificata reacita ei, dar probabil o fi fost lipsa somnului de vina, intr-adevar.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tomasa, mai bine taceai, ca nu despre tine era vorba.... Orisicum, ca sa iti raspund la temeri - nu, nu scriu super corect, dar macar incerc.... Ca sa nu mai adaug ca eu nu ma aia pe mine ce tare sunt eu... Iar despre regulamente, nu cred ca am sarit calul...
Sa-ti fac un rezumat? Problema nu era ca nu stie sa scrie, ci ca se vaita cat de dificil i-a fost la prezentarea ”dizertatiei”....
Eu deja ma astept ca de fiecare data sa primesc un raspuns de genul, asa ca nu mai conteaza... Orisicum, eu am sa-mi spun in continuare ofurile... Asa sunt eu.... Ce sa fac daca nu am hemoroizi si nici nu ma stric la stomac? Trebuie sa spun si eu ceva. Sau nu? Uite, Yannis zice ca trebe...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hop si noi cu contractii BH. Tocmai ce m-am ridicat de la masa si m-au luat. Groaznic. Abia pot sa stau pe scaun. Doamne de-as avea un pat pe care sa ma intind si eu, ar fi o mana cereasca.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Off, vad ca nu te-ai lamurit. Bine, daca ti se pare ca am pus gresit problema, da mi se pare o mare porcarie sa termini un master si sa nu ai habar cum se scrie acest cuvant... Tie nu? Unde mai pui ca apoi si amintesti ca ai facut un master... Stiu, stiu, sunt pretentioasa.... Sa trecem peste, se poate?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mey, ce faceti? Ia luati o gura de apa rece de la mine din tara de gheata!
Nu va certati ca se supara bebeiiiii!!!!!!!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput