Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata fetelor si de la mine pe la pranz....

trimit pampoanele si eu la joc ca azi am senzatia ca vom avea si niste surprize placute.. nu ma intrebati de ce.

gata.

in alta ordine de idei..

pentru Alina.A - felicitari pentru domnisoara mancacioasa si greutatea pe care a luat-o asa repede. Doamne ajuta in continuare.

pentru Irinusha -am cunoscut un om de mare valoare care nu a facut copii(desi ii iubea nespus - a infiat un baietel) din cauza unei boli genetice pe care nu a vrut s-o transmita. tu ai avut curaj si ai facut nu unul ci doi copii - asa ca da-i incolo de oameni rai, de mirarile lor si uimirile lor de vorbele lor de claca..tu sa fii sanatoasa si copii tai la fel. nu lasa aceste influente negative sa te marcheze. nu merita nimeni. Doamne Ajuta si sa fie totul bine.

Ioana 75 - cum stai cu tensiunea? ai mai facut vreun antigrup?

AncasiRoxana 5 milioane? pentru o - pai scuza-ma draga mea dar nu inteleg de ce iti ceri tu scuze ca iti faci lucrurile ce le ai de facut si ea sta cu Roxana? nu pentru asta este angajata, nu pentru asta e platita? fetelor sa stiti ca subscriu AndreiZ care a spus ca in ce priveste copilul meu o sa fiu in stare sa musc din carne vie!! dar fa-i draga mea o fisa a postului. si pune-o a semneze. o discutati impreuna.. scrii acolo ce ti-ar place tie sa faca si o discutati la angajare astfel incat cu sau fara carte de munca sa poti sa o tragi putin la raspundere. maine poimaine vezi ca fetita ta nu mai vrea joaca poate cu alti copii in parc ca ea s-a obisnuit sa stea deoparte.. exista influente de acest gen - imi cer scuze dar meseria mea m-a facut sa vad multe astfel de cazuri.
nu-ti mai cere scuze si urmareste interesul copilului tau. e mai presus decat orice.

hai ca m-am intins eu acum.

AndraZ cum stai cu tensiunea? - eu subscriu fetelor ce au scris mai devreme ceva legat de intrebarea ta.. intr-o institutie medicala cu risc crescut - cum sunt maternitatile nu cred ca sunt de garda simpli doctorasi fara experienta. sunt convinsa ca intr-un caz de urgenta - cezariana vei fi pe maini bune chiar daca nu este medicul tau curant.

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

La mine s-a oferit soacra sa vina sa stea cu copilul. Nu prea stiu cum vede ea chestia asta, ca doar locuieste in Ploiesti!!! Nu am vrut sa ma cert cu ea de pe acum, dar sper ca nu i-a trecut prin minte sa vina sa se mute la noi, ca de, ne-am luat apartament cu 4 camere si ar avea loc. Am lasat-o in pace deocamdata, dar mai bine cu o bona ca a Ancai decit cu soacra pe cap toata ziua!

Cristina, 35+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

In spiritul armoniei si al pacii pe pamant, subscriu!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Stiti la cine ma gandesc eu acum? La domnul inginer al Karligutzei! Despre Karligutza stim mai mult sau mai putin cu ce se ocupa, dar el ce-o fi facand? A facut carare de atat du-te-vino pe la usa salonului? A terminat deja un pachet de tigari? Eu una tare-as vrea sa-i vad fatza barbatului meu in momentele alea! Mai ca as cere sa fie el fotografiat cand se naste Domnita Miruna, si nu Domnita insasi!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Haha, Cristina, si la noi tot cu 4 camere + soacra destul de dornica sa ma ajute, dar no way.
Andra, paticut, multumesc de intrebare; din pacate am omis sa-mi iau tensiunea, in schimb am facut o gramada de treaba; sper sa fiu bine insa.
Paticut, acum e sotul pe drum sa-mi ia rezultatul, abia astept sa vad. Oricum ma duc sapt viitoare si o repet din nou.
Anca, imi pare rau ca ai parte de asa o bona. Bona mea e f harnica, curatenie in tot apt (cu miruna linga ea, eu am insistat sa o initieze), calcat, mincare, iesit afara cu copilul doar dimineata de la 8 (ca apoi e prea cald), pictura, plastilina, etc. Problema cea mare e ca are 25 de ani si suspectez ca vrea sa faca un copil la anul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

A, ce placut a fost in parc, o sa ies si dupa amiaza!

Azi sunt in forma ( deocamdata) si o sa imi fac niste peste file cu cartofi in coaja!

Anca referitor la activitati pe care bona sa le faca cu fata, cel mai simplu ar fi sa ii spui tu:"Azi vreau sa faci asta cu fata: sa pictati, sa invatati o poezie, sa colorati, sa desenati nu stiu ce, etc.Bineinteles ca fiind mica, totul poate tine 15-20 min. dar la varsta asta e suficient.

Exista pe DC in forma electronica o super carte scrisa de June Oberlander -" Cresterea copilului de la o zi la 5 ani" care are activitati pentru fiecare saptamana de viata de la o la 5 ani si poti sa te inspiri de acolo si sa ii dai teme de facut.

Cristina ai dreptate ca dureaza pana se declanseaza.Mie abia pe la 7 seara mi s-a declansat.

Io nu mai imi aduc aminte ce facea sotul meu in ziua cu pricina.Oricum mi s-a rupt filmul cand au inceput contractiile si pe el l-am pierdut pe drum...

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Anca mamica Roxanei subscriu si eu la discutia bona - si am sa-ti fac o comparatie cu o cresa particulara ( e adevarat ca nu locuim in Bucuresti ) dar colega mea si-a dat copilul la cresa cu 5 milioane pe luna de la ora 8 la 18 de luni pana vineri unde copilul doarme , mamanca , se joaca etc. ... deci ...

cristina_ana - vezi daca v-ati luat apartament cu patru camere si daca zici ca s-a oferit tare mie ca vei avea o astfel de supriza cu soacra , doar nu crezi ca o sa faca naveta Ploiesti-Bucuresti , nu ??? deci eu in locul tau as cam lamuri lucrurile mai din timp ...

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Brazuca, nu ne-ai spus ce ai facut aseara! Nu a mers declansarea nasterii cu sexatul?

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Nu am mai prestat nimik aseara ca mi-a fost f rau. M-au luat niste senzatii de voma cum nu am avut nici in primele luni. Rau de tot! Nu inteleg de ce, dar nu mi-a mai stat gandul la altceva. Deci nici vorba de .

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by paticut

AndraZ cum stai cu tensiunea? - eu subscriu fetelor ce au scris mai devreme ceva legat de intrebarea ta.. intr-o institutie medicala cu risc crescut - cum sunt maternitatile nu cred ca sunt de garda simpli doctorasi fara experienta. sunt convinsa ca intr-un caz de urgenta - cezariana vei fi pe maini bune chiar daca nu este medicul tau curant.

paticut 34+ cu Rares

paticut, problema mea este ca nu stiu daca este ok ca alt dr sa iti fac cezariana. cred asta pt ca dr tau curant stie cel mai bine ce si cum, mai ales in cazul meu, care iau tratament si am anumite probleme care impun mai multa atentie si mai mult interes din partea medicului care taie si coase. nu zic, fereasca Dumnezeu, ca altii ar fi incompeteni si ca numai dr mea este buna, dar daca te lasi pe mana oricui de ce iti mai alegi un anumit dr? in acest caz eu nu mai vad scopul unui dr curant....eu una nu sunt asa linistita la ideea asta si tare o sa doresc sa vb cu dr mea despre acest aspect, ca nu vreau sa ma trezesc cu "probleme"....mai ales ca e vb de cezariana facuta la recomandarea medicului, nicidecum la cererea mea. referitor la tensiunea mea....vad ca iar joaca feste...urca, coboara, imi streseaza copilul care, cand imi creste tensiunea, nu misca deloc si atunci intru eu in panica.....astept sa nasc odata ca tare m-am saturat sa stau cu frica-n san si cu inima cat puricele.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu tot nu scap de frisonul asta si nu cred ca e de la tzatze ca le-am golit o data azi, sunt imbracata cu maneca lunga ca dardai de mama focului.

Am dormit si in timpul asta m-a sunat Hook, am ratat convorbirea ca de ieri tot asa ne-am petrecut cu telefoanele! Ma apuc sa o sun sa vad ce face, poate raspunde!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

stiu Andra si ai dreptate mai ales ca atucni cand am vorbit la etiquestte mi-ai explicat ce multumit erai de doctorita ta. probabil ca asa as gandi si eu. dar incercam sa te incurajez. eu sunt convinsa ca ai o fetita cuminte si ca v-a veni pe lume cand veti fi in siguranta amanoua cu medicul care sti ce si cum despre experienat voastra de graviduta.

eu si fata draga si pe mamica ei curajoasa.

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput