Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Anca mie mi se pare f interesant subiectul O bona se gaseste greu si desi nu am nascut inca am inceput sa caut. Am citit si lista de discutii despre bone dar este mai mult mica publicitate de gen "caut bona" si nu tips and triks despre cum sa o si gasesti sau ce faci mai departe cand iti vine sa o strangi de gat.
Uite m-am gandit la o chestie: ce ar fi daca am aplica reguli din business si odata la 3 luni sa faci o evaluare a activitatii in care sa iti spuna daca e multumita si tu ii spui ce vrei sa imbunatateasca - oare merge? Cand o sa trecem la clubul scutecelor probabil o sa vorbim mai des acest subiect.

Roxana 37+ cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Anca si eu zic ca la banii care ii dai ar trebui sa ii spuna povesti, sa o invete poezii...Si sa stii ca nu mi se par bani putin ...ca doar astia nu sunt impozabili. Oricum tu esti cu banii, tu ar trebui sa impui niste conditii. La noi se platesc bonele cu 3-4 milioane, daca poti sa-i platesti si cartea de munca e super fericita. Pe langa faptul ca sta cu copilul pana la ora 4 sau 5 cand vii de la serviciu, iti face si o oala de mancare si gasesti si curatenie facuta...Adevarul e ca la noi in provincie preturile sunt mai mici...dar totusi...

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

roxanadum - sa stii ca m-am gandit si eu la chestia cu evaluarea periodica. Am si facut o astfel de evaluare, dar numai o singura data, dupa luna de proba, si am discutat atunci ce mai vrem una de la alta. De fapt, ea nu mai vroia nimic altceva, era multumita ca nu mai e in somaj, iar eu i-am mai spus, cu timiditate, 2-3 chestii, dar restul au cam ramas. Pe-atunci e drept ca lucram si lipseam de-acasa mai mult. Erau zile cand depaseam 8 ore, dar desigur le compensam cu altele cand ii dadeam drumul la pranz.

Sigur, o sa discutam la clubul scutecelor si despre asta. Sa stii ca pana nu te lovesti de probleme, nu prea iti dai seama cam ce-ar putea sa apara...

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, este ok ca are si parti bune, insa doar pt asta o platesti, nu? Gandeste-te ca ea este la servici.....nu stiu daca sefului meu i-ar placea sa frec menta si sa ii iau banii....cu siguranta ar avea o discutie cu mine in sensul asta si am ajunge la un numitor comun. faza este ca ma "seaca" bonele care nu realizeaza ca tu muncesti pt banii pe care ii dai ei si ca nu ii faci la matrita din boxa de la subsolul blocului. plus ca are pe mana un copil, deci are respnsabilitatea unui viitor om si are influenta in educatia lui. nu zic ca tre' sa stea cu copilul numai in parc printre alte mame cu copii, dar sa ii lasa putin frau liber Roxanei sa se joace cu copiii. Poate citi o carte in timp cea Roxana se joaca cu ceilalti copii...sau poate crostea ceva...nu stiu....nu tre' sa discute neaparat cu celelalte mame. Sper sa nu te deranjeze ceea ce spun, dar asta este numai parerea mea personala si atat. Pe mine ma apuca nebunia cand ma ganedsc la o bona.....caci sunt tare fixista la unele faze, iar cand va veni vb de copilul meu cred ca voi fi in stare sa musc in carne vie

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aoleu Karligo ce-mi faci tu mie, m-am trezit de dimineatza cu gandul la tine si am niste emotii de zici ca nasc eu. Abia asteptam sa plece barbatu' la serviciu sa intru pe DC sa vad daca sunt vesti. Offff, sa iasa Karligugugurutza usor si sa fie sanatoasa.

Stefania eu sincer sper ca nasc dupa 30 iulie caci cum fie-mea avea 1900g acum o sapt si cum astia iau in medie 250g pe sapt acum va fi maricica pt mine. Deci pe 30 iulie e ziua lui fiu-miu si am de gand sa ma preumblu toata Londra cu el (il duc in cateva locuri speciale) si poate a doua zi oi naste de la atata efort. Voi avea deja 38 sapt.

Andra an terminat cu calcatul acum trebuie sa amenajez pe acolo dar asta sapt viitoare.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by selut

Fetelor voi ma face-ti sa fiu cu ochii mereu in lacrimi, cand va citesc masajeledar imi plac pt ca sunt lacrimi datorate emotilor trairilor voastre si in primul rand, a raspunsurilor pe care mi le-ati trimis,
Multi pucici pt PATICUT am nevoie de asa cuvinte, mersi inca o data LIADORIAN pt ca ma ajuti sa-mi fac cunoscuta povestea, pt JADI, VALEN si STEFANIA_97

Pumni stransi si pt KARLINGUTZA
Astept cu nerabdare sa vina ziua de luni si sa vrea dr sa programam cezariana (apropo tu liadorian, tu cum de ai programat-o asa din timp ?, pt ca mie mi-a zis sa asteptam sa se deschida colul si apoi stabilim, bine adevarul e ca la noi se doreste amanarea pe cat posibil a nasterii , pt ca asa ar fi mai bine pt bebel sa stea cat mai mult in burtica)

Carmen, ! Cat despre cezariana, sigur e o confuzie! Eu voi naste natural (daca nu intervine altceva in saptamanile care au mai ramas, Doamne fereste!). Sau semnatura mea te-a indus in eroare? Mai sunt 4 saptamani pana la DPN, pe care mi l-a calculat gine in functie de ultima menstruatie. Ar trebui sa fie undeva in jur de 31 iulie, dar cine stie... Copiii astia au asa un dat sa te surprinda intotdeauna!

Oana, nu te necaji! Majoretele is bune oricand, oriunde, cu orice ocazie! Uite cateva si pentru tine, sa-ti aduca zambetul pe buze:
Si inca vreo cateva pomponate pentru Karligutza, care trebuiesa fie acum in toiul actiunii! Curaj, mamico!

Cat despre bone si indatoririle lor... Nu-s foarte priceputa, fiindca n-am avut inca experienta unei bone in casa, dar cred ca banii aceia nu-s deloc putini pentru cat de putin face pentru copilul tau. Eu una as fi mult mai exigenta cu ea, i-as cere sa se implice mai serios in relatia cu copilul. N-o s-o invete limbi straine sau pian, de acord, dar o poveste ii poate citi, de jucariile ei se poate ocupa, nu?

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intirziere, o felicit si eu pe Lavinia pentru nasterea micutei Lorina, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa aduca numai bucurii parintilor!
Si fetelor care nasc astazi, Karligutza si Giana, le urez
NASTERE USOARA SI BEBELUSI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!
Referitor la nasterea provocata, din proprie experienta spun ca travaliul este intr-adevar f.f.f. scurt, dar mai greu e pana se declanseaza. Dar sa speram ca Karligutza va avea noroc si in maxim citeva ore ne va da o veste buna.

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Selut/Carmen bine ai venit, daca mai scrii un mesaj scapi de moderare si te vedem in timp real, adica iti apar mesajele imediat. In rest iti doresc sanatate multa pentru bebe Eric si sunt sigura ca e ok.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Brazuca, nu ne-ai spus ce ai facut aseara! Nu a mers declansarea nasterii cu sexatul?
Oana, sunt sigura ca a fost o neintelegere cu pampoanele alea si Karligutza te va ierta cind va citi mesajul tau! Nu mai fii suparata!!!

Mergi la inceput

La mine s-a oferit soacra sa vina sa stea cu copilul. Nu prea stiu cum vede ea chestia asta, ca doar locuieste in Ploiesti!!! Nu am vrut sa ma cert cu ea de pe acum, dar sper ca nu i-a trecut prin minte sa vina sa se mute la noi, ca de, ne-am luat apartament cu 4 camere si ar avea loc. Am lasat-o in pace deocamdata, dar mai bine cu o bona ca a Ancai decit cu soacra pe cap toata ziua!

Mergi la inceput