Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

BBPuck o sa iti trimit un PM!

Anto, pentru colici cica exista de la Boiron niste capsule cu lichid impotriva lor, aici medicamentul inca nu este autorizat dar stiu ca exsta de vanzare in Franta si Canada, ma gandesc ca si in Belgia sunt si par mai ok din gama de homeopate!
Ceaiuri de anason, fenicul si chimen sunt pentru stimularea lactatiei, eu am gasit la plicuri cu toate ingredientele respective de la Fares si se numeste ceai de alaptare.
Pentru suzeta, nu cred ca exista varsta limita, poti sa o dai de la nastere dar atentie ca poate duce la intarcare!
Pentru partea cu epiziotomia, nu te pot sfatui, nu am probleme de genul asta . Eu spal operatia cu sapun (de fapt nu ating nimic acolo, doar ce se prelinge de la dus) usuc bine si dau cu baneocin pudra!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anto iti insir toate leacurile care le-am pregatit eu pt mine.
-betadina, ceai de pelin,ceai de galbenele, ceai de chimen si anason ( pt lactatie), tinctura de galbenele si propolis, oxymed( din ala pt arsuri), carpicon crema,xilina fiole si apa oxigenata, colac de plaja, crema de galbenele
-pt bb: baby calm, bonisan, debridat, sab simplex, grape water baby.Ceaiurile instant nu imi plac, contin zahar si dau dependenta.

Dar de ce nu iti faci tampoane de vata peste care pui fasa?poate asa e mai bine, si le faci f. subtiri.

Edit: am descoperit de la firma Hofigal( au si site) un sapun vegetal numai din plante, natural si un gel pt igiena intima cu principii active care e numa' bun de pus pe rana!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Pt lactatie Nutrinatal - pastile si ceai, ceai pentru lactatie de care zicea si Jadi, tinctura de marar.

Eu suzi am introdus-o la 2-3 sapt si mi s-a parut mana cereasca, nu am putut sa cred ca poate fi asa de utila.Mai ales ca fusesem total impotriva ei pana atunci.I-o dadeam dupa baie pt ca plangea de foame saracutzu'.
Deh, toata lumea zicea sa ii faci baie pe stomacul gol, niste tampiti, urla copilu' de foame.A mai trecut putin pana m-am prins eu ce si cum!, dar suzi fusese introdusa!

AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Am uitat sa scriu, am infectie cu Escherichia coli. Si normal era sa-mi de Augmentin, dar din urocultura a zis ca nu e bun, si mi-a dat Zinnat si ceva ovule pt ea si pt dezinfectarea locala. Parca mai era cineva cu infectie cu E. Coli, nu?

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

Fetele am si eu doua intrebari :

- de la ce varsta putem da suzeta la copii (nu radeti ca am uitat cand am inceput cu Victor).

- ce medicamente si ceaiuri ati luat pt voi (pt ingrijirea epizitomiei, hemoroizi, stimularea lactatiei, etc) si pt bebe de la farmacie? Vine sora mea la mine si m-a intrebat ce sa-mi aduca, stiu ca in Rom sunt mai multe chestii pt copii in farmacii decat aici, iar pt mame e mai detaliata ingrijirea dupa nastere (mie mi-au dat la spital sa ma clatesc cu apa cu un dezinfectant in ea, dar nimic pt acasa; nu sufar extrem de tare dar ma deranjeaza un hemoroid si o iritatie din cauza tampoanelor si a faptului ca nu respira pielea deloc).

Multumesc anticipat pt raspunsuri si va pup pe toate

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Anto eu stiu ca suzeta se poate da la bebe de la nastere, si ca sunt unele mai micute pentru "incepatori".

Si la mine vine fratele duminica si l-am rugat sa-mi aduca hemorzon pt hemoroizi, altceva nu stiu ce.

Fetelor eu sunt cu capul, am aspirat si spalat pe jos si acum am niste contractii de mor. L-am sunat pe al meu sot sa vina mai repede nu stiu de ce ca oricum nu are ce sa-mi faca.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

quote:
L-am sunat pe al meu sot sa vina mai repede nu stiu de ce ca oricum nu are ce sa-mi faca.

sa simta si el ca e 'insarcinat"

acuma pe bune, nu exagera ca nu e bine.

Eu nu am avut hemoroizi dar stiu ca hormozon e bun.

Jeni, eu am avut Ecoli, am luat norfloxacin si mi-a trecut.

AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

E normal sa am greturi si varsaturi acum?? Nu mai pot! Plus ca ma arde pe piept de mor. Nu stiu ce sa mai mananc sa ma mai lase!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ilenutza, de unde ai luat gelul ala intim de la Hofigal?
Luna, fuga in pat si ia ceva pentru contractii, neaparat!!!!

Cristina, 35+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

hai ca scriu repede ca mi s-a trezit bulina si urla.am vorbit cu alina(anya) e bine si ea si arinutza.in curand ajunge acasa si abia asteapta sa ne tina lectia de alaptat.multumeste din suflet ca am inteles toate ca a avut un moment mai dificil si nu a putut sta la povesti la telefon,dar pe saptamana viitoare vine pe forum la povesti.i-am spus ca am fost si suntem alaturi de ea,drept urmare uite ca a ajutat DD si in curand sunt acasa.va pupa pe toate.
acum trebuie sa citesc ceva din urma sa vad cine a mai nascut azi ca mor sa felicit si eu pe cineva,vad ca totusi bulina s-a linistit,am mai pacalit-o 5 minute

alina si bb elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna felicitari pentru Cosmin cel istet!

Anto pupici pe burtica Soniei sa ii treaca durerea, mititica!

Jadi nu stiu ce sfaturi sa iti dau, dar iti trimit un gand bun

Simona 36+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput