Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Paticut, felicitari p[t dimensiunile de la eco! Sa vezi tu ce baiat mare se va face Rares al tau si ce repede vei uita de zilele astea cand ne tot stresam cu masuratori si toate cele.

Nico, dom' inginer al meu cred ca e din ce in ce mai speriat cu cat se apropie fi-sa de iesire. Pana cand nu am avut contractii nu era asa stresat, insa de 1 saptamana e cu ochii pe mine ca pe butelie. Stai sa-l vad de sapt viitoare cand intram in 38 de sapt

Lary, felicitari si tie pt rezultatele de la dr. Am citit si eu despre acest test in cartea mea de gravide, insa este relevant pana la o anumita varsta a sarcinii pt ca in saptamanile mai mari bb nu se mai misca atat de activ incat sa fie 10 miscari pe ora. Si vb ta, daca nimeresti cand doarme bb....esti clienta lor pana la nastere...

Luna, felicitari pt Cosmin! Si eu as fi mandra daca as fi in locul tau si m-as lauda cu el peste tot, as scrie si la semnatura. Si eu consider ca un copil invata mai bine atunci cand este lasat sa se exprime si cand nu este suspus la niste rigori educative, insa in Ro probabil ca asta se va intampla stranepotilor mei...deci mai am multi ani de trait si multa paine de mancat pana vad si eu asa ceva in RO...sau cine stie, poate emigram pana atunci

Anto, vb cu o dr despre colici si mi-a zis ca putem sa le dam noi orice ca daca e sa-i faca, ii face si chiar daca le dam una si alta nu ii ajutam prea mult. E vb de modul in care stomacelul lor percepe lapticul si atat....deci rabdare multa cu Sonia si sa speram ca ii trec repede.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna sincer mi-ar placea sa fie si aici asa. la gradinita au si pustii nostri o oarecare libertate dar la scoala nu cred. eu ma bucur ca la alex la gradinita nu este tv si nu sta toata ziua la desene (de fapt 4 ore sta la gradi). educatoarea incearca sa mai faca cate ceva cu ei dar destul de putin caci spune ca sunt mici si in programa sunt trecute putine activitati.

anto cu multa rabdare cred ca veti scapa de colici. pupici pt pitica sa scape repede. de siropuri si ceaiuri nu spun nimic caci la mine parca nimic nu a avut efect. se linistea doar cand il puneam pe burtica mea.
si eu am adormit de cateva ori cu alex in pat in timp ce il alaptam. la inceput e mai greu cu oboseala.

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Luna1-felicitari pt mutarea fiului in cea mai buna grupa. Sincer, recunosc ca si eu sunt foarte tafnoasa, ceva sa-mi zici si sar in sus de 3 metri, nici eu nu ma mai recunosc. Cred ca nu e zi sa nu am fo altercatie cu careva prin casa. Apoi imi pare rau, dar sincer am senzatia ca-s cu nervii la pamant. Azi de dimineata am plans incontinuu pana am fost la medic. De nervi, de draci, de starile mele, de nervii pe care nu mi-i recunosc, eu , fiind in general o tipa extrem de calma si rar de tot cand ma cert cu cineva.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Dragele mele, eu intru mai rar, dar am vazut ca au nascut deja o multime de fete, asa ca se impun felicitari si urari de bine tuturor! Si bafta celor care urmeaza sa nasca, printre care si mie, pe 13 iulie:).
Eu abia m-am intors de la spital, pentru ca aveam de doua zile ceva ce mie mi s-au parut a fi pierderi de lichid amniotic. M-am intors, insa, pentru ca se pare ca erau secretii mai abundente si atat. Oricum, doctorul mi-a spus privitor la pierderile astea de proba tamponului (daca doriti, dau amanunte, dar banuiesc ca stiti deja, eu habar nu aveam, vai steaua mea). Am facut-o, nu am pierderi, ceea ce e bine.
Am vazut ca vorbeati despre reactiile sotilor, eu am avut ocazia sa-l testez pe al meu astazi, micutul a reactionat foarte bine pana am ajuns la spital, dupa care a clacat putin si l-a luat frica. Mai aveam putin si-i puneam comprese reci, sa se calmeze:). Dar e bine ca s-a mobilizat, m-a ajutat cu bagajul de spital, a condus pana acolo, a fost in grafic, ca sa zic asa.
Partea buna este ca, odata cu vizita asta la spital mi-am facut si bagajul, asa ca mi-am mai luat de-o grija.
Iar doctorul a fost de nota 200, a venit rapid la camera de garda, m-a verificat, m-a ecografiat, ca sa fie sigur ca nu e nimic in neregula, desi era chiaun de treaba, zicea ca mai bine sa nu nastem azi, ca in spital erau nu stiu cate operatii de cezariana si nasteri la fel, ca mai au putin si intra in criza de truse chirurgicale. Ma felicit inca o data ca l-am ales.
Intrebare pentru Jadi: poti sa-mi zici si mie cat ai dat medicului tau, cat medicului mana a 2a si cat anestezistului? Ca si eu tot la Giulesti o sa nasc.
Va pup si ma intorc sa mai citesc ce ati mai scris.

BBPuck
37+ si Calin
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Paticut felicitari pt eco buna
Nma pai nici eu nu-l vreau langa mine fix cand nasc, doar in travaliu, nu cand ma duce pe masa ca nu e f placut spectacolul.
Am fost si eu la eco si sa vorbesc cu doctorul cu care voi naste. Deosebit tipul, a zis ca orice problema am sa-l sun zi-noapte nu conteaza, si daca totul e ok, pe 23 iulie ma interneaza. I-am zis ca un moft ca as vrea sa nasc pe 25 iulie cand fac 15 ani de casatorie, si a zis ca sa-i mai amintesc atunci, si daca e posibil e de acord. Daca copilul si eu suntem ca acuma, a zis ca ma lasa sa nasc natural, altfel intervine cu cezariana cu anestezia in coloana (bleah, nu-mi prea place), ca a spus ca il afecteaza cel mai putin pe copil. Mi-a explicat ca la cea generala din momentul in care imi baga in vena anestezic pana cand scoate copilul, toate substantele din vena ajung si la copil. Bebe e bine, e mai mare cu 2 saptamani, mi-a facut Doppler ombilical, dar la cel cranian nicicum bebe nu a vrut sa stea, s-a miscat non stop, facea doctorul "oare rade de noi?"
Si mi-a mai spus, avand in vedere riscul meu de diabet gestational, ca placenta si fatul nu arata ca ar exista acest diabet gestational, ca totul e in limite normale (placenta grad 2).
Asa ca incep sa intru in ultimele 2 saptamani, apoi din 23 sunt in spital. Doamne ajuta-mi sa nasc si eu ca fetele astea in cateva ore (eventual 2-3 daca se poate).

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

BBpuckpe mine ma intereseaza proba asta a tamponului pt lichid pt ca si eu am probl.

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma

diana saptamana viitoare e si nunta fratelui meu. si eu vreau sa particip la eveniment dar in cazul meu e mai greu caci nu pot sta prea mult pe scaun sau in picioare. trebuie sa ma intind des. ma gandesc sa inchiriez o camera la pensiunea unde va fi nunta desi de acasa cu masina nu fac mai mult de 10 min.
ma deranjaza ca rudele nu inteleg ca nu pot sa stau mult in picioare. mama nu intelege de ce nu pot sa merg si la primarie si la biserica. ea nu a avut probleme cu sarcinile.

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Nma, da-le pace rude, mame, soacre, sau altii care comenteaza. Fa cum simti tu ca iti e bine, inytinde-te cand ai chef si lasa-i sa vorbeasca pana li se intoarce gura la spate. Ete scartza, si daca te miscai ca o gazela in 34 saptamani, punem pariu ca tot ar fi avut cineva ceva de comentat? Asa ca da-le pace sa comenteze. Daca n-ar comenta inseamna ca nu i-ar interesa persoana ta.
Acum pt tine e mai important bebe (si implicit starea ta de sanatate) decat ceilalti comentatori negravizi de pe margini.
Pupici multi si ai grija de voi.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Fetele am si eu doua intrebari :

- de la ce varsta putem da suzeta la copii (nu radeti ca am uitat cand am inceput cu Victor).

- ce medicamente si ceaiuri ati luat pt voi (pt ingrijirea epizitomiei, hemoroizi, stimularea lactatiei, etc) si pt bebe de la farmacie? Vine sora mea la mine si m-a intrebat ce sa-mi aduca, stiu ca in Rom sunt mai multe chestii pt copii in farmacii decat aici, iar pt mame e mai detaliata ingrijirea dupa nastere (mie mi-au dat la spital sa ma clatesc cu apa cu un dezinfectant in ea, dar nimic pt acasa; nu sufar extrem de tare dar ma deranjeaza un hemoroid si o iritatie din cauza tampoanelor si a faptului ca nu respira pielea deloc).

Multumesc anticipat pt raspunsuri si va pup pe toate

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

BBPuck si pe mine m-ar interesa proba tamponului, ca la prima sarcina s-a intamplat prea repede si nu mai tin minte niika. S-a rupt si apa, s-a dus si dop, toate s-au dus cand mi-au scos cerclajul, asa ca.............sunt habarnista intr-ale dopului.
Multumesc

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anto, pentru stimularea lactatiei aud ca e foarte bun amestecul de fenicul, chimion si anason. Pentru restul n-as sti ce sa-ti spun...

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput