Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

DianaFelicitari pt ca te-ai facut "nevasta" si parteneru' "barbat", sa va iubiti multi ani fericiti...{floare3]
Baga poze, sa vedem si noi , sa ne mai amintim cum era

Cria-bv sa-ti traiasca bebelusul crestinel!

Cam putina activiate, ori sunteti la somnul 2, ori la plimbari, sau poate la

Ce m-as duce un pic la ...mai aspt 3sapt si gata, plec in conced'

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multe lunite pt bebelusii care azi mai marcheaza o luna
Si pt Criss,bb de Karra, care azi face 4luni, doar e de-o seama cu fi-mea

Azi Teodora mea a facut 4luni.Bilant pe scurt.
-si-a dublat greutatea de la nastere (3.340kg)
-se rostogoleste de cateva zile
-are un mod de a se rasfata cu noi...iti vine s-o mananci.
Completez restu' mai incolo(cred ca si joi, dupa ce venim de la control), ca acus plecam la plimbari(deci varianta 2 la noi)

Maine mergem cu ea sa-i facem radiografie, sa vedem ce si cum cu soldul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

multumesc mult pentru urari . Am pus si niste poze...

Felicit si eu bebeii proaspat increstinati

Sa precizez 2 lucruri:
1. Alex a fost cel mai cuminte bebe de pe planeta pe tot parcursul drumului si al ceremoniei.
2. am luat amenda pe ratb pt tot grupul, ca a trebuit ca mergem 2 statii de la Unirii cu tramvaiul ca altfel nu ajungeam destul de repede A fost funny ca sareau controlorii pe toti pe care ii vedeau cu flori... noroc ca n-am fost prea multi

Acuma ma pregatesc sa ies cu Alex afara... sa vad cum fac, ca liftul e stricat

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana felicitari sa aveti casa de piatra ... sau de BCA.

sa ne laudam si noi ... poze noi incepand de aici.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari Diana pentru casatorie!!!! Mi-au placut pozele!

Eu sunt nevasta de 2 ani dar anul acesta pe 21 iulie ne cununam si religios, ca au tot intervenit diverse probleme si... am tot amanat.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ne-am crestinat si noi ieri.Am fost foarte cuminti iar preotul ne-a dragalit tare mult.Sper ca in scurt timp sa pun si niste poze dar sa imi revin putin din oboseala ca am avut si sfestanie in aceeasi zi si a fost mai obositori.
Felicitam si noi bebelusi increstinati si le dorim multa multa sanatate lor si parintilor
Va pupicim
Florin-a si Ana-Maria(2 luni jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

diana_jors ai avut un costumas tare dragut.o mamica frumoasa cu o talie de invidiat!!!! bebelusi nostri sunt cam de-o seama....alex e mai mare cu 3 zile ca Ana-Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei.Sa cresteti mari, sanatosi si ascultatori!

Casa de piatra Diana!
Sa va traiasca crestinii Cria si Florin_a

Va multumesc la toate pentru urari.Sunteti niste dragute.

Daca nu intram pe forum sa postez si sa vad ca suntem in 7 uitam de ziua mea.Asa ma "nedormit Victor de o saptaman incoace ca am uiat si pe ce planeta sunt.
Si sa nu uit cand am realizat ca e ziua mea mi-amamintit ca mama mi-a spus ca m-am nascut in noaptea de 6 spre 7 la 3.25.ce credeti ca faceam in noaptea de 6 spre 7 in 2007 la 3.25???????????? ALAPTAM.
Traiasca Victor si sa fie sanatos!Cadou mai frumos nici nu puteam primi.Asa ca m-am dus de ziua mea sa-mi iau cadou si mi-am cumparat: -lenjerie de pat pt VIctor; costum de marinar pt Victor, salopeta pt Victor...si lista continua pana la completarea sumei de 150lei.Deci gata cu cadourile pentru mine am trecut pe locul X.
Sa nu uit.VA rog dat-mi si mie userul pe google sa pun performantele si parametrii manzului ca am uitat si am incercat vreo 3 variante si nu a mers.Mersi.Vreau sa ma laud ca Victor de ieri se rostogoleste in pat si isi scoate suzeta cu mana si incearca sa o bage inapoi;reuseste la 10-12 incercari dar e de apreciat vointa lui pupa-l-ar mama.
Paxela.Alionusca,Andreea20, Suzy78,Absoluta,Andra,Mada_rozz fetelor muuulte care mai scriati unde ati disparut? Intrati si voi 1data/saptamana sa ne ziceti ca sunteti bine si cat de mari si frumosi va sunt bebeii.Dati-ne si noua poze....

Am uitat!Super poze Ioana si Mihaela iar filmuletul cu fetita ce se tine de picioare ma terminat.Scuze de mii de ori la mamica pt ca nu retin numele;sunt varza de oboseala ca ieri m-am rasfatat la restaurant si azi am gatit si facut curat.Asa ca decat sa mai scriu prosti merg sa-l spal pe Victor si la nani cu noi doi.
Noapte buna tuturor,vise placute,ingerii sa va sarute.

Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

hai sa mai scriem si noi chiar daca......
casa de piatra Diana si sa fiti ocrotiti de D D si binecuvantati cu multa fericire.
noi am fost plecati pe la Buftea la parinti la curte si a fost tare bine, am avut net si acolo asa ca sunt la curent cu discutiile.

spunea cineva ceva de cuptor cu micro....un sfat din tarile cu vechime la folosit micro....cel putin la bb nu incalyiti la micro...nu este sanatos...doar sfat, nu intru la detalii nici la polemica.

despre bb 2...pai noi avem 2 , si chiar fata si baiat asa ca...desi in mintea mea 3 ar fi cel mai bine...nu mai ma incumet la inca unul....il las rezerva daca se intampla sa vina...este primit.

lapte praf folosim si noi si il facem cu apa la temperatura camerei, parcului, bisericii sau ....depinde unde ne gaseste ora mesei. cat a fost mai rece aveam termos sau in casa aparat de tinut servetelel umede calde si umede si tot acolo tiineam si apa pt lapte ...era tocmai buna de facut lapte, dar acum cu caldurile astea...nici eu n-as bea asa ceva cald....

vorbeati de vigantol ....se da pana la 3 ani..dupa un an si jumate poti trece la fluor vigantolleten, daca nu ...mergi pe vigantol pana la 3 ani...si aici iar pasarica de pe creierul meu...merg pa varianta cu D3 injectabil...mai comod, mai sigur mai eficient...zic eu
asa ca vineri i-am facut D3 la Bryan si pt ca tati nu era acasa...si oricum a zis ca el nu mi-l tine sa il intep, am facut vaccinul cu Alexia, ea mi-l tinea si vorbvea cu el si eu injectam solutia... asa ca am mai scapat pe 2 luni cu D3 dar spre sf luni mergem sa-l facem pe cel de 4 luni...d3 nu da reactii poate doar ceva local dar nu febra sau diaree, pe cand de cel de 4 luni....dar sa nu-mi fac griji inainte sa apara ele.

a si multumim dwe retete...de cand tot cautam eu reteta de tiramisu..acum timp sa-mi fac si...iami iami
noi am inceput diversificarea ,dar inca nu pot spune ca avem un program, adica ii dau suc de morcov si ii place tare mult dar de mar si portocala nu...asa ca intr-o zi ii dau morcov cam 50-60 ml, alta zi portocala cu piersica si cereale la lingurita, supa nu o vrea la bibe, poate doar daca ii fac laptele in apa de supa, asa ca ii mai dau cate putina la lingurita. oricum ce ii dau nu o consider a fi o masa asa ca ii dau cam la 2-3 ore de la masa si apoai il mai las o juma de ora sau o ora si apoi ii dfau urmatoarea masa de lapte. seara ii dau cereale in lapte la ora 8 iar la 3 se scoala si mananca iar.
cam astea sunt noutatile noastre daca doreati sa le stiti si ...toate cele bune sa auzim de bine

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

La multe lunite pt bebelusii care azi mai marcheaza o luna
Si pt Criss,bb de Karra, care azi face 4luni, doar e de-o seama cu fi-mea

Azi Teodora mea a facut 4luni.Bilant pe scurt.
-si-a dublat greutatea de la nastere (3.340kg)
-se rostogoleste de cateva zile
-are un mod de a se rasfata cu noi...iti vine s-o mananci.
Completez restu' mai incolo(cred ca si joi, dupa ce venim de la control), ca acus plecam la plimbari(deci varianta 2 la noi)

Maine mergem cu ea sa-i facem radiografie, sa vedem ce si cum cu soldul...

si noi pe Teodora de ziua ei.....sa ne traiasca bebeii....

Am intrat putzin ca am fost plecati azi...
Faceam si eu bilantul si ma uitam la ce am notat cum manaca gaza orele si cantitatea ...si am obs ca fix de lunea trecuta se trez dimi la ora 4 parca ara vea ceas.....
Pana acuma tot la 6-7 si nu stiu ce are...am vrut sa o pacalesc cu ceai dar am obs ca manaca 170 ml ceae ce in timpul zilei nu o prin sa mance atat...si mai bine ii dau lapte.....aseara chiar i-am pus fulgi de orez sa vad ca poate nu se satura cu laptele dar s-a trez mai rau la 3 jumate....
Azi i-am luat milumil 2 sa vedem la noapte....

stupul ca se foieste...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput