Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by anamana123

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Anamana,super filmuletul...ce sa zic....mi-e ciudaaaaa!!!!

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

io cred ca asa sunt baietzii, au demarajul mai greu, da' dup-aia sa te tii!
stai sa mai treaca ceva timp si parca o sa vad ca te plangi ca nu-i mai faci fatza ca se zbenguieste toata ziua...putzintica rabdare!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Pai chiar astazi ma gandeam sa ma plang si io...da n-am avut timp-....asa ca ma plang acum daca tot asa toata lumea doarme la mine in casa...Io una abia mai reusesc sa-l schimb,mai-mai sa sara de pe masa de schimbat..asa se agita...si in brate cand il tin cateodata mai ca-mi scapa...da de dus piciorusele la gura nici vorba!!

Si acum o intrebare...da sa nu radeti de mine...asa cum face sotu...
Voi simtiti difetenta la greutate la bebeii vostrii cand ii luati in brate inainte si dupa ce mananca?
Ca io simt ca dupa ce papa e mai greu..da sotu rade de mine si zice ca el nu simte nici o diferenta...ca ce-i aia 100-150gr??Na ziceti si voi...is io nebuna?

Acu mai incerc sa pun niste poze cu David...daca adorm intre timp ramane pe maine

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor! Am fost la Cernica si bebe a fost cam plangacios, nu a vrut sa pape si a dormit foarte putin. Cand am ajuns acasa, dupa baie a papat si a si a dormit, binenteles in bratele mele. Eu imi doresc foarte mult bb2, chiar nu m-am ferit deloc. Dar stiu ca sunt sanse mici sa ramai cand alaptezi exclusiv. Abia astept sa treaca 6 luni. Dupa 6 luni iti vine menstruatia? E greu sa ramai daca nu stii perioada fertila, dar eu m-am pregatit mi-am luat de pe acum teste de fertilitate. Dr sterilizat eu pana la 1 an.

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Riloasa,poate sa-ti vina si mai repede...uite mie mi-a venit rusii acum 3 zile si alaptez...la altele vine numai dupa nu mai alapteaza...da din ce stiu io sunt sanse sa ramai gravi si in timp ce alaptezi

Poze cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Indiferent cat de obosita sunt, daca nu citesc ca ati scris nu pot sa ma culc. Ce ma fac cand o sa plec cam 2 luni? O sa imi lipsiti foarte mult.

comoara mea

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

ElianaSuper pozele cu baietii cucuieti. Cat de mult au crescut!!Mi-au placut pozele alea in care baietii parca se tin de manuta si cand e Andreiu' ranjit
Si vorba lui Roxanici, ce s-au mai schimbat toti!!

Asa.Sa va zic de noi. Mai devreme aveam capu' prastie. De n-o apucase pe fi-mea tipatu', tocmai cand eu curatam peste adus de ta-su(fro 6kg).E, curatam si-i cantam "In padurea cu alune"-prima strofa ca atata stiu.Si se zbantuia, si tipa, ei ii placea cred sa se auda.Mai bine ii cantam din Sclava \Isaura, ca poate o lua somnu(si eu faceam spume la gura de atata "Zunga zunga zungheee") De pe la 22.00 doarme, desi a mancat f putin.Eu ma bucur ca in greutate(asa mi se pare mie) desi mananca putin. De la caldura, bineinteles.

Am scris cam cum gandesc acum, cu creierul adormit.Ca doar toti in juru' meu sforaie:sotu', fata si motanu'

Legat de dintisi eu am auzit ca daca ii ies mai repede , vor fi cu probleme. Mie mi-au iesit la 4luni, si da, am probl
Deci e verificat.

Unghiilei le tai(cand doarme) cu o unghiera pt copii, de la Farlin.Mi s-a intamplat in prima sapt, de emotie, sa o ciupesc un pic la degetu' mic.Am vazut cand am terminat.Bineinteles ca eram varza,am zis ca n-o sa-i mai pot taia vreodata unghiile.Ca drept dovada, ca tot eu i le retez
Numai ca-i cresc fff repede la maini!Si-o gasesc cu cate-o zgarietura pe fata...Mereu are niste unghii lungi, de parca astepta sa-i fac french

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Am reusit sa mai fac si asta in seara asta ... de aici
sunt cateva poze noi cu David

Poze cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

bubitele de la caldura (pt ca suntem fff productivi la cap asta)pe fata le tratez cu o crema de la mustella dupa spalaturi dese si prelungite cu apa si sapun>Iar in zilele caniculare chieia marilor succese pe planul asta sunt dusurile scurte si dese

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

www.formula-as.ro/reviste_75866schinduful.html" target="_blank">schinduful - bun pt. alaptat

cred ca e bine de stiut si de aplicat in zilele negre...

o mamica de ian-febr. spunea ca a a avut efect imediat

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Va pot spune ca functioneaza. Eu cu el mi-am saltat lapticul cand m-am hotarat sa pompez in continuare si sa nu trec pe formula. Sa nu va speriati daca kk lui bebe o sa miroase ciudat. Exista totusi riscul ca bebe sa aiba scaunele mai moi decat de obicei.

Ieri n-am mai apucat sa zic, ca Amalia mea a ras si ea in hohote, dar in somn. Si ce a mai facut si ne-a lasat masca: stand in carseat a ridicat capul sa apuce suzeta(care o tineam la 1-2 cm de gurita ei). Si nu a fost accident, ca am mai incercat o data si iar a facut asa.
Gata, ma duc sa pregatesc apa de baie!
Duminica placuta!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

intru si eu pe fuga cu 2 noutati: Alex s-a intors si de pe burta pe spate (tehnica n-o stiu, ca nu l-am prins in timp ce se intorcea), si in al doilea rand m-am facu si eu nevasta Daca vreti pun si vreo 2-3 poze de la eveniment

Revin mai incolo,

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

FELICITARI SI CASA DE PIATRA ,DIANA!
Numai bucurii sa va aduca pasul care tocmai l-ati facut la toti trei!
pupici

Ramona

Mergi la inceput