Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 22
anamana123 spune:
salutare, fetelor!
la multi ani, martutza!
iaca , mai reusesc si io sa scriu cate ceva, ca am trimis-o pe maria cu ta-su la plimbare.
fete, am citit zilele trecute si m-am amuzat copios, dar, din pacate, nu pot scrie, ca maria adoarme in salon si dc-i pocnesc tastele la urechi, imediat se trezeste.
azi-dimineata maria s-a trezit la 4 sa pape si apoi la 7. cand m-am ridicat din pat la 7, eram nauca, m-a plesnit o durere in moalele capului de-am zis ca mor; am bagat o pastila sa fac fatza energiei lu' fii-mea!
io ii dau ce vreo luna tot apa plata nefiarta. si i-am schimbat din greseala si laptele, ca nu-mi facusem stoc si a alergat vio in tot bruxelu' sa gaseasca o farmacie deschisa. a gasit una bizara, care n-avea nan cu bifidus, la cutie, de care ii dadeam de obicei, asa ca a luat nan simplu, la pungutze; si, ce sa vezi? baga fii-mea, ptui, sa n-o deochi. si face si kk mai frumos si de cate 2 ori pe zi. am zis ca de-acu d-asta ii dau, dc-oi mai gasi!
aici e o vreme in continuare kkcioasa; azi a rasarit ceva soare la apus, d-aia si profitam de el cat se poate ( adica sa stea ta-su cu ea afara cat de mult).
am reusit sa pun filmultzu pe webshots aici. , cel cu picioarele-n gura! facetzi abstractie de comentarii de parinti mrti dupa puiul lor de cioara si de burta din imagine... e a mea, are vreo 10 kile-n plus!
si io m-as baga la bb 2, da' cam peste un an, asa, ca si noi suntem maari, maine facem chiar 7 ani de la nunta, ca am uitat sirul celor de cand ne stim...
kmi, roxanici, mi-e ciuda cand va vaz slabe si frumoase!
madybulancea, bine ca sunteti bine acum.
andreea 20????? hai la apel!
alionushca, ai ramas datoare cu niscaiva poze botez!
pupe,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Val_ spune:
Roxanici nu am umblat (din pacate) pe nici unde. V-am tot citit da' nu prea am avut ce scrie.
Apropo de Raresu tau barbata-miu intreaba de incuscreala ca cica e frumos tare dar eu i-am zis ca el e cu Julie, daca nu ma insel.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Rebiana27 spune:
Ana, n-am reusit sa vad filmuletzul... nu se intampla nimic cand apas "Play". O fi ceva in neregula sau mi se intampla doar mie, de la net, ca am tot avut probleme saptamana asta.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Val, nu stiu daca e posibil sa iasa dintisorii la 2 luni si jumatate dar stiu cu siguranta ca la 3 luni si jumatate se poate!!! Am o prietena care are fetita mai mare cu o saptamana decat Luca si are deja DOI (!!!) dintisori jos. Nu mi-a venit sa cred dar asa e intradevar. Eu as vrea ca in cazul lui Luca lucrurile sa stea altfel, adica sa-i iasa mai tarzior dintisorii, ca se spune ca cei care apar mai devreme se strica mai repede iar cei care ies mai tarziu sunt mai sanatosi. Nu e "folclor" pentru ca s-a confirmat in multiple cazuri.
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by lauramar
Fetelor voi cu ce dati bebeii pe fata pe bubitele iesite de la caldura?
POZE
Eu il spal cu apa plata sau ceai de musetel. Nu prea mai are! O asistenta mi-a zis sa-i dau cu Bepanthen sau Fluocinolon daca arata rau.
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)Poze, Varsta lui Luca
roxanici spune:
Val, Raresu ramane a cui vrea el ca doar nu il insoara mama-sa
deci puteti sa il adaugati pe lista de juni ai Mariucai.
Sa vii sa ne spui ca sunteti bine, si atat, nu tb sa ne zici neaparat ceva anume.
Noi bubite de la caldura nu facem decat pe ceafa si acolo nu dau cu nimic.
Vizionat film cu Mariuta elastica. F funny si comentariile parintilor si Mariuca. Acum imi dau seama ca fiecare copil e cu ritmul lui. Rares nu cred ca va face asta prea curand.
Si ca sa fie clar si sa nu va simtiti nu stiu cum, nu sunt slaba, sunt doar normala acu si vi se pare ca is slaba poate din cauza ca sunt mica si pricajita de felul meu.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihaelaaa spune:
Anamana,super filmuletul...ce sa zic....mi-e ciudaaaaa!!!!
Davidu meu desi e mai mic ca Mariuca ta numai cu vreo 2 saptamani,de-abia ce si-a descoperit mana,se mai uita la ea ,mai apuca/tine ceva in mana cateva secunde (asta daca ii dau eu jucaria in mana,ca el nu intinde mana dupa ea)...si cam atat!
Cand m-am uitat la Mariuca ta nu mi-a venit sa cred,cum isi duce ea piciorusele la gurita,parca fara nici un efort
...
Davidu meu nici macar nu se intoarce de pe spate pe burta,parca ar avea oase-n burta

Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelaaa
Anamana,super filmuletul...ce sa zic....mi-e ciudaaaaa!!!!
Mihaela,de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
io cred ca asa sunt baietzii, au demarajul mai greu, da' dup-aia sa te tii!
stai sa mai treaca ceva timp si parca o sa vad ca te plangi ca nu-i mai faci fatza ca se zbenguieste toata ziua...putzintica rabdare!

rebiana, dc fetele l-au vazut, inseamna ca e netu' tau de vina!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
carmenefr spune:
La multi ani, Marta!!! Sa fi sanatoasa si iubita de sot si de Victor! si de cine mai vrei tu!!![]()

Am intrat si eu sa-ti fac urari, cat mai e ziua ta...deci esti Racusor, ca sotu'
Gata, ma duc sa citesc, ca am 3pag de recuperat.
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007