Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 27
Teutz spune:
Ktrinel, felicitari pentru dintisor si pentru "mama"!
Si Alexia este meteosensibila. Doarme de rupe cand este innorat sau ploua.
Anateo, felicitari pentru dintisor si la multi ani de casnicie fericiti! 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Yagmur spune:
PREZENT!!!!!
Azi era sa fac sumo cu unul de vreo 150 kile, dar m-am calmat si asa a scapat englezoiul de furia mea... 
Deci, felicitari aniversatilor... si dintosilor....(cred ca in curand va anunt si eu ca avem dintisor; parca am simtit ceva la deget aseara, dar bausem ceva vin la Asiza.. asa ca.. 

)
Sint super prinsa cu treaba, acasa tot nu am net, abia astept sa ajung la Buc si sa ma odihnesc (acolo va trage lumea de mine sa ies la bere....

)
Dar am apucat sa vad poze cu trupa din Iasi, ii urez bine venit mamicii celei noi, salut canadiencele (langa Marghita am lucrat eu - tot container
)..
Am vorbit cu Loredana si mi-a zis ca va merge la doctor. I-am povestit ca si eu am suferit de depresie (tiroida a cauzat asta) si uite acum ce bine ma simt (mai cedez eu din cand in cand, dar nu ma tine mult)
Sper sa revin mai incolo cu detalii despre noi.
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Azi era sa fac sumo cu unul de vreo 150 kile, dar m-am calmat si asa a scapat englezoiul de furia mea...
norocul lui...,ca te-ai calmat ...,ca altfel...praf il faceai...

Mindrete de Crinuta
danutz spune:
Se pare ca-s in verva azi!
Voiam neaparat sa va povestesc de aventurile mele din wk, nu de alta dar macar sa-mi vars si eu off-ul pe aici.
Deci ne-am mobilizat si am plecat la cautat de terenuri, adica scos anunturi cat de cat apropiate de ce vrem noi, sunat, stabilit intalniri si mers de vizionat...In total vreo 10 vizionari!Si cum ne-am dus asa ne-am si intors!!!
Situatia sta cam asa:
- nu gasesti nimic parcelat de aprox 500mp sub 50eur/mp (asta fiindca la mai putin de 500mp nu obtii autorizatie de constructie, cei care au cumparat mai putin acum se dau cu capul de pereti fiindca nu au ce face cu terenul respectiv)
- cele care sunt la pretul asta sunt la peste 20-30km distanta de cea mai aproiata intrare in Buc...si asta inseamna departe rauuuu, fiindca daca mai e si ceva trafic pe acolo, faci 30min si mai mult pana la intrarea in Buc, unde tre sa abandonezi masina si sa circuli cu metroul daca ai job-ul in alt capat al orasului

- nu au utilitati de nici un fel, in cel mai bun caz un stalp de lumina la cateva sute de metri...
- am vorbit cu un arhitect care ne-a zis ca daca vrei constructie in regie proprie trebuie sa ai niste nervi tari ca piatra si sa te lupti cu birocratia pe parcursul a niste ani, mai ales daca nu exista o dracie care se cheama 'Plan urbanistic zonal' adica un fel de harta de la primarie care descrie ce se poate face pe terenurile din zona respectiva. Iar terenurile pentru care deja exista acest PUZ sar de 100 eur/mp...stiu ei de ce
In concluzie, aproape am renuntat la ideea de a construi ceva...varianta ansamblu rezidential iese din discutie fiindca astia construiesc de fapt cu banii tai si au adaos 30-40% la ceea ce fac,(plus ca au luat unii o foarte frumoasa teapa cu astfel de ansambluri, dupa ce au platit jumatate din bani s-au trezit ca firma angajata pt construit e aproape de faliment si nu au cum sa duca lucrarea la capat la termen) am inceput sa ne gandim serios la varianta sa ne mutam intr-un apt cu 3-4 camere, chiar si intr-un bloc vechi, care sa se poata izola!
Ne mai gandim, dar tare cred ca e cea mai realizabila solutie...sau sa ne hotaram si sa ne mutam din Bucuresti
...care pe unde ne primiti de vecini?!!!![]()
![]()
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
acs spune:
Buna ziua tuturor!
Iar o sa va scriu un cearceaf intreg, dar ma iertati, caci in weekend nu am cum sa scriu, iar in timpul saptamanii nu reusesc atat de mult pe cat as vrea.
Ne-am intors la treaba dintr-un weekend minunat. Am fost invitati sambata la ziua viitorului nostru fin (apropo Flore, si noi suntem nasi pe 21 :) ). S-au jucat copiii (in curtea parintilor finei) foarte frumos; am fost incantati cu totii: lume multa (tineret), copii vreo 7 cu totul (noi am adus aproape juma' de gradinita :) ). Victoras a stat in fundulet (URAAA! Sta mult mai bine pe posterior, inca nu perfect, dar a progresat) si s-a hlizit la toata lumea (mai ales la copii), i-a facut curte unei "pustoaice" de 6 luni si a fost super incantat de o minge. Ieri am iesit cu totii in Agronomie, fetele cu bicicletele (ma doare spatele :) ) si Victoras cu caruciorul din dotare. Sunt franta de oboseala, dar fericita. Si va-mpui capul :).
Apropo de tema zilei: Relatia mea cu Stef s-a schimbat mult. Si-n bine, si-n rau! Partea rea e ca nu prea mai avem timp numai pentru noi, ca suntem mai mereu obositi (partea buna e ca anumite activitati ne plac in continuare la fel de mult :)). Cand apucam sa iesim pe undeva in doi (foarte rar), ne e gandul mereu la cei trei prichindei (mai ales mie). Cred, de fapt stiu, ca se simte cam neglijat. Incerc pe cat posibil sa-i arat ca-l iubesc, dar nu reusesc intotdeauna. Dar e bine ca suntem fericiti si nu regretam nici unul perioada de dinainte de copii. Stef ma intelege si ma ajuta mult mai mult ca inainte. Si am invatat si eu sa-i acord mai multa libertate (caci are nevoie, ca de altfel oricare dintre noi). Profitam la maxim de clipele petrecute impreuna. Va multumesc ca-mi aduceti aminte sa ma mai aranjez si eu pentru iubitul meu! (caci la asta m-am gandit cand am vazut tema zilei ;) ). Suntem doi oameni impliniti sufleteste, zic eu, si care se iubesc cu bune si rele.
Victorila al meu ma exploateaza la maxim. Toata noaptea bea lapte (putin, dar des) si ma foloseste si pe post de suzeta si/sau calmant. Adevaru' e ca mi-e drag de mor cand suge :), dar cam exagereaza. Ziua mananca mai putin in weekend (ca nu-l fortez defel... cred ca mama e mai insistenta), dar recupereaza noaptea.
Sa va povestesc cum am stat noi la capitolul olita (cu fetele ma refer). Am inceput mai serios de pe la 1 an si jumatate, caci pana atunci nu s-au aratat interesate. Dar am inceput noi, parinti, bunici etc., caci fetele nu voiau si pace. Olita era buna de joaca, dar nu de stat pe ea. Cu 2 saptamani inainte de a implini 2 ani, la Maria, si cu vreo 2 luni dupa, la Ioana, au inteles cum sta treaba cu olita si s-au aratat cooperante. Dar intr-adevar cooperante, asa incat in scurt timp nu mai faceau pe ele decat foarte rar. Ideea a fost sa le tin in chilotei (fara pampers) si in casa si afara. La inceput le intrebam din sfert in sfert de ora daca nu vor la toaleta. Treptat au inceput ele sa spuna. Apoi am scapat repede si de pampersul de la somnul de pranz si in 2-3 luni si de cel de peste noapte. Dar parerea mea e ca inainte de un an e mult prea devreme. Eu cu Victoras o sa las in pace cam pana la 2 ani si jumatate (voi incerca si mai inainte sa-l pun la olita, dar numai cat sa se familiarizeze cu ea).
Anca, fetele mele n-au suportat hamurile. Eu am incercat, pentru ca pericolul accidentelor scade considerabil. Dar daca n-au vrut... asta e! Sa vedem voinicul daca se va lasa "tinut in lesa" :).
Hai ca ma opresc deocamdata!
Pupici tuturor fulguletilor (unul special
pentru Rianna si-nca unul
, la fel de special pentru mamica ei)!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by auras_vquote:
Originally posted by aelitaquote:
Originally posted by Ktrinelopriti-ma ca ajung singura la pagina 20....
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
baga! baga!
eu sunt obosita rau . azi nu va bazati pe mine.azi cred ca o vand !
daca gasesti cumparator ,ti-o dau si pe bubu... zi si tu : oferta doua la pret de una
....m-a capiat azi-noapte iar acum s-a sculat urlind dupa un somn de 30 min
...cred ca plec de acasa
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
cumpar eu 2 fete cucuiete si frumoase foc (si trecute de colici)... si m-am rezolvat, si asa vroiam 3 copii
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
dandusa spune:
Felicitari,noilor iepurasi

La multi ani,sarbatoritilor
Felicitari,Anateo,sa fiti fericiti pina la adinci batrineti
Azi si miine beau cu voi...
,va cinstesc ca azi facem 2 anisori de la cununie
si miine facem 2 anisori de la nunta
,ce frumos...,ce trece timpul...,deci sa sarbatorim cum se cuvine...
,azi sinteti invitatele mele,dragelor...
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danutz
Ne mai gandim, dar tare cred ca e cea mai realizabila solutie...sau sa ne hotaram si sa ne mutam din Bucuresti...care pe unde ne primiti de vecini?!!!
io' zic sa veniti in C-ta...,preturile la apt nu sint nici pe departe ca in Buc...Eu am luat cu 56 de mii,semidec,2 cam,conf 1...,etj 3.in Buc...,nici o garsoniera nu gasesti la banii astia...,nu mai zic de trafic,populatie...,este mult mai bine,dar nu ai asa multe posibilitati ,din multe puncte de vedere...,deci va asteptam...

Mindrete de Crinuta
Dia1609 spune:
felicitari danduso! si ai grija la bb2, ca sa beneficiezi de indemnizatie tb sa ai 12 luni lucrate cu carte de munca inainte de nastere
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by danutz
Ne mai gandim, dar tare cred ca e cea mai realizabila solutie...sau sa ne hotaram si sa ne mutam din Bucuresti...care pe unde ne primiti de vecini?!!!
io' zic sa veniti in C-ta...,preturile la apt nu sint nici pe departe ca in Buc...Eu am luat cu 56 de mii,semidec,2 cam,conf 1...,etj 3.in Buc...,nici o garsoniera nu gasesti la banii astia...,nu mai zic de trafic,populatie...,este mult mai bine,dar nu ai asa multe posibilitati ,din multe puncte de vedere...,deci va asteptam...
Mindrete de Crinuta
eu zic sa veniti in tm, vand eu ap. 3 camere conf. 1, spatios, 2 bai, superamenajat, zona buna, cu 75.000 euro ... ca ne cautam casa
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a

ANCA-ALEXANDRA