Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata?
mai dar ati scris nu gluma!de joi n-am mai intrat,motivat ce-i drept-am facut ,vineri,5 ani de la casatorie-si voi ati terminat un capitol.
noutatile ar fi urmatoarele:
1.avem dintisor
2.am cumparat tarc,seba nu e f incantat,dar teodorei ii placesi sta in el
3.mi-am achizitionat vreo 3 fuste.eu chiar le duceam dorul,inca nu ma cuprinde mimic din vechea garderoba,am inca un pic de burtica
4.azi e prima zi de gradi a teodorei.cand am dus-o de dimineata aveam emotii,dar fimea a intrat ff dezinvolta.a spus cum o cheama la toata lumea si nici macar nu s-a uitat in urma la noioricum atitudinea ei ma linistit complet,daca ea e fericita sunt si eu.mai rau e maicamea care de dimineata m-a sunat plangand.
5.ieri i-am dat carnita lui seba.nu s-a arata incantat,a mancat la fel cu show-ul de rigoare.mai nou scuipa in mancare si o improasca peste totdar nu ma las
citesc din urama si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

cris , aka , ktinel ,dia bi , luly felicitari proaspetilor iepurasi
ktrinel felicitari pt mama

ii dau sa pape si ies afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumesc pentru mesajele de bun venit :)
da ktrinell locuiesc in spania
am fost un pic ocupata si abia acum v.am citit si v.am si vazut in poze, sunteti dragute si copiii foarte frumosi si scumpi toti
aici am eu pozele mele:
http://community.webshots.com/user/dayannara

sunt un pic ocupata dar cum am un pic de timp cum va citesc si scriu, sa scap repede de cele 10 mesaje

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

radu.anca va ca esti spania ca si mine, ar fi fost asa bine sa locuim aproape...

asta e un fel de mesaj antrenament, sa ma invat si eu sa scriu ca voi, numele celor carora ma adresez cu alta culoare,mi se pare foarte comod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetili frumoasele!
Bey ce ma enervati cu pozele voastra, ca io nu pot sa vad nici una, ca astia ne restrictioneaza accesul!!!
Lavinia, dia_bi, bine ca ati mai dat si voi cate un semn de viata. Luati exemplu de la Saryta, ea cu trei copii si tot geseste timp sa mai si scrie cate ceva!
Laura, mie nu-mi suna a bine ce se intampla cu 'rusii' tai! Eu zic ca daca hemoragia nu-ti trece intr-un interval rezonabil, suna-ti ginecologul! Cand m-a pocnit prima data dupa nastere, era extrem de putin ...
Ktrinel, felicitari pt 'MAMA'...bai, mor de ciuda, nu alta!!!
Dia, nu te impacienta, nici Rares nu mai doarme afara de nici nu mai tin minte cand!
Ptiu...m-au invadat clientii...revin!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
revin si eu dupa un weekend mai prelungit. vineri mi-am luat liber...

Multumesc de raspunsuri tuturor. deci sa ii dau sa suga cat vrea el..asa voi face. vad ca asa zice toata lumea.

Sunt trista pentru lorym. Ma gandesc ca e greu sa nu te intelegi cu partenerul in orice situatie dar si cu un bebe mic e groaznic. si noi am avut probleme ca orice familie, dar am trecut peste ele si suntem mai uniti ca oricand si ne iubim tare tare . ne mai certam din te miri ce ( ca prea tine la el telecomanda, ca e dezordonat , , etc, chestii de copii mici ) dar ne trece repede si ma ajuta mult de tot cu Alex. e un tatic grozav si nu mi-as dori altul.

Referitor la tematica: s-a schimbat relatia noastra dar in bine. suntem mai fericiti, mai impliniti, mai uniti, totul la superlativ. si nu e usor sa stiti, dar cand iubesti treci peste tot. facem orice pentru zambetul sufletelului nostru si el e atat de fericti cand e cu amandoi. cat despre activitati sa stiti ca e mai rarut dar la fel de bine si pasional. cum prindem ocazia cum.....Deocamdata sta mama cu noi (avem casa destul de mare ) dar cum lipseste un weekend e de vis.
Nu stiu de ce de cand sta cu noi ma cert mereu cu mami. mi se pare ca nu face nimic bine . Chiar vroiam sa va intreb vi se intampla? nu as vrea sa fie asa de saritoare daca ma intelegeti...ea vrea sa faca tot si eu chiar nu vreau. nu mai imi place nimic cum face ea.

Decat cum are grija de Alex, in rest avem mereu discuti si nu se potoleste., abea astept sa o mut dar nu gasesc nici cum chirie....

na ca mi-am spus oful..

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dandusa, bai nene, ai dreptate , nu m-am gandit la prezenta obiectului muncii ...desi la cat de tare va iubiti voi , mi-e ca se poate si prin internet! ...cum adica nu ai indemnizatie papusa? tie nu iti da statul nimic ?

...stii ca ai dreptate...?!?
cind ne-am hotarit noi sa facem bb Crinutz,eram plecati pe alte meleaguri...si ,sincer,nici nu m-a interesat indemnizatia...,dar acum ca stau acasa si nu produc nimic...,ma face sa ma simt neputiincioasa...,mai ales ca primul meu job l-am avut la 16 ani..si de atunci am muncit non-stop...
parca nu-s eu...si parca nu pot cheltui cu placere...,m-am facut zgircita,mai ales cu mine...,asa ca ne-am gindit noi mai bine si-am zis ca la bb 2 nu mai facem asta...,o sa-mi bag cartea de munca undeva si in felul asta o sa am si eu plcere la cheltuit...,pai nu?...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

....a sta impreuna doar de dragul copilului (care mai si intelege ce se intampla) poate provoca in sufletelul lui o rana mai mare decat un divort, asa cum pare el, ca subiect de barfa intre vecini... si pot argumenta cu exemple traite din plin...dar banuiesc ca imi voi lua ciomage, asa ca poate nu e bine sa va spun povestea mea.

sint de acord...
Ai mei s-au despartit cind aveam 3 ani si fratele meu,1 an 1/2...,mama a ramas singura cu noi doi...si de atunci tot singura...O admir pentru curajul si puterea de care a dat dovada...,pentru mine este o "superwoman"...O admir ca si-a dorit liniste in primul rind pentru copilasii ei...si pentru ca a luptat cu conceptia unora de pe acele vremuri cum ca noi facem parte dintr-o familie dezorganizata...Nu trebuie stat doar de dragul copiilor...,nu te mai intelegi?...,asta e!...,de ce sa te chinui si pe tine (batai,adulter,jigniri)?...si sa chinui si copii ,crescindu-i intr-un mediu groaznic?Poate ca i-am simtit lipsa "aluia",poate ca am simtit ce inseamna greul de multe ori...,dar toate astea au compensat cu linistea noastra sufleteasca...Nu-mi pot imagina ce viata a-m fi dus cu "acel" om in preajma...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am revenit!
Chris, felicitari pentru dintzisor!!!Hai repede la mai multi
Felicitari si lui Akapt coltzos!
Asiza, La multi ani! pt Cristi al tau. Sa-ti traiasca si sa se bucure de Denis,masculul in devenire al familiei!
Ylilimic, noi am folosit suportul pt baita dar cand era Rares mic si nu se agita. Acum e imposibil, la cat da din maine si din picioare nu ar sta in el pt nimik in lume. In legatura cu fixarea lui, ai verificat ventuzele? La noi se prindeau bine si nu se misca!
Radu_anca, or fi ele hamurile utile, dar eu una am aceeasi parere despre ele ca despre premergator. Adica nu! Cred ca copilul se invata sa fie tinut in loc sa experimenteze singur simtul echilibrului. Am vazut in parc destui copii tinuti in ham si sincer nu cred ca-i cea mai buna solutie.
Carla, despre divort am putea deschide un subiect pe care sa-l dezbatem pe 100 pagini fara sa ajungem la nici un consens. Stii ca, de obicei, oamenii isi doresc ceea ce nu au, tu daca ai avut parintii divortati ai dorit sa fie impreuna. Ktrinel, eu si poate si altii de pe aici, avem parinti care au ramas impreuna, chiar daca nu s-au inteles, pentru noi copiii. Si e tare rau, fiindca copiii simt tensiunea dintre parinti iar certurile si discutiile in contradictoriu ii afecteaza direct, poate la fel de rau ca si lipsa fizica a parintilor. Nu cred ca exista o reteta a fericirii in cazul asta, unii percep divortul ca o eliberare dintr-o stare in care nu se mai poate trai, altii nu pot concepe sa traiasca mai departe divortati. Eu una am preferat sa divortez dupa 10 ani de casnicie si sincer, am fost mult mai fericita dupa divort. Dar, repet, nu exista o reteta unica, gandim diferit, percepem viata diferit!
Dia_bi, multa sanatate Biancai! Sa ne tii la curent!
Anateo, chiar ca ai scos noutati cu duiumul din sac! Felicitari si voua pentru dintzisor, eram sigur ca Teodora nu o sa aiba nici un fel de probleme cu acomodarea, fiindca ea e tare sociabila. Si felicitari pentru aniversarea celor 5 ani de casnicie, la mai multi!!!
Si mai revin daca mai pot!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am aparut si eu....noi si ieri am sarbatorit...
Marius va multumeste pentru felicitari si va trimite ...si eu nu ma supar ca imi sunteti dragi toate!
Vad ca am lipsit putin din peisaj si s-a largit clubul ....felicitari cris , aka , ktinel ,dia bi , luly...pentru dintisori!
Mirona...eu am terminat in 2003....dar Marius a terminat-o pe a doua......dublu licentiat!
Roxanica...trimis PM...multumesc...
Fulguletilor care au mai adaugat o lunisoara....!
Asiza... pentru Cristi!
Ktrinel...sa sti ca si Mark e meteosensibil....inainte de ploaie e agitat si nu-si gaseste locul si cand ploua e molesit si doarme mai mult!
Dianocica,A_deju,Donia,Yagmur....unde sunteti fetelor???faceti prezenta.....
Dianarus...nu v-ati intors inca de la Sovata?Cum e Marc?
Lavinia...chiar asa de rau e?a devenit dependent de jocurile de PC?...si o imbratisare...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput