Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
irina.c. spune:
mey, vad ca toate sunteti in pregatiri intense,eu acum mi-am dat seama ca intru in saptamana 32 ,mai e putin si nasc, dar mie mi se pare ca mai e un veac.N-am facut bagaj de spital, n-am pregatit haine de bebe- nimic, nimic.Dar mai am timp .Eu sunt deja in concediu de odihna pana la 31 august, si daca nu nasc pana atunci o sa-mi iau si niste prenatal.
Prima data am nascut natural, si tot asa sper sa fie si acum(Doamne ajuta!).M-am externat dupa doua zile, ca vroiam sa ma asez(ma rog,vorba vine ) pe toaleta mea de acasa, sa fac dus, sa dorm intr-un pat fara noduri in saltea...Ce mi-am mai luat eu la maternitate- un brau pentru burtica, ca sa o stranga,fiindca aveam impresia ca mi-au ramas toate organele suspendate in aer si se balangane de colo- colo in mine.edit:daca luati body pentru bebe, cumparati din cele care se desfac cu totul(am vazut in pozele lui Sim 4 bucati).Cu celelalte o sa va chinuiti, eu transpiram toata de cate ori schimbam copilul, pana am descoperit body-urile astea.Nici bluzitele cu pantalonasi nu sunt practice, sunt bune salopetele care tot asa ,se desfac de sus pana jos.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
toma_lly spune:
[/quote]
daca te consoleaza cu ceva, iti zic una si mai tare:
eu stau cu fratele meu si cu sotia lui intr-un apt. cu chirie, iar sotul cu parintii in blocul de vis-a-vis. Nu ne-am mutat inca impreuna pt ca suntem tot timpul impreuna (cand nu e el plecat in delegatie sau cand nu suntem la servici) si acum ne aranjam un apt unde sa ne mutam. Suntem casatoriti de 2 luni si nu cred ca avea rost sa ma mut un bloc mai incolo cu catel, cu purcel. Dar cine ma aude: sunt maritata si eu stau cu fratele, el cu parintii....:))
urmychance29baietelul nostru
[/quote]
pai ce sa mai zic... asta e, o sa vina si timpul nostru
home sweet home
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Roxana_G spune:
Sim, eu zic ca te agiti prea tare. O sa iesi afara pur si simplu si gata. Aoleu ce ti le-as smotoci eu. Cat despre pompa, nu mai stiu cum vrei tu sa nasti, dar la nasterea normala daca totul e ok si la tine si la BB nu mai apuci furia in spital. Eu una nu am prins-o. Am nascut marti, joi eram acasa, vineri facusem furia si sambata dimineata aveam deja mastita. Depinde cat stai in spital. Oricum ramane problema cu sterilizarea.
Tomitza, acum inteleg. Eu am stat cu ai mei si cu bunica si ne scoteam peri albi unii altora. De aceea ne-am jurat ca nu vom sta cu parintii, oricat am avea nevoie de ajutor.
Luy, la mine nu era vorba numai de microbi, eu ca lauza nu aveam dispozitie de musafiri.
Irina, subscriu la tot ce ai zis. In plus nici eu nu am pregatit nimic. Daca te consoleaza.
Gata, acum va las. Noapte buna!
Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
irina.c. spune:
o sa mai iau in bagaj si unguentArmon recomandat de Nana, ca mie mi-a trecut destul de greu taietura de la epiziotomie.Pentru cele care nasteti natural- luati in bagaj crema pentru hemoroizi, ca atunci n-o sa stiti ce va doare mai tare :epiziotomia sa hemoroizii?ceva informatii despre Armon :Compozitie:
Crema este bogata īn principii active: rasina purificata de conifere (BIOCON) - complex format din rezine neoxidate (acid abietic, acid neoabietic etc.) si uleiuri volatile din conifere (cu fractiunele - si -pinen), ulei din Hippophae fructus (Hippophae rhamnoides), extracte īn propilenglicol din: Calendulae flos (Calendula officinalis), Hypericum herba (Hypericum perforatum), Bardanae radix (Arctium lappa). Crema mai contine anestezina si apa structurata \"I\".Actiune:
Regenerator al tesuturilor epiteliate, asigurānd o reepitelizare rapida a tegumentelor arse (īn 12-18 zile), vindecarea realizāndu-se fara cheloid sau cicatrice vicioase; preparatul exercita un efect de stimulare a multiplicarii celulare la nivelul diferitelor tipuri de celule din structura pielii, inclusiv a fibroblastelor, permitānd o vindecare rapida a plagilor profunde; accelereaza evolutia fenomenului de granulatie a plagilor; stimuleaza circulatia sanguina locala si formarea de vase noi; are efect bacteriostatic ceea ce-i confera functie protectoare contra posibilelor infectii ale plagilor cu germeni anaerobi.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
danielle02 spune:
luy si da da,spui un mare adevar.sim e campioana cumparaturilor.eu nu am asa multe...sa pun poze? abia maine daca fac comanda la mothercare,inca meditez sa nu uit ceva fiindca de fiecare data asa se intampla.
asternutul ptr. patut,shalurile de acoperit bebelusha,de acum trebe sa vina si Sim deja le are.
eu...am...facut o prostie.nu am facut nimicuta de mancarica ci am comandat domnule pizza ca tare imi mai saliva gura.si acu...mii pofta de pepene galben si RECE de la frigider,cu care,tot una din voi m-ati facut sa salivez.
sunt asa pofticioasaaaaa,ca numa ce am in frigider nu mii a manca
danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Annisia spune:
Eu ma duc cusica la o plimbarica si apoi ma bag in scutece... Sunt franta. Poate am noroc sa ma poci odihni... Noapte buna si vise placute la burtici de mamici!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Bee spune:
Sim, sterilizatorul meu era o mare oala in care fierbeam biberoanele+ pompa. Asa o sa fac si acum. Daca e sa cumparati sterilizatoare, eu una ash opta pentru cele cu abur. Nu stiu daca cele cu microunde sau solutiile de sterilizat sunt cea mai buna alegere.
Fetele cu probleme locative, bafta va doresc, dar si io-s in aceeasi oala. Vandut apartament si acum stam cu chirie (foarte ok de altfel)si tot obtinem la avize peste avize, poate in septembrie turnam fundatia si poate la anul pe vremea asta om fi la casa, daca om avea oameni vrednici cu care sa lucram.
Vizitatori in spital? Au venit ai mei parinti, soacra, fratele si evident sotzul. Si am stat in spital de joi pana sambata, desi facusem cezariana, pentru ca venea Craciunul. Asa ca furia laptelui m-a prins bine merci acasa de Craciun. Nu mai spun ca in Ajun, eu abia iesita din spital, acasa totul minunat, brad, masa, etc. Ai mei+ socrii+ noi. Si eu stateam si plangeam in bucatarie de oboseala, de durere, etc. Si am tinut-o intr-un plans o saptamana, ce sa-mi mai arda de vizite?
De maine apare pitica mea acasa (am expediat-o ieri la tzara sa pot sa colind magazinele in liniste- ca ne pregatim de nashit sambata), asa ca timp de net.......mai putin.
si Noapte BUna!
Bee 25+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
o sa mai iau in bagaj si unguentArmon recomandat de Nana, ca mie mi-a trecut destul de greu taietura de la epiziotomie.Pentru cele care nasteti natural- luati in bagaj crema pentru hemoroizi, ca atunci n-o sa stiti ce va doare mai tare :epiziotomia sa hemoroizii?
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Irina, lamureste-ma te rog. Hemoroizii astia daca nu ii faci pe timpul sarcinii, ai sanse sa ii faci la nastere? De la impins/scremut?
Poate ne spui si in ce farmacii se gaseste Armonul si la ce pret. Eu nu am gasit mare lucru pe net, doar discutii despre aceasta crema.
Cumatra mea a folosit cu succes pt operatia de cezariana Spray OXIMED(se dadea cu el la fiecare pansare) si niste injectii (seringi micutze, le facea in abdomen si pe astea, dar nu8 mai stie cum se numesc) pt refacere, cica sa nu ramana cu vergeturi, celulita, astea toate recomandate de dr. gine.
Fetelor, ati auzit de astfel de injectii? A mai facut cineva?
Si oare Oximedul s-ar putea folosi si pt epiziotomie???
Alinus 26s cu Iulius
irina.c. spune:
quote:la prima sarcina n-am avut hemoroizi, dar am recuperat dupa aia , ca au "explodat" de la impins.S-au retras cam intr-o luna si ceva.La sarcina asta deja ma deranjeaza nesuferitii,si folosesc crema hemorozon si unguent de galbenele.De Armon stiu doar ce am citit pe net, dar cred ca zilele astea ma lansez in cautarea lui si revin cu amanunte.
Originally posted by alinus_25quote:Irina, lamureste-ma te rog. Hemoroizii astia daca nu ii faci pe timpul sarcinii, ai sanse sa ii faci la nastere? De la impins/scremut?
Originally posted by irina.c.
o sa mai iau in bagaj si unguentArmon recomandat de Nana, ca mie mi-a trecut destul de greu taietura de la epiziotomie.Pentru cele care nasteti natural- luati in bagaj crema pentru hemoroizi, ca atunci n-o sa stiti ce va doare mai tare :epiziotomia sa hemoroizii?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Poate ne spui si in ce farmacii se gaseste Armonul si la ce pret. Eu nu am gasit mare lucru pe net, doar discutii despre aceasta crema.Cumatra mea a folosit cu succes pt operatia de cezariana Spray OXIMED(se dadea cu el la fiecare pansare) si niste injectii (seringi micutze, le facea in abdomen si pe astea, dar nu8 mai stie cum se numesc) pt refacere, cica sa nu ramana cu vergeturi, celulita, astea toate recomandate de dr. gine.Fetelor, ati auzit de astfel de injectii? A mai facut cineva?
Si oare Oximedul s-ar putea folosi si pt epiziotomie???
Alinus 26s cu Iulius
Referitor la Oximed, daca a fost bun la cezariana, ma gandesc ca merge si la epiziotomie,ca tot taietura e.Eu as fi dat cu orice, numai sa-mi treaca o data, ca nu stiam cum sa ma mai asez.Atunci am folosit pliculete de "tantum rosa" (puneam in apa si ma spalam) si unguentul de galbenele, dar nu m-au ajutat foarte mult.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)