Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, eu nu ziceam preventiv, eu ziceam sa le ignori pe babe si cand o sa bombane ele. M-am uitat la listuta ta, un singur comentariu. Nu cred ca are sens sa iei pompa cu tine, in primul rand ca si aceea trebuie sterilizata dupa fiecare folosire si nu ai unde, in plus in spital au pompa electrica din cea destul de puternica si de buna si poate nu e nevoie. Poate te mai interesezi. Si inca o chestie, ia si caciulita aia cu tine. La Alex aveau niste caciuli imense acolo, noroc ca avusesem eu de acasa.

Alinus, eu le voi spala si le voi pune intr-o punguta pe care o lipesc. Acum perfect sterilizate nu vor fi nici acasa, ca doar nu pui hainele pe bebe imediat ce le speli si le calci.

Lavinia, eu am NUK electrica si e super ok, am incercat-o data trecuta.

Gabi, eu am o problema si mai mare, urasc spitalele.

Carpatina, parca nu ai mai dat nici semn.

Tomitza, noi am contractat casa cand avea Alex vreo 6 luni si am asteptat pana la 3 ani. Eu zic ca la voi e destul de repede, nu fii trista.

Annisia, cat zugravesti mai mama? Adevarul e ca la noi la apartamentul renovat au cerut 150 mii pe m2 de zugraveala, numai manopera, nu si vopselurile. M2 adica nu de suprafata a casei, ci de perete.

Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, nu stii ce comitet de primire am aici. Cat e vara de lunga, stau in fata blocului la barfa si incearca sa ma tot iscodeasca imediat ce ma vad. Eu nu am fost prea prietenoasa cu ele, dar nu prea conteaza asta cand plictiseala e mare. Acum, daca am mai scapat de cosmarurile cu mama si soacra, m-au apucat astea cu vecinele. Deja ma intrebau cand ne gandim sa facem botezul ca sa pot sa ies si io din casa cu bebele...
Pai si daca pompa aia din spital nu mi-o aduc tipele cand am eu nevoie de ea? Ca mi-e mi-e de furia laptelui. Nu as vrea sa stau sa plang pe acolo...

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

da Roxule, dar banuiesc ca ati stat singuri in apartament, nu cu parintii

Tomitza 30+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Tomitza, noi cautam sa ne luam o casa la rosu, tocmai pt ca dureaza mult pana scoti toate avizele si autorizatiile.
Fetelor, sterilizator de care va luati sau v-ati luat?

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danielle , ce tanara si frumoasa esti ! Imi plac tare mult pozele tale, si cele cu tine si cele cu lucrusoarele de bebe... Si coltisorul cu patutul... Foaaaarte frumos ! Mi-ai deschis apetitul pentru cumparaturi de bebe... Imi ploua in gura, ca sa zic asa
A, si vreau sa te contrazic Sim, tu esti campioana absoluta a cumparaturilor, ia uite cate poze ai tu postate : 27 ! EEeeee ?
Subscriu si eu la cele spuse de Roxana, nu vreau vizitatori in prima luna. Hai, la spital o sa-i primesc pe parinti (desi din partea mea ar putea foarte bine sa stea pe la casele lor, mai ales ca nu stau in Bucuresti) dar dupa aia... gata, n-am chef de musafiri. Cine vrea sa vada pe bebelina o sa primeasca poze . Dupa ce mai crestem un pic o sa iesim si in lume. Oare sunt prea dusa cu capul ?

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Danielle , ce tanara si frumoasa esti ! Imi plac tare mult pozele tale, si cele cu tine si cele cu lucrusoarele de bebe... Si coltisorul cu patutul... Foaaaarte frumos ! Mi-ai deschis apetitul pentru cumparaturi de bebe... Imi ploua in gura, ca sa zic asa
A, si vreau sa te contrazic Sim, tu esti campioana absoluta a cumparaturilor, ia uite cate poze ai tu postate : 27 ! EEeeee ?
Subscriu si eu la cele spuse de Roxana, nu vreau vizitatori in prima luna. Hai, la spital o sa-i primesc pe parinti (desi din partea mea ar putea foarte bine sa stea pe la casele lor, mai ales ca nu stau in Bucuresti) dar dupa aia... gata, n-am chef de musafiri. Cine vrea sa vada pe bebelina o sa primeasca poze . Dupa ce mai crestem un pic o sa iesim si in lume. Oare sunt prea dusa cu capul ?

Luy 31+ cu

Nu e chiar asa pt ca am mai multe poze cu caruciorul, patutul, paturicile si unele hainute . Si Dani a zis ca nu a postat toate pozele parca...

Edit: Ia uita-te mataluta acum, dupa ce am scos dublurile...

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

eu sunt aici, dar nu am o dispozitie prea buna azi
vorba Annisiei, sa treaca ziua asta mai repede
tocmai mi-am revenit (cat de cat) dintr-o partida de boceala
dupa cum v-am mai zis, noi (eu cu sotul) stam cu parintii mei si m-a apucat plansu' ca abia astept sa ne mutam, ca toti (colegi de serviciu, prieteni, voi de pe forum) stau bine-mersi la casele lor numai noi am ramas de caruta
deocamdata suntem la capitolul acte (pt constructie) si abia la anul (speram) sa ne apucam de casa...da' parca nu mai trece timpul asta...
hai ca ma apuca iar

Tomitza 30+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

daca te consoleaza cu ceva, iti zic una si mai tare:
eu stau cu fratele meu si cu sotia lui intr-un apt. cu chirie, iar sotul cu parintii in blocul de vis-a-vis. Nu ne-am mutat inca impreuna pt ca suntem tot timpul impreuna (cand nu e el plecat in delegatie sau cand nu suntem la servici) si acum ne aranjam un apt unde sa ne mutam. Suntem casatoriti de 2 luni si nu cred ca avea rost sa ma mut un bloc mai incolo cu catel, cu purcel. Dar cine ma aude: sunt maritata si eu stau cu fratele, el cu parintii....:))

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Da, da, Sim, da' in unele poze ai mai multe lucrusoare
Urmy , super tare !

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Da, da, Sim, da' in unele poze ai mai multe lucrusoare
Urmy , super tare !

Luy 31+ cu

Ei si tu acum...

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Bai, m-au apucat poftele. As manca niste salam de Sibiu . Jale mare, nu stiu ce sa fac. Stiu ca ala e crud si nu prea avem voie. Si nici nu prea am incredere sa iau de la vreun magazin de langa mine.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput