Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
alinus_25 spune:
Nana, asa e nu se pune praful in sertare.
Eu ma refeream insa la cele pt spital. Acolo chiar n-as vrea sa duc pe haine cine stie ce bazdaganie. Plus ca tentatia sa te tot uiti la ele e fff mare. Eu am luat unele hainute asa mici, iti vine sa le mananci. Mereu ma uit la ele si le strang la pieptul meu in asteptarea feciorului.
Alinus 26s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta
Andries spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Voi cum pregatiti geanta de spital? Tot asa procedati cu lucrusoarele? Le impachetati si 'uitati' de ele?
Alinus 25s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta
Geanta de spital .. pai o faci si o pui undeva, nu stiu intr-un dulap. Dar e prea devreme la 26s . Daca la maternitate iti dau voie cu hainele de bb ale tale, le pui si pe ele, spalate, calcate, bagate in pungi, etc. Daca maternitatea e cu "sarmalute" (adica daca infasa ei copiii in scutecele lor) mai bine le pui undeva in sifenier si le va lua sotul cand iesiti din spital. Sau poate vine nasa cu haine.
Andries
myral spune:
Sim ai noroc ca nu sunt in Bucuresti ca eu ma chinui sa o educ pe soacra de vreo 11 ani si degeaba. Nimic din ce aude nou nu accepta si nici nu vrea.Si ajungeeeeee cu discutiile despre sex, ca mi se contracta burtica!Annisia ti-am mai spus eu sunt leu, sotul berbec o relatie suuuuper atractie ,pasiune, dar ca 2 zodii de foc ce suntem mai ies si scantei ca asa tine fiecare la parerea lui si cu greu cedeaza unul. Acum fata cea mare e si ea leu, eeeee, tot asa ne intelegem f bine pana apar diferente de opinie, atunci sa te tii. Deja mi-e frica ca are 9 ani si e destul de independenta , desi e ascultatoare nu pot sa ma plang inca e copil. Nici eu nu prea suport felul de a fi al racilor am in familie tata si sora, de asta sper ca si bebica asta sa fie tot leu ca fecioara sigur nu apuc. Saracul sot care va trebui sa faca fata la 3 leoaice,dar e berbec si se descurca.Myral30+
georgi_ana25 spune:
buna gravidutzelor, iata-ne si pe noi dupa atata timp cu scuzele de rigoare ca nu am mai avut timp sa mai intram sa tragem cate un ochi la ce ati mai facut...dar am avut motive intemeiate, ne-am plimbat prin lumea larga, am fost in Spania la surioara sa ne laudam cu burtica si am facut si ceva cumparaturi cu aceasta ocazie...
Bebe este saltaret, nu ma lasa sa ma odihnesc, dar nu ma plang, vad ca si voi va confruntati cu aceleasi probleme...sunt fericita sa vad ca deja va faceti planuri cu bagajul,eu sunt inca inconstienta, dar o sa le rezolvam incet si pe astea...am apucat sa citesc si din urma si vad ca sunteti bine toate...ma bucur mult si promit sa va urmaresc din aproape si sa mai postez si eu din cand in cand atunci cand o sa gasesc subiect de discutie sau daca pot ajuta cu cate un sfat...
Andries spune:
Familionul... cele mai mari meciuri le-am avut cu mama, evident ea stia mult mai bine decat mine absolut orice. Ne-am certat chiar in ziua cand am iesit din spital. Concluzia a fost ca am facut exclusiv ca mine si bine am facut! Socrela totdeauna a spus: "cum vrei tu" motiv pentru care o apreciez. Vecini, matusi si alte babe nu conteaza.
Andries
danielle02 spune:
cat ati mai scris mai burtici...nici timp de citit nu prea am...
sim tare iti multumesc ca ai postat listuta ta.imi e de mare ajutor
nana super tare faza cu incurcatul bebelinului.
annisia cand am fost acasa,toti ma dichiseau cu cate hainute si lucrusoare ptr. bebelusha.le-am zis clar si la subiect:fratilor...lasati-ma in pace ca nu imi trebe nici un lucru de la copii vostri.in primul rand vreau sa le cumpar eu pe toate cu manuta mea si in al doilea rand,le vreau pe toate noi,mai ales hainutele.voi va simteati bine cand colindati magazinele ptr. bebelini,asa ca...lasati-ma si pe mine sa ma simt bine !!!!
si iute asa...se abtineau toti sa ma ghigoseasca cu de toate,si bineinteles ca le-am multumit si apreciat gestul.
numai pe cele din partea parintilor mei le-am acceptat fiindca erau noi
ia trageti un ochi si la albumul meu cu poze sa vedeti ce body tecsi i-am cumparat bebelushei.de fapt...vreo 8 dar am postat numai 3.
va tzuc ma apuc de facut mancarica ca ne e foame la stomacel...
danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Happiness_4_us spune:
Dani, ! Toate sunt tare frumoase. Uite ca m-apuca nostalgia cand vad rozuliu. Dar lasa ca o s afac si o fetitza si sa te tzii atunci!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Geanta de spital .. pai o faci si o pui undeva, nu stiu intr-un dulap. Dar e prea devreme la 26s .
Andries
Eiii, pai tocmai de asta vb Andries, noi suntem mici-mici, dar ne imbolnavesc burticile astea mai mari cu discutiile lor. Uneori sunt prea 'patrunsa' de subiect si cand ma pun pe scris ma linistesc. Iote de asta altele citesc doar si tac malc pe aicea, si nu contribuie la forum.
Annisio, da' tu de ce n-ai zis fata ca se inchide yahoo photos in octombrie???? Ti-ai mutat repejor pozele da' nai zis nik.
Acu cand am vrut sa postez poze cu lucrusoarele mele.....trebuie sa muncesc sa le mut.
Am vazut pe aicea, la o burtica, un site fain de poze, era ceva cu o bara de scrooll in dreapta, si mergea tare bine. Fug sa caut in urma.
Alinus 26s cu Iulius
crishtina spune:
Salutari si de la noi
Ma iertati ca si eu scriu mai rar...da intelegeti voi...inca nu e gata munca...si ieri am facut analiza de 100gr glucoza mi'a fost f rau...si toata ziua m'a durut capul. Am citit ce ati scris da nu am reusit sa raspund. In rest sunt bine...tot mai mare si ma sufoc Maine iau analiza si ma duc la doctor.O sa vad ce mai zice acuma. Lista pt nastere, cum ziceai si u Nana, si la mine o sa fie diferita ca iti zice la spital ce si cum iti trebe. Sper sa nu uit maine sa intreb doct, poate imi da si mie sa vad ce ma apuc sa pregatesc. Voiam si eu sa spal hainutele intr'un weekend insa cum nu am montat inca mobila nu are rost. Pe mai incolo.
Va pup
29+
Happiness_4_us spune:
La faza cu sfaturi de la mama, soacra, matusa, etc. din punctul asta de vedere sunt tare fericita ca sunt departe si vom face cum ne taie pe noi capul, fara sa suparam pe nimeni. Asta e. O sa ne fie greu dar si satisfactia este alta.
Daca fac ceva gresit macar stiu ca e din vina mea si nu imi fac mustrari de constiinta ca m-am luat dupa x si y.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!