Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sper din suflet sa ma simt la fel de bine... mie la primul in ultimele 2 saptamani 38 si 39 mi-a fost cu adevarat rau din cauza burtii prea mari.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Nana, mie faza cu incurcatul bebelusilor nu mi se pare de ras, pe bune. Eu m-am interesat, si in spitalul unde voi naste li se pune bratzarica de plastic, care poate fi doar taiata ca sa o scoti. Altfel nu ma mai joc. Mie mie frica de treburi din astea.

Oare o sa-mi recunosc bebelinul din prima?

Alinus 25s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, mama si soacra nu sunt din Bucuresti si le-am pus deja in garda sa stea cuminti . Cu soacra, eu nu prea ma conversez la telefon. De obicei sotul vorbeste cu ei. Asa ca...sper ca mi-au ramas doar babele.
Roxana, pai nu ma iau de ele preventiv. Doar daca se apuca sa se bage in seama. Lucru pe care eu banuiesc ca or sa il faca pt ca si acum se trezesc vorbind . Cu familionul trag speranta ca am rezolvat-o. I-am mai anuntat inca o data ca nu am nevoie de superstitii. Si le-am zis tot ceva de genul: daca am nevoie, va intreb eu. Acu' ramane de vazut daca s-a prins ceva.
Nana , am postat si eu o lista mai demult, dar o caut prin calculator si o postez iar. Dar nu cred ca iti trebuie acolo atat de multe chestii.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Uite si lista.
Pentru mine:
- vata (2 pachete mari)
- fasa tifon sterila
- comprese sterile
- tampoane sani
- sutiene alaptat 2
- Garmastan
- supozitoare glicerina
- servetele
- hartie igienica
- sapun, perie dinti, pasta dinti, pieptene, crema, elastice par
- prosop mare si mic
- tacamuri
- papuci
- camasi noapte 2-3
- chiloti 6 buc
- ceai pelin
- ceai chimen si anason
- telefon, incarcator
- reviste
- apa plata
- pompa sani
- bacnote mici

Pentru bebe:
- 2 body maneca scurta
- 2 salopete gen maiou
- manusi 1 pereche
- 1 caciulita subtire ?
- 2 scutecele finet ?
- scutece unica folosinta
- servetele umede
- gel baie, sampon
- prosopel
- Baneocin pudra ?
- Bepanthen

Daca o sa mai fie nevoie de ceva exista sot, mama, nasa.
Eu ma duc sa citesc ceva.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Aoleu, cautand lista pt spital, am gasit documentul in care notasem corespondenta intre saptamanile si lunile de sarcina si am vazut ca am intrat in luna a 8 a. It's coming

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Eu va dau dreptate cu atatea pregatiri, listutze, bagaj de spital. Si eu ma mai ambalez uneori cu cumparaturile, dar ma linistesc apoi cand vad ca eu am cu 3-4 saptamani mai putin decat voi.

Spre exemplu, ultimele zile am constientizat eu ca incepe concediul la al meu pe 10, apoi in august cunun, si trece timpul.... plus ca ultimele 2 zile mia fost tare rau.
Ceva cumparaturi am facut, pt mine pijamale 3 perechi, o camasa de noapte, pt bebe vreo 6 bodyuri, salopete, ciorapei, caciulita. Stau toate intr-o sacosa, ca m-a amenintat al meu sa nu ma mai 'joc' cu ele.

Si uite ca dimineata ma trezesc hotarata sa le spal toate, sa le calc. Incep sa le tai toate etichetele, inclusiv cele interioare........pe mine ma manaca pielea rau de la eticheta aia cu instructiuni de spalare.......si ma intreb apoi...bun, da' ce fac cu ele dupa? le bag la punga? le sigilez?

Voi cum pregatiti geanta de spital? Tot asa procedati cu lucrusoarele? Le impachetati si 'uitati' de ele?

Uraaaa! Azi am implinit si noi 26 saptamani.

Alinus 25s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alinush, si ele au numele la manutza, dar o mama haotica nu s-a mai uitat la asta. Normal ca nimanui nu-i convine sa se intample asta, dar uite ca se intampla. Doar nu vroiai sa plang. Normal ca m-am amuzat.

Sim
, ptr listutza. Tare buna!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alinush, si eu ma gandisem sa le spal si inca ma mai gandesc la asta, mi-am luat si detergent sensitive. Insa mai astept putin ptr ca vrem sa cumparam comoda respectiva ptr bebe si sa am unde le pune. Sigur nu se va pune praf in sertare.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

La Filantropia mamele nu au access la bebelusi, ele intra in sala de alaptat si primesc copilul pe geam de la asistenta, il hranesc si il dau inapoi tot pe geam.

La Municipal unde au rooming in stiu ca iti aduce copilul in camera si treaba ta sa nu-l pierzi .

In 2004 cand am nascut eu era mare scandal la Polizu, pt ca o rroma luase alt copil decat al ei (il lasase pe al ei, dar tot unul de rrom luase) pe motiv ca al ei era mai slab si nu ar fi reziztat in conditii nomade (pe bune, m-am speriat atunci) si a luat unul mai gras si vroia sa plece cu el. Noroc de portar care n-a lasat-o sa plece.

Andries

Mergi la inceput

Eu am nascut la Filantropia si mi-a fost frica sa nu-mi incurce copilul, dar acum nu-mi mai este. Victor s-a nascut cu un semn in mijlocul fruntii (pe la 1 an si ceva i-a disparut) si era imposibil sa il incurce. Si da, le pun niste bratari care nu se pot scoate decat cu foarfeca si ai si tu una la fel.

Andries

Mergi la inceput