Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Nu avem o listutza cu numere de telefon???

GeorGiana 39s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Giana

Nu avem o listutza cu numere de telefon???

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

E una pe mail-ul comun, intr-un fisier care se numeste "numere de telefon".

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

din pacate eu nu stiu e-mailul comun. Dar daca imi da cineva de aici un nr. de tel. promit sa o caut pe Cristina si sa sun pt a va anunta de noi.

POZE

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

giana ti_am trimis PM cu adresa

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

am schimbat samata si noi sapt mergem pe 33

32+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vin si eu cu pampoanele pentru Lavinia si Cristyne refacere usoara si bebelusi cuminti si sanatosi!

Azi chiar nu a nascut nimeni?

Am tot auzit de nasteri la Medgidia chiar si printre vedete, ce se intampla acolo de e asa renumita maternitatea? Din curiozitate ca nu ma bag deocamdata si la al treilea .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Alina.a acum ti-am admirat si eu fata, mi se pare asa de mare in ciuda celor 2.500 de grame. Si este frumoasa foc, blonduta si bucalata. Si hainutele ii vin bine pe ea, sa il vezi pe Tudor cum ii atarna hainele ca pe gard. Si pe Vlad atarnau doar ca el era mai lung si le umplea in lungime .

Eu astept sa se trezeasca asta mic, cu trezitul asta la 2 ore i-am dat programul peste cap si acum in loc sa ii facem baie stam si il pazim sa se trezeasca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Si alte pampoane pentru ziua de maine lui Bogdan de Arama care se va crestina maine! Numai sanatate si multa fericire atat pentru el cat si pentru parintii si fratiorii lui!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

jadi hai ca mai e putin pana trece ziua Americii, poate totusi se mai inscrie vreun bebe pe lista.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Felicitari tuturor mamicilor!!
Citesc in fiecare zi dar nu prea am scris.Acum m-am hotarit sa va intreb cum e cu contractiile? Aseara m-am simtit cam rau,ma durea burta jos dar suportabil.Ceea ce ma nelinistea era o presiune in partea de jos de parca bb se chinuia sa iasa si se misca si foarte tare.Poate ma lamuriti si pe mine cum incepe travaliul si dc e posibil sa nu-mi dau seama. Multumesc

30+

Mergi la inceput