Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor am terminat de calcat lucrurile minuscule si tot ce mai trebuie pt printesa, am montat caruselul la patut (ce chestie desteapta mai mi-a luat soacra-mea, la Cosmin caruselul avea doar jucarele si se invartea cand roteam o cheita si canta o melodie, asta e shmecher rau, are 6 melodii, jucarele, se invarte, lumina care se schimba in toate culorile curcubeului, plus cea mai tare, telecomanda adica poti da melodia inainte, inapoi, pune lumina difuza etc, barbatu-miu cica "cu atata tehnologie, bouncer, carusel, activity play noi cand crestem copilul? Nici din pat nu ne mai dam jos la ea, avem telecomanda!").Asa deci m-am laudat ca iar am fost vrednicutza.

Ioana succes cu tensiunea, sa dea Domnul sa se stabileasca si sa nu mai creasca. Adevarul ca ar trebui sa lasi si tu serviciul. N-am stiut ca ai avut probleme cu Miruna la nastere, a fost grav?

Lavinia si Cristyne niste pampoane de incurajare.

Mioara si Alina bine ati venit acasa, Alina am vazut pozicile cu piticuta ta si m-am indragostit. Ciudat e ca am o poza alb-negru de cand eram eu bebe si Elisa ta seamana cu mine. N-am poza scanata ca ti-as arata-o. Deci binenteles ca e o frumoasa.

Giana si pentru tine pampoane pt peste doua zile. Nastere usoara.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Giana

Buna ziua burtici si proaspete mamici!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut!!!

Eu e adevarat am scris aici foarte rar. Dar am mai citit cand am avut timp si a mers netu'...ca am avut si probleme cu el.

Vad ca deja avem ceva bebici care sa dea DD sa fie papaciosi,sanatosi si fara colici.

Eu mai am 2 zile. Pe data de 6 sunt programata pt cezariana. La ora 8 trebuie sa fiu la spital.Am niste emotzii...

Am pregatit totul,patutz,carucior...Dani il asteapta pe fratziorul lui de mult si tot pune mana pe burtica si ii spune Bebe Uca.E asa simpatic...Avem probleme ca vrea el sa stea in patutzul leagan si in cosuletzul auto dar ne descurcam noi.

Bafta fetelor care urmeaza si mult lapte sa avetzi!!!

GeorGiana 39s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Giana, bine ai revenit. Sa stii ca eu am intrebat de tine, tineam minte ca ne-ai scris ca e posibil sa faci un cerclaj, iar apoi nu ne-ai mai scris.
Ma bucur ca sunteti bine cu totii, bafta la cezariana si sper sa ne scrii mai des.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Lunito, ce harnica esti, ptiu, ptiu!
Mi se pare foarte cool caruselul cu telecomanda, noi avem tot manual si de multe ori m-am gandit ce util ar fi fost celalalt model.

Alina, am vazut pozele cu Elisa, e superba si blonda. Cred ca e foarte bine proportionata ca nu pare deloc slabuta, chiar si la incubator nu avea aspectul acela stafidit pe care-l au unii prematuri. Multa sanatate in continuare si mult laptic bun.

Ioana, sper ca a fost ceva izolat cu tensiunea ta. Oricum magneziul nu-ti strica, ia-l fara frica. Bafta multa si sanatate, .

Lavinia si Christyne, bafta multa maine, bebici sanatosi si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Apropo Lia esti bine? Ca parca nu te_am "vazut" azi? Si nici pe Simo?
MADA 32+, cu Emily
Noi doi+1

Mada, ! Suntem binisor! Cred ca azi s-a jucat si Miruna cu butoanele de la lift (oare de la Karligutza am retinut metafora? ), mai-mai sa deschide usile si sa scoata nasul afara! Obrazanica mica s-a potolit dupa-amiaza si acum ma simt si eu in stare sa tastez. Sa nu radeti, dar cred ca zgomotul asta de taste o stimuleaza teribil si acuma scriu fiindca ea "doarme" si nua aude ce fac eu aici, fiindca altfel v-ar spune ea vreo doua!
Mada, esti dragutza sa ne povestesti ce faci la cursuri. Dar incep sa cred ca daca nu esti acolo, sa practici, foarte mult nu te ajuta. Iar la nasterea aceea laterala nici nu indraznesc sa visez in spitalul de aici! Dar chestia cu miscarea in timpul travaliului o sa incerc sa o aplic, nu cred ca o sa ma tintuiasca cineva in pat, nu?!

Andutzy, multi pentru ce ne-ai scris! Sa vii cu vesti bune de la control!
Giana, bafta multa pe 6! Sa te refaci usor si sa ai un bebe mancacios si cuminte!
Anto, !

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lia ai dreptate ca trebuie sa asisti la cursuri ca sa iti fie de folos ! Iar cu nasterea laterala te cred sa nu prea iti vine sa propui, nici aici nu e foarte curenta, eu am zis ca la urmatoarea consultatie sa il intreb pe medic, ce stie de asta, ce parere are..

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Lia, Mada, fetele.
Lia, pai atunci scrie toata ziua ca sa stea Domnita cuminte.

Andutzy, insanatosire grabnica tie si lui Dragos.

Giana, tu nu nasti tot la Medgidia, ca si Cristyne? Poate va intalniti pe acolo. Sau am retinut eu gresit? Scuze daca sunt prea bagacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Va multzumesc ca nu atzi uitat de mine. Intr-adevar eu trebuia sa fac cerclaj dar din fericire s-a rezolvat cu tratament. Si da, Anto, si eu nasc tot la Medgidia. Nu stiam ca s-a hotarat si ea tot acolo. Dar cand naste ea?

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Mioara, bine ai revenit. Eu nu m-am muls pana acum (la Sonia), am lasat sanii sa se adapteze la cererea ei. Am oroare de pompa, o voi folosi numai in caz de absoluta necesitate. In spital am simtit intr-o noapte ca am sanii durerosi de plini, dar pana la urma tot Sonia m-a golit.
Iar acum am din cand in cand niste senzatii f ciudate, ca un soc electric care pleaca din sfarcuri si se propaga in restul corpului, in primele doua zile dupa ce m-am intors de la spital am avut si frisoane, dar cum domnisoara a continuat sa manance, nu am luat masuri.

Nico, mi-au placut bancurile de la tine, .

Voinea, ti-am admirat pozele, sunt foarte profi iar tu esti o super-gravidutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

AAAA din cate vad eu si ea are DPN-ul ca si mine pe 16. Daca opteaza pt cezariana ar trebui tot zilele astea. Eu sunt la limita. Poate ne intalnim acolo. Ce bine-ar fi...

POZE

Michael Levine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana

Va multzumesc ca nu atzi uitat de mine. Intr-adevar eu trebuia sa fac cerclaj dar din fericire s-a rezolvat cu tratament. Si da, Anto, si eu nasc tot la Medgidia. Nu stiam ca s-a hotarat si ea tot acolo. Dar cand naste ea?

POZE

Michael Levine

Chrystine e programata maine si parca intreba la un moment dat daca mai naste cineva acolo. Pe prima pagina sunt trecute programarile la cezariana.

Mergi la inceput