Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 29
mamii spune:
gud morning ![]()

pentru fetele care nasc azi in principiu cele anuntate
Karli si Giana ![]()
Cine mai naste azi ???
vad ca bebitzoiu meu sta bine in mica lui piscinutza![]()
roxanadum spune:
Karli toate fetele sunt alaturi de tine, pana si astea ca mine care intra mai rarutz. Nastere usoara,
guguruza mancacioasa, sanatoasa si frumoasa frumoasa 

Giananastere usoara si BB sanatos si voios si tie! Asta daca nu ai nascut deja ca vad ca DPN-ul a fost mai pe 3 asa. 

La multi ani! mamicilor pe care nu am apucat sa le felicit. Sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi, mancaciosi si voiosi! 
Eu sunt fericita posesoare de mobila in casa
. Daca reusesc sa vad si toate troacele in noile mele dulapuri pot sa spun ca sunt pregatita sa nasc.
la treaba!
Roxana
37+ cu
Robert
claucia spune:
Multe fete pamponate care nu obosesc niciodata sa dea din pampoane pentru Karligutza, cu Karligugurutza ei, pt Geani si cine se mai apuca sa nasca astazi. 

Roxanadum, am inteles ca ai mobila frumoasa, ce bine, insa nu te apuca de smotru acum cu forta! Am citit eu ca efortul fizic, chiar si minor, provoaca (virgula) contractiile...chiar ieri. De unde am dedus ca daca stau cuminte taer de tot in pat, poate trec de weekend - asa as vrea. Si de luni - cand o vrea Alessiuta mea sa vina ![]()
Eu de 2 nopti am cate o durere, doua pe noapte, insa parca nu s-a intarit si burtica odata cu ele (ci in contratimp ca se intareste des de tot). Azi-noapte aveam dureri ca la menstruatie insa cand m-am dat jos din pat si am luat un no-spa au plecat...of, sa stea cumintica pana luni macar ![]()
Va pup
Clau
saptamana 38 Alessia Maria
bb mic
jadi spune:
Inca o data pampoane pentru Hook si Giana! Sa aveti nasteri usoare si fara dureri!
Eu sunt buna de dormit si m-am trezit de dimineata cu un frison, am pus 2 paturi pe mine ca sa imi revin. Nici acum nu am idee de unde pana unde, stiu doar ca mama a tot tinut geamul deschis azi noapte. Sper sa nu racesc ca asta mi-ar trebui!
Baietii se inteleg bine intre ei, de fapt cel mare cu cel mic ca asta mic nu stie ce e cu el inca... Cel mare il vrea in brate, am facut si niste poze, sper sa vi le arat mai tarziu ca acum iar avem program de tzatza.
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
buna dimineatza!
karligutza si giana sa dea DD sa se termine totul repede,bine si usor!tin pumnii!
jadi frisonul s-ar putea sa fie de la sani.nu erau tari cumva?eu daca nu ma mulg dupa 2 ture de san la elisa am sanii cat china si tari ca piatra,si binenteles frisoane de sar ca mingea in pat.cum ii golesc putin e ok.am incercat ieri sa nu ma mai mulg dar deja mi se formau noduli spre axila si fata nu mai putea apuca sanul...se pare ca nu scap de pompa aia...
dar vestea cea mai buna ,cu laptele lui mami dat pt 10-15 min la 1,30-2,30 ore fata are deja 2800!deci 300g intr-o saptaman,creste,deci e bine.parca noapte ajungem si la 3 ore distanta suntem pe drumul bun...asa ca fetelor lasati ceaiurile,formulele ca ne cresc copii si cu laptele nostru.a mea e si micuta saraca,oboseste repede si uite ca tot si-a luat papa cat ii trebuie.e greu,eu am niste cearcane,dorm in medie 5 ore din 24 dar ce nu facem pt ei?
vorbeati de cercelusi,la maternitatea unde am fost eu faceam acolo gauri cu cercei sterili,cu pistolul.la spitalul de prematuri unde a fost ea mi-au spus initial ca ar fi cam micutza,dar apoi cand au vazut ca incepe sa creasca m-au intrebat daca vreau si uite ca-i are in urechi.ii tine pastia 5-6 sapt si apoi ii punem pe cei ce i-a primit de la nasi.
uitasem am reusit sa o culc si pe o parte.e atat de dragalasa...acum stiu ca e a mea dar nu mai pot de dragul ei
alina si bb elisa
danis spune:
fetele care ati nascut si mai intrati sa ne povestiti, v-as ruga si eu doua lucruri
- daca se poate sa ne dati informatii cu cat se mai da prin spital (medic, moase, neonato etc.) - voi aveti informatii proaspete si sunt un indiciu bun pentru fetele care nu au nascut... mie imi puteti trimite pm, sau daca mai sunt si alte fete interesate, dati-le pe mail-ul comun
- si inca o intrebare mai am: cum tineti nou-nscutii imbracati in casa pe vremea asta, ca sa stiu si eu ce hainute sa am pregatite pt. bebe
astept cu drag raspunsurile voastre si cred ca si alte fete sunt interesate de ele
va pup, ma duc sa fac o mica tura de cumparaturi!
stefania_97 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Intai as dori sa urez fericitelor mamici o recuperare cat mai rapida, mult laptic si bebelusi fara colici si mancaciosi.
Karligutza- bafta mare in sfarsit a sosit ziua cea mare! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de o nastere usoara si de o recuperare rapida. Iti tin pumnii

.
Bine ai venit Carmen! Si eu sunt tot din Constanta la origine iar in Navodari am stat vreo 10 ani. Parintii mei sunt acum aici cu mine dar inca au casa lor in Navodari. Multa bafta si o nastere usoara.
Luna ce zici vine bebe la timp sau mai devreme? Mi s-a spus ca e luna plina pe 31 iulie si s-ar putea ca in loc de 15.08 sa vina mai devreme. Nu stiu daca are vreo influienta sau nu
.
pupici multi mari la toate![]()
![]()
stefania sapt.34& Catarina 
http://salexandre.blogspot.com/
selut spune:
Fetelor voi ma face-ti sa fiu cu ochii mereu in lacrimi, cand va citesc masajele
dar imi plac pt ca sunt lacrimi datorate emotilor trairilor voastre si in primul rand, a raspunsurilor pe care mi le-ati trimis,
Multi pucici pt PATICUT am nevoie de asa cuvinte, mersi inca o data LIADORIAN pt ca ma ajuti sa-mi fac cunoscuta povestea,
pt JADI, VALEN si STEFANIA_97
Pumni stransi si
pt KARLINGUTZA
Astept cu nerabdare sa vina ziua de luni si sa vrea dr sa programam cezariana (apropo tu liadorian, tu cum de ai programat-o asa din timp ?, pt ca mie mi-a zis sa asteptam sa se deschida colul si apoi stabilim, bine adevarul e ca la noi se doreste amanarea pe cat posibil a nasterii , pt ca asa ar fi mai bine pt bebel sa stea cat mai mult in burtica)