Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Ashera spune:
Buna dimineatza . Tinem pumnii ptr fetele care urmeaza sa nasca astazi.
. Nastere usoara si bebelusi sanatosi si papaciosi !
. O sa "fur" si eu la semnatura nr de saptamani. O sa scriu saptamana in care sunt, nu cate saptamani am implinite
. Vreau sa vad si eu mai multe saptamani. Mai ales dupa stresul de azi noapte, cand nu am prea dormit. Am inceput de aseara sa sangerez. Nu curge mult, doar cateva picaturi, si e samge rosu rosu, lichid (ca de la o taietura). Ma gandesc ca poate are legatura cu controlul pe masa de miercuri. Stiu ca au mai patit fetele. Daca nu se opreste o sa merg la spital sa vad ce am. Ca gineco meu e in concediu pana in 30
.
34+
Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danis spune:
buna dimineata fetelor,
pampoane si din partea mea fetelor care nasc azi!
am trimis si eu nr. de telefon pe e-mail-ul comun
va pup si revin mai tarziu!
liadorian spune:
Buna dimineata si de la noi!
Sa cante muzica
!
Sa inceapa bataia cu flori!
Sa se agite fetele astea pomponate!
Karligutza, Giana, sa aveti o zi minunata, asa intensa si dureroasa cum e ea, dar minunata! Asteptam vestea cea mare!!!
(Asa-i ca v-am luat ochii de dimineata? Daca mai avea cineva o bruma de somnic pe gene gata, s-a dus!)
LIA si
domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
andreea c spune:
Neata!
Karligutza iti doresc din suflet sa ai o nastere cat mai usoare si o sanatoasa si norocoasa. Fruntea sus...
Eu sunt franta de oboseala ca nu prea am dormit. Am avut si ceva contractii si parca nu imi gaseam locul. Astazi merg si eu la control...sper sa nu ma opreasca acolo .
Ashera si eu am sangerat la 38 de saptamani in urma unui control si tot atunci am pierdut si dopul gelatinos. La mine nu curgea propriuzis...doar cand mergeam la pipi ramanea pe hartie. S-a oprit in doua zile. Bafta!
Andreea saptamana 40
Radu Stefan
AMR 3 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Neata la o felie de pepene!
Mi-a luat sotul aseara dar abia acum m-am incumetat sa mananc si presimt o zi "bizi"
Ma duc sa cetesc!
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by selutMultumesc pentru primirea facuta, ma numesc Carmen sunt o viitoare mamica de 28 de ani si sunt din Navodari Constanta, UM 08. 10. 2006 si DNP 15-17 . 07. 2007, dar dupa cum va spuneam luni pe 9 merg la ultimul control si atunci vom programa cezariana, sper eu ca nu mai fac fata acestei asteptarii, vreau sa-mi vad comoara in brate si sa mi-se spuna ca totul a fost doar o eraoare, ca ERIC al nostru este un baietel sanatos
Nastere usoara pt toate viitoarele mamici
Eu tot mai astept, in cazul in care mai cunoaste-ti mamici care au trecut prin ceea ce trec eu, sa-mi povestiti cum s-a terminat totul.
Selut, reiau mesajele tale pentru ca deoamdata ele sunt moderate si apar ceva mai tarziu de forum, pe paginile din urma, pe care noi le-am "depasit". Oricum, nu te-am uitat, nu inceta sa postezi. Ai vazut ca jadi iti povestea, la un moment dat, ca a trecut prin aceleasi griji ca si tine si la sfarsit a nascut un flacau perfect sanatos, dezvoltat peste previziunile medicilor, care acum da de gustul laptelui. Deci, mult curaj! Gandeste-te la ce-i mai bine pentru copilashul tau, sa te simta puternica alaturi de el.
Si apoi, din ce povesteai tu la celalalt topic pe care l-ai deschis http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103506 , retardul acela de crestere n-a fost constant de-a lungul sarcinii, nu s-a pastrat de la inceput pana la sfarsit. Asta inseamna ca bebele tau a crescut in salturi si totul poate fi in final ok. In plus, masuratorile si aproximarile de greutate in ultima parte a sarcinii, cand bebe e oricum destul de marisor, depind mult si de priceperea, de ochiul si de mana ecografistului, care trebuie sa puna cursorul exact acolo unde trebuie, fiindca altfel masuratorile iti indica alta varsta a sarcinii.
Asa incat, fruntea sus! Inca nu e totul pierdut! Iti doresc sa tii in brate un bebelush voinicel si sanatos, care sa va umineze viata!
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Mai avem 4 saptamani!
Ashera spune:
Andreea, stiu cand s-a intamplat si la tine. Acuma vad ca s-a oprit si la mine. Mai sunt doar cativa stropi pe hartie. Sper sa mai stea bb macar 2 saptamani in burtica. 35
Christian
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Nici o veste de la Cristina care trebuia sa nasca ieri?
Ashera, da, si Miruna a fost 'macrosomica' (adica peste 4.5 kg, care e maximul de greutate la nou nascuti in carti). Exista anumite riscuri pentru bebei asa mari, dar speram sa nu le intimpinam si noi. Bafta cu singerarea, adica sa se opreasca f repede.
Anca, bafta sa nu nasti pina nu se intoarce bona. Ce investigatii faci cu Roxana? Mirunei i-au facut imediat glicemia la nastere pentru ca a fost bb urias (4.7 kg), deci predispus la anumite boli ... De atunci insa eu nu i-am mai facut niciodata analize de singe. Zi-mi de Roxana, ce ti-a atras atentia de o investighezi?
Valen, nu stiu nimic de Aylin, din pacate nici pe mess nu a mai intrat.
Tin pumnii pentru fetele care urmeaza sa nasca astazi!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Karli si Giana nastere usoara, bb sanatosi si asteptam vesti!
Christina a avut ieri cezariana, nu a anuntat pe nimeni ce si cum?
Ashera mergi la un control sa stai linistita!
Jadi ce bine ca te-ai reglat cu laptele!Eu nu cred ca ti-au disparut asa rpd, poate doar au luat o pauza...
Mai zi-ne de baieti, cum se impaca?
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.