Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Sa va dau o veste buna asa de dimineata...

A nascut Housepocket!

S-a intamplat pe 30.06 la 37 de saptamani. Bebe se numeste Matei Alexandru si s-a nascut la 2950g si 49 de cm, natural fara epidurala, iar travaliul a fost scurt, 4 ore.
Mamica spera sa isi puna net ca sa faca personal anuntul, dar nu a reusit deocamdata asa ca m-a delegat pe mine sa va dau vestea. Cand se va rezolva problema cu netul va intra si ea sa va dea mai multe amanunte. Va pupa pe toate...

Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 4 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Multam fain de veste!
Felicitari Housepocket!
Bun venit Matei Alexandru!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miillyy

Buna ziua dragi gravidutze si proaspete mamicutze!!

V-am promis poze cu juniorul nostru drag:

http://community.webshots.com/album/559758748fTWJgU

El este Mihnea Gabriel, un ghemotoc de baietzel pe care noi il consideram cel mai cel
Referitor la nastere,am sa va povestesc putzin ... Eu am nascut fara sa imi dau seama prea bine ce se intampla, totul s-a petrecut cu viteza fulgerului. Datorita rezultatelor nu foarte bune de la tocograf dintr-una din zilele de spitalizare de la Szeged( tocmai intrasem in sapt 38),am fost monitorizata printr- un test de stimulare a sanilor pentru a vedea cum reactioneaza bebe la declansarea contractiilor. Din pacate bebe nu a reactionat prea bine (ii scadea pulsul) asa ca in 5 minute m-am trezit in operatie si asta a fost. Ii multumesc lui D-zeu ca am nascut in Ungaria unde totul este extraordinar de bine monitorizat, altfel povestea noastra s-ar fi putut termina foarte rau - cand incepeau contractiile normale bebe ar fi intrat in suferintza si as fi putut sa fiu inca un caz "neelucidat" ... Dar totul e bine cand se termina cu bine ...

Va pup,

M. si Mihnea Gabriel

Foarte dragut ghemotocul Mihnea Gabriel!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
karligutza daca nasterea e indusa nu cred ca e cazul de majorete. Dar suntem cu toata suflarea alaturi de tine.

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

ca si cum o nastere indusa nu e asa mare scofala, asa e? ok, fara majorete de la tine. multumesc de gandul bun...

maine ma internez la 8.30 ca ma intreba cineva...
multumesc tuturor fetelor care s-au gandit sau se vor gandi maine la mine... o sa le-o arat lor prima data pe karligugurutza mea, na!

nu am avut net toata ziua asa ca relatez acum pe scurt starea de spirit! mi-e frica, mi-e bine, mi-e frica iar... vad eu maine ce si cum; asta daca nu se intampla nimic in noaptea asta pt.ca am avut o burtica destul de miscacioasa azi si acum pe seara dureeeeeri de burta destul de dese, dar iar nu stiu sa zic daca sunt contractiile alea de nascut... va spun dupa ce nasc ce or fost, ok?

noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza, sapt.40 cu la purtator
cred ca vineeee viiiine viiiineri
vine vine primaaaabarzaa!!!

vreti sa auziti si cum cant?

Mergi la inceput

Irinusha e asa dulcica Amelie. Sunt tare frumusei amandoi copii. Sa va bucurati de ei.

Mi-ai facut un chef de nascut! Sa-mi tin si io comoara in brate!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari housepocket pt. baiatel. Sa fie sanatos si voios si sa fiti o familie fericita.Graviduta, nu-ti fa griji ca a pierdut atatea grame Mara;10 % se pierde in medie, dar nu e nici o problema daca scade mai mult; si sa stii ca in primele zile colostrul nostru este suficient pt bebelusi(asta pana vine laptele); mie acum laptele mi-a venit la 2 zile de la nastere timp in care Ines a supt doar picaturile alea de colostru; tot asa, fomista mare, a supt des dar a fost ok pt ea(obositor pt. mine).IAR LAPTELE DE MAMA ESTE HRANITOR si in primele luni si pe urma, el isi adapteaza continutul in functie de varsta si necesitatile copilului, tocmai de aia nu mor bebelusii de foame doar cu colostru(stie natura ce face) Evident ca tu faci asa cum crezi ca e mai bine, eu am vrut doar sa-ti spun ca nu laptele tau e de vina(a se retine insa ca eu sunt PRO ALAPTARE) si ca risti sa pierzi din productia de lapte daca ii dai formula.Bafta multa si tine-ne la curent.luna, asa sper sa fie. oricum, le zici asa de bine!Toate fetele te pupa duuuulce,dulce.Ioana, am citit din urma de glicemia Mirunei. mmmm, bine ca e ok acum, cu siguranta va fi la fel si pe viitor; ce se intampla cu sotul lui Aylin?sunt ok? Ea ce mai face?Karliguta, tocmai acu te-ai gasit sa strici netu? Ia sa punem noi fetele astea tinerele sa tzopaie nitel pt. tine. Io sunt sigura ca totul va merge repede(ca vad ca asa se naste aici)si ca maine o sa simti cum totul se va invarti in jurul familiei tale frumoase. Haideti fetelor, la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Karligutza nastere usoara maine! Sa ne dai repede vesti bune!

PS Nu te mai gandi la frica (eu vorbesc) concentreaza-te pe ideea ca maine o sa o tii in brate pe Karligugurutza, ce poate fii mai frumos?

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paticut
pentru Selut.. in primul rand bine ai venit in gasca celor din iul-aug.. Draga mea singurul sfat pe care ti-l dau este urmatorul: Dumnezeu a mai dat o " sansa" dupa cum te-ai exprimat singura.. asa ca este randul vostru sa dati o sansa sperantei. ce ar fi daca doar ti-ai insoti zilele rugandu-te si sperand ca totul va fi bine. esti la un pas de a-l vedea si nu uita ca Dumnezeu l-a trimis pe lume cu o cruce de dus. eu sunt sigura ca atunci cand v-a veni pe lume va fi o bucurie pentru voi . toti trecem prin mai bune sau mai rele. daca ne uitam prin forum vedem ca nu toti am fost numai fericiti. iti doresc putere, inceredere si numai bine.
paticut 34+ cu Rares

foarte frumos scris, paticut! subscriu!

Simona, mamica de Miruna

A M R 3 ZILE (teoretic! parca n-as vrea sa intram in prelungiri!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Selut, nu am inteles ce se intampla cu bebelusul tau. Primele 10 mesaje pe care le postezi sunt moderate si nu apar exact cand le scrii tu, de asta ne e greu sa te urmarim (adica mie mi-e greu nu noua). Oricum, bine ai venit si bafta multa la dr. Aici avem doar mamici curajoase si bebelusi puternici deci...totul va fi bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
karligutza daca nasterea e indusa nu cred ca e cazul de majorete. Dar suntem cu toata suflarea alaturi de tine.

ca si cum o nastere indusa nu e asa mare scofala, asa e? ok, fara majorete de la tine. multumesc de gandul bun...

maine ma internez la 8.30 ca ma intreba cineva...
multumesc tuturor fetelor care s-au gandit sau se vor gandi maine la mine... o sa le-o arat lor prima data pe karligugurutza mea, na!

nu am avut net toata ziua asa ca relatez acum pe scurt starea de spirit! mi-e frica, mi-e bine, mi-e frica iar... vad eu maine ce si cum; asta daca nu se intampla nimic in noaptea asta pt.ca am avut o burtica destul de miscacioasa azi si acum pe seara dureeeeeri de burta destul de dese, dar iar nu stiu sa zic daca sunt contractiile alea de nascut... va spun dupa ce nasc ce or fost, ok?

noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzzzz

succes maine! cu emotiile vezi tu ce faci.oate le lasi acasa!
DD sa aiba grija de voi! abia astept sa ne dai vestea cea mare!

Simona, mamica de Miruna

A M R 3 ZILE (teoretic! parca n-as vrea sa intram in prelungiri!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:

Mda........Oana eu cred ca te intelegem noi gresit totusi...nu este un criteriu de ...cezariana e cu sau fara ?...Si inca odata, cred ca am inteles gresit ce ai vrut sa spui.

Karligutza te asteptam sa ne prezinti Karligugurutza ta, sa ne povestesti frumos si sa mearga totul "uns"

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput