Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mi-am facut damblaua si m-am dus in Cora sa iau tot ce imi mai lipsea. Am cam aruncat cu banii pe toate, dar oricum imi trebuiau dupa nastere, chiar daca nu le folosesc in spital pe toate.

Si la mine parca se uita altfel oamenii la burtik, mai ales femeile. Cred ca fac pofta si altora de bebei. Si asa mandra ma simt de ea!!!

Daca dupa atata stat in picioare nu s-a intamplat nimik, nu cred ca se grabeste bebe. Desi...daca tot doctorita mea e de garda azi, poate imi conving sotul de si...cine stie, poate marim lista de bebelushi!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana despre mine...destul de bine, cred ca iti dai seama si tu de ce...PLOUA!!!! deci am aer....Ma mai doare una alta, dar in limita suportabilului, nimic de speriat. Merci de intrebare
Oferta cu nr de tel al dr meu ramane valabila, vine noaptea, e foarte bun (asta zic oamenii care lucreaza cu el, pe langa parerea pacientelor).
Ma bucur oricum ca te-ai mai relaxat cu concediul si plecarea dr tale, cezariana si toate alea.

Dragele mele, aerul e respirabil!!!!!!!!!!

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Brazuca25 sa-ti fie de bine shopping-ul si plimbareala.
Karligutza si Giana, tinem pumnii pt maine si am adus aici toata trupa de !!!!!!!!!!!!!!!
Abea astept ziua de maine ca il vad pe domnul doctor cu care voi naste. Asa din gura lumii, cica e f de treaba tipul. Doamne ajuta ! Mai stiti, tot raul spre bine, ca e plecat al meu doftor in concediu. Adevarul e ca mereu am avut un "stres" (poate o sa radeti de mine) ducandu-ma la el, cand ma urcam pe masa, avand in vedere ca ne stiam de mici copii. Stiu ca aberez, ca doar cum fac eu note contabile si balante/bilanturi, asa vede el douajde mii de ... pe zi. Dar deh recunosc ca am avut oarece retinere, cel putin la inceput, ca dupa aceea a devenit obisnuinta urcatul pe masa
Care e faza cu ? Ar trebui sa-l grabeasca pe bebe? Ca eu daca am prestat azi, pe bebeu vad ca nu l-a deranjat, nu am avut nici o reactie din partea lui.
Pupici, noapte usoara la toate burticile si mamicile cu bebici, sa ne citim cu bine dimineata.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selut spune:

Multumesc pentru primirea facuta, ma numesc Carmen sunt o viitoare mamica de 28 de ani si sunt din Navodari Constanta, UM 08. 10. 2006 si DNP 15-17 . 07. 2007, dar dupa cum va spuneam luni pe 9 merg la ultimul control si atunci vom programa cezariana, sper eu ca nu mai fac fata acestei asteptarii, vreau sa-mi vad comoara in brate si sa mi-se spuna ca totul a fost doar o eraoare, ca ERIC al nostru este un baietel sanatos
Nastere usoara pt toate viitoarele mamici
Eu tot mai astept, in cazul in care mai cunoaste-ti mamici care au trecut prin ceea ce trec eu, sa-mi povestiti cum s-a terminat totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Adevarul e ca mereu am avut un "stres" (poate o sa radeti de mine) ducandu-ma la el, cand ma urcam pe masa, avand in vedere ca ne stiam de mici copii.

Waw!!! jeni, chiar ca e oarecum "ciudat". Daca ma gandeswc la prietenii mei si la mine, eu la control...pe bune ca-mi vine sa rad. dar asa e...noi privim lucrurile altfe, pentru ei e doar rutina (adica o alta ...)(Nu ma pot abtine sa nu rad)

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

jeni71 se spune ca prin sex s-ar declansa nu stiu ce hormoni care ajuta la declansarea nasterii. Acum nu stiu cat de adevarat este, ca nu am incercat...inca, dar daca auziti ca am nascut azi-maine, sa stiti ca sigur functioneaza . Nu mai scapa iuby in seara asta!

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

Apropos de sex, culmea e ca sotul a venit deja foarte informat de la servici, de la alti colegi tatici, care l-au pregatit bine! Era foarte mirat, dar cred ca ar fi gata sa puna in aplicare. Se pare ca asta cu sexul care grabeste nasterea e populara si printre tatici. Macar asa se mai lipesc si ei de putina actiune, ca altfel....

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Doamne, Karligutza, maine vine GUGURUTZA? Fir-ar sa fie si tocmai azi nu ai avut net sa vezi si tu ca suntem toate cu gandul la tine! Stie cineva la ce ora se interneaza maine Karli? Pana in ce ora o pot deranaja cu un SMS macar?
bafta fetele care mai nasteti maine, eu azi am avut o zi super plina si nu am apucat deloc sa deschid DC-ul. Asadar, Madalina si Lavinia, sa va traiasca puii si sa fiti mereu mandre de ei!
Mai mult de atat nu mai pot sa din mine in seara asta, sunt franjuri de oboseala ca am fost prin Obor si am mai luat una-alta.
Va imbratisez cu drag si multumesc fetelor care ne-au incurajat sa trecem cu bine peste raceala!

PS: La Dragos am facut alea alea cu sotul chiar inainte de cezariana, in speranta ca declansam ceva(aveam 41 saptamani) dar a fost toata prestatia incheiata cu un mare esec:nici nu a plecat copilul la vale, nici noi nu am simtit vreo mare placere, mai ales ca nu se mai intamplase de mult si eram amandoi inhibati de dimensiunile mele si nu numai....

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Karliga
Karligugurutza te asteptam cu drag sa iei viata in piept si sa fii cumintica si mancacioasa si necolicioasa.

Giana nastere usoara si bebe sanatos si mancacios si necolicios.

Pup pe toata lumea.

P.S. Valen nu-ti face procese de constiinta ca nu ai fi o mama buna, numai prin faptul ca i-ai oferit Sarei o surioara cu care sa se joace, alaturi de care sa creasca si cu care sa infrunte viata te face o mama deosebita. In plus ele nu stiu acum exact ce simt, stiu ca e greu dar sa mai treaca putin timpul si cine va avea doua fete cucuiete care nu vor putea trai una fara alta?

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Luna1
Graviduta e normal sa scada bebe in greutate in primele zile. Cat de mult a scazut?

Da, stiu ca e normal. Din cate stiu, in primele 3-4 zile scad cam 5-10% din greutatea de la nastere. Mara a slabit doar 160 de g, deci era bine. Problema e ca de cand am adus-o acasa a mai slabit 180 de g, pana la 3,270. De azi noapte i-am introdus completare, pt ca isi sugea manutele de foame dupa ce o alaptam 50 de minute sau se trezea foarte des si plangea (cred ca de foame). de cand i-am introdus completarea doarme mai bine, 3 sau 4 ore. Am inteles ca in primele saptamani laptele de mama nu este suficient de hranitor, dar nu stiu sigur. O sa vedem. Oricum, cred ca de vina pt frustrare este si starea hormonala postnatala (in spital, Mara era in salon, iar celelate fete dormeau si mie mi-a fost teama sa ma duc la toaleta pt ca mi-era frica sa nu-mi fure cineva copilul ) si oboseala. Rabdare am insa destula. Astept sa o cantaresc sambata/duminica sa vedem daca incepe sa ia in greutate.

Alina de Mara

Mergi la inceput