Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 16
bujo spune:
Tare mi-ar placea sa am vesti bune ca voi, da din pacate nu am. Tocmai am venit de la ecografie si nu e deloc bine La 6 sapt nu se vad nici embrionul nici inima. Doctorita a spus sa ori e sarcina mai mica decat se crede, ori e sarcina oprita din evolutie. Sunt disperata, nu stiu ce sa fac. Cik ar mai fi sanse daca se vede inimioara peste o sapt al o alta ecografie desi nu sunt prea multe sanse.
bujo
mcrissa spune:
bujo imi pare rau de vestile proaste pe care le-ai primit.sper totusi sa fie sarcina mai mica.cel mai bine ar fi sa faci maine beta hcg si sa-l repeti poimaine.valoare ar trebui sa fie in crestere, ar trebui sa se cam dubleze la 48 de ore.nu te lua doar dupa un ecograf.mergi maine sa faci analiza.iti tin pumnii
Cristina in asteptarea mormolocului
clauclau spune:
Bujo, imi pare rau ca nu s-a vazut nimic, dar poate este sarcina mai mica de 6 saptamani si se vede mai tarziu. Si la varsta asta sa sti ca se vede doar la un eco destul de performant, daca nu pe la 7 saptamani cred.
Multa bafta, sa fie totul bine!
CLAU 6+
vine bebe2!
simonette spune:
Bujo, nu te necaji si nu-ti pierde inca speranta! Atata timp cat ai variante cel mai bine e sa astepti inca o saptamana si sa vezi ce si cum! este posibil ca ovulatia sa fi avut loc mai tarziu si asta sa fie motivul pt. care inca nu se vede embrionul! Curaj si Doamne Ajuta!
Kimmy, bine ai venit alaturi de noi! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos! Bafta multa la ecografie!
Simo7+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
Monica9 spune:
Bujo imi pare rau ca ai vesti din astea, dar inca nimic nu e puierdut, poate se va vedea peste o saptamana. Eu azi am fost la medic si mi-a zis sa fac eco numai dupa 6 saptamani sau chiar 7 ca sa fie sigur, altfel ma voi stresa daca nu se va vedea nimic. Asa ca sperante mai sunt si la tine.
Bun venit la fete noi si sarcina usoara si fara probleme.
Eu maine intru in saptamana 5, si pe 21 iulie plec in vacanta, asa ca medicul mi-a zis sa fac ecograf numai cand vin din vacanta ca daca fac inainte o sa fiu numai pe la 6 saptamani si 2-3 zile si s-ar putea sa nu se vada. Dar eu parca totusi m-as duce inainte, nu stiu ce sa fac. Plus ca m-a cam speriat cu vacanta asta, noi plecam in Rep Dominicana si canadienii astia sunt foarte speriati de medici din alte tari, asa ca el zice ca daca mi se intampla ceva acolo cine stie ce asistenta medicala voi primi. Plus se pare ca au probleme si cu apa de la robinet, medicul zicea ca daca ma duc totusi sa nu beau decat apa la sticla sigilata, si sa incerc sa nu mananc salate si vegetale care s-ar putea sa fie spalate cu apa de la robinet. La soare a zis ca se poate sta dar nu exagerat si nu foarte mult deodata ca sa nu se incalzeasca corpul prea tare. Deci sunt in mare dilema acum ca nu stiu daca ar trebui sa stau acasa sau sa merg linistita in vacanta. Voi vedea, mai am aproape doua saptamani de gandit.
Felicitari Clau pt intalnirea cu bebe si la toate celelalte care a mai fost la eco recent. Bine de voi, macar ati mai scapat de o grija.
Eu tot nu am simptome decat somnul, ieri am dormit 3 ore dupa lucru, dar greata sau alt simptom nu am deloc. Poate o sa vina mai incolo.
Monica 4+
Kimmy spune:
Bujo nu-ti pierde speranta inca.Prietena mea draga are deja 15 saptamani,si nu s-a vazut nimic pana in saptamana a 7-a,aproape 8.Adevarul e ca eu sunt foarte entuziasmata,si mi-e frica nu cumva sa am si eu vreo surpriza neplacuta.Asa ca azi am facut al 8-lea test de sarcina deoarece pe toate mi-a iesit a doua linie foarte slab...si la asta deja se vede mult mai pronunta a doua liniuta.ma gandeam ca poate nu se facea mai inchisa la culoare daca se intampla ceva chiar la inceput...
In rest,ce sa va mai spun?Am inceput si eu sa am acele suparatoare prime simptome:somnoleanta mare,oboseala,dureri in sani,si foarte rar mi se mai face si greata de la anumite mirosuri.
p.s. imi spune si mie cineva cum imi pun semnatura cu saptamanile?nu reusesc
simonette spune:
Monik, imi place ca esti mult mai optimista si mai linistita! Asa te vreau si sigur asa te vrea si bb!Daca vrei neaparat sa mergi la eco inainte de concediu ca sa stai linistita poti sa mergi numai sa-ti promiti ca daca nu se vede mare lucru sa nu te stresezi! Insa eu sunt sigura ca totul va fi bine!
Kimmypt semnatura mergi la profil personal care este in coloana din stanga paginii sus si acolo te duci la semnatura si bagi semnul de gravidutza!
Sper ca ai inteles!
Cine a avut pata maronie pe chilot? Clau tu cumva ca nu mai tin minte! Era cinava care se necajise de o picatura de maroniu pe chilot si zicea ca i se parea ca are hemoragie! cine era?
simo7+
Monica9 spune:
Simonette asa e cum spui, m-am mai linistit acum ca am vazut ca a trecut deja o saptamana si totul pare a fi ok. Chestia e ca acum m-am speriat si mai tare de vacanta mea ca e risc de malarie in tarile astea tropicale, am citit pe internet.
Chiar, stie cineva daca lotiunile sau spray importiva insectelor, de ex tintari, are ceva efect asupra bb-lui? Ma gandesc cum vopseaua de par e daunator, poate si spray-urile astea ar fi toxice.
Monica 4+
bujo spune:
Va multumesc din suflet pentru incurajari si sper sa se vada inimioara la ecografia viitoare. Oricum m-am mai linistit cand ati zis si voi ca la 6 sapt nu se vede mare lucru. Zicea doctorita ca ar fi semn bun daca as avea greturi asa ca acu ma rog sa mi se faca greata... Nu credeam ca o sa-mi doresc vreodata sa-mi fie rau. Oricum e bine ca nu am sangerari. Maine plecam in concediu desi era sa renuntam la planuri. Dar m-am gandit ca n-are rost sa stau acasa si sa ma stresez inutil ca stresu nu face bine nimanui, nici mie si nici lui bb. Va multumesc inca odata pt incurajari si sper din suflet sa va aduc vesti bune sapt viitoare
bujo6+
bujo
simonette spune:
Bujo, bravo! Asa te vreau! Ma bucur ca te mobilizezi si incerci sa fii optimista! Asta face tare bine in situatia de fata! Doamne Ajuta sa ne vii cu vesti buna saptamana viitoare si concediu placut! Ai grija sa nu stai la soare cand e puternic si sa nu intri in apa dak e rece!
Hellooooo!!! Buna dimineatzaaaaa! Unde sunteti burtici? Chiar ca umbla Mos Ene pe la noi! Nu-mi place! Suntem mai mult pe pagina 2!!! Rusinik!
Simo7+