Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine ati venit printre noi, Bujo si Marina! Sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!

Simonette, Ioana, Clau sau oricare dintre fetele care au facut eco la 6 saptamani...ati facut eco abdominala sau transvaginala?

Olga 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vai ce ma bucur ca mi-ati raspuns. Si io sper din tot sufletul sa fie fetita dar pana la urma sanatos sa ni-l dea Dumnezeu. Eu inca n-am facut ecografie, maine ma duc sa vad cum sta treaba si sa-mi tine-ti pumnii sa aflu cat mai multe vesti. Ma duc la clinica asta particulara deschisa recent in Bv-daca e vreo mamica din Brasov-si am fost placut impresionata la prima vedere. Eu n-am probleme cu greata sau pofte, as putea spune ca nici nu simt ca sunt insarcinata daca n-ar lipsi CM. A si sanii mai sensibili si usor mariti (bucuria sotului meu)

bujo7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bun venit, Bujo!! Cred ca ai 6+. Banuiesc ca n-ai fost la eco inca. Acolo iti va spune cat are exact bebelul tau. Sarcina usoara!

Clau, felicitari pentru bebe! Sa creasca mare si frumos!
Simonette, ce draguta esti! Tu esti sigura ca e fetita cu fustita!
Pup toate fetele. Eu am retinut ca mcrissa e plecata cateva zile in concediu... Cand va veni poate ne va da vestea cea mare.

Eu tot cu greturi la greu. Icnesc din toti rarunchii pe unde m-apuca (azi m-apucase in banca, la alimentara...), dar ma stapanesc sa nu vomit. Ieri am fost plecata la drum cu masina si nu mi-a fost deloc rau, asa ca m-am prins ca samburica mea va fi foarte plimbareata. Cum se face ca imediat ce m-am intors din plimbare, am intrat in casa si m-a apucat o greataaaaa....

Azi am fost la doctorul de familie sa ma ia in evidenta, mi-a dat trimitere pentru analize pe care le voi face maine, iar miercuri dimineata ma duc la ginecoloaga mea la Bucuresti.
Am uitat sa-i spun lui Teo2rina sa aiba grija de ea si de bebe.
Si eu la 6 sap. si o zi am facut eco transvaginala. Poate ca la eco normala nu se vedea inimioara. Abia a prins-o si la trans, ca se ascundea bebita. E rusinoasa ca mami...

Ioana
7+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu am fost intai la medicul de familie sa ma ia in evidenta si acolo mi-a calculat cate sapt am. Dar cel mai probabil o sa stiu exact cat am la ecografie. Analizele le-am facut deja si sunt foarte bune. De abia astept sa vad ce zice maine doctorita de la gineco. Cine stie, poate fac tot maine ecografie desi cred ca trebuie programare mai intai. Oricum numa la bobuletu de fasole ma gandesc. Va pup pe toate si va anunt ce-am aflat.

bujo7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!In fine, aseara ati fost ceva mai harnicutze decat in ultimile zile!
Sa aveti o zi frumoasa!

Simo7+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Bun venit noilor gravidute!
V-am trecut pe listuta.Bujo, te rog sa ne dai si data ta de nastere si UM ca sa fie datele complete pe listuta.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata gravidutelor!

Bujo, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara iti doresc!

Olgutzica, am facut eco transvaginala, dupa ultima menstruatie aveam 5 sapt si 5 zile si ecografic fix 6 saptamani. S-a vazut tot, inclusiv inimioara . Mi-a luat tensiunea, m-a cantarit si mi-a dat o lista lunga de analize...

Numeioana, si eu tot cu greturi toata ziua, as sta numai in pat dar nu se poate! Noroc ca mai vin la servici pana vineri si apoi concediu . Chiar vineri seara plecam la mare , sper sa-mi mai treaca din greturi...

Simonette
, pup burtica

CLAU 6+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, fetele!
welcome noilor gravidutze!

si eu ma lupt cu greata de dimineata pana seara in fiecare zi. cand merg cu masina cel putin...e crima... sper sa se amelioreze situatia, nu de alta dar nu prea pot sa mananc. plus ca nu stiu ce-am sa fac luni la examen.

ma bucur in schimb ca la eco mi-a iesit totul bine...macar stiu pentru ce mi-e rau...

va

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna gravidutzelor.Incercam si eu sa citesc cat mai multe "ca sa fiu in tema",si uite v-am gasit pe voi.Se pare ca ma incadrez si eu in listutza voastra,si daca se poate sa ma treceti si pe mine m-as bucura extrem de mult.
Datele mele : D.N. 25.03.1984
U.M. 02.06.2007
D.P.N. 07.03.2008
Deocamdata sunt intr-un stadiu in care nu mai am rabdare si mi-e foarte frica.Desi am facut deja 7 teste de sarcina si 6 au iesit pozitiv(slab),parca tot nu-mi vine sa cred.Ar fi cea mai mare bucurie.Luni am programare la gine,asa ca tineti pumnii.Dupa cum am socotit am aproape 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Olgutzik, si eu tot transvaginala am facut! Bafta multa cand o sa mergi!

Pe mine nu m-a cantarit si nici nu mi-a luat tensiunea...lista lunga de analize mi-a dat sa fac! Dar de ce nu m-o fi cantarit?

Simo7+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput