Prichindei martie - aprilie 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mamacita, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin atatea, dar ma bucur ca acum sunteti bine si Anabela ia bine in greutate. Urez si felicitari pentru pui, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita, cu scuzele pentru intarziere.

Am luat si eu ultimele rezultate de la amnio, totul este in regula si bb este baietel, acum cautam un nume, la fetite mi se pare mult mai usor de gasit un nume international decat la baieti... poate ma ajutati cu ceva idei

pupici, fug la facut bagaje ca maine plecam la mare.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita multi si tie si Anabelei. Imi pare bine sa aud ca acum sunteti mai bine, si ce a fost a trecut. Multa putere in continuare, multa sanatate, iar Anabelei ii dorim tot binele din lume, sa pape mult, sa creasca mare si sa fie sanatoasa. Tuturor o adaptare cat mai usoara la noul program.

an-k ti-am zis eu ca DD o sa va ajute si totul va fi OK. Ganditi-va bine la un nume frumos pentru baietel. Va pup pe toti si pe Bia, bineinteles. Apropo, ce mai face printesita ta? Vacanta placuta la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - ma bucur teribil ca ne-ai scris, multa putere si sanatate amandorura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - felicitari si sa fie sanatos !

Hm, idei nu prea am, ce pot sa-ti spun e ca noi am zis ca daca din intamplare mai raman vreodata insarcinata, ceea ce incep sa cred ca nu se va mai intampla - am deja ingrijorator de multe fire albe, aparute brusc - ii vom spune Sergiu, ca imi place mie - cu conditia sa fie baietzel, binenteles .

In rest, nume internationale, n-am idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Suntem bucurosi!!!Suntem bine.Ne mentim bine,ne-au mai scos si din medicamente. Numai ca drumul a fost fff obositor si pt noi si pt Andrei.Acum suntem terminati.Si Andrei tot la ora 6 ne da trezirea.
Mamacitaimi pare tare rau ca treceti prin atatea.Stiu cum este sa hranesti copilul la lingurita,sa stai in spital 3 sapt dupa nastere,sa te mulgi ,sa te intrebi daca va trai.Am trecut si noi prin astea si ne rugam pt voi sa fiti sanatosi si tu sa ai putere.pt tine si pt puiutii tai.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

mamacita ,multa sanatate tie si puiului.

Crisa-77 va dorim sa fiti din ce ince mai bine.

Noi am inceput numaratoarea inversa.
Luni 17.08.07 mergem la cresa.Imi voi lua concediu sa stau cateva zile cu Dodo sa se obisnuiasca.
Este foarte incantata ca merge la copii, dar sa vedem cum v-a reactiona.Cred ca ea v-a plange in clasa ,iar eu voi plange afara sa nu ma vada.
Dumineca ii strangeam lucrusoarele groase si m-a intrebat "gata mami, pecam?"

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mamacita, ma bucur tare mult ca ai revenit, si ma bucur si mai mult ca in sfarsit sunteti bine amandoua. Va urez sanatate multa, sa capatati putere cat mai repede si sa treceti cu bine peste aceasta perioada mai grea. Anabelei, ii urez sa fie voioasa si sa va incante viata asa cum a face asa de bine si Alexutul. Sa pape bine si la cat mai putine colici.

An-k, felicitari. Cateva idei: Victor, Daniel, Adrian, Damian, Eric, David

Crissa, ma bucur ca sunteti bine. Sper ca si burtica la fel.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mamacita, felicitari! Bun venit pe lumea asta a Anabelei (tare mult imi place prenumele!), sa creasca mare si sa fie bucuria parintilor ei. Va doresc multa, multa sanatate la amindoua! Cum a reactionat Alexutu?

Crisa-77, offf, prin cite ati trecut si voi! Sper ca veti trece cit mai curind de pasa asta proasta si o sa poti sa porti sarcina fara alte probleme. Si ma bucur ca pentru Andrei rezultatele sint bune.

An-k, ai vazut, mey, ca am "cobit" cu noroc? Acu' intrebare de baraj: oare rezultatele la TT or fi mai proaste atunci cind e vorba de baietei? Pt nume, si noi am avut aceeasi preocupare, voiam prenume care sa fie la fel, scriere si citire in franceza si in romāna. Asa a iesit Alex, nici Alexandre, nici Alexandru. Din cele pe care ti le-a sugerat Danuta_t, ma gindeam si eu la Victor, Daniel si David. Pe Victor l-am pus al 2-lea prenume, Daniel n-a vrut Christophe ca are un unchi (desi mie mi-ar fi placut), iar David n-am vrut eu ca am avut un prieten cu numele asta. In rest, ar mai fi: Marc (sau Mark), Armand (am o colega din Ro care si-a botezat copilul asa), Bertrand sau Bernard (astea nu le-am auzit in Ro dar se pronunta si scriu la fel), C(h)ristian.

Rrox, multa sanatate! Cred ca ceea ce spui tu este "reflex vagal", Christophe si una din cumnate il au si ei. Cumnatei i se intimpla atunci cind e cald si-i apare un circel...pur si simplu isi pierde cunostinta.

Ionela_r, adaptare usoara la cresa pt Dora! Cine stie, poate ca nu va plinge!

Zuzunaki
, si Alex o mai altoieste pe sora-sa, insa acuma a crescut si ea si-i raspunde. O sa vezi ca peste citeva luni o sa stie si Sofia sa se apere. In plus intre ai tai este o diferenta mica de virsta, in curind o sa inceapa sa se joace impreuna...o sa fie frumos.

Ligia, vacanta frumoasa!

Noi tocmai ne-am intors din vacanta, astazi am reluat serviciul. Am fost plecati 2 saptamini in Italia. La origine am inchiriat doar o saptamina, la Florenta, apoi am zis sa mai mergem si la Milano (2 nopti) si la Venetia (3), ...s-a lungit vacanta. Am mers toti 4 si a fost cosmar!!! Da' ce sa facem, n-aveam cui lasa odraslele. E drept ca n-am vazut multi inconstienti ca noi, cu copii asa de mici. Am luat ambele caruturi, tot am avut scandal-ba voiau in picioare, ba se descaltau si puneau picioarele pe jos, ba voiau sa se impinga unul pe altul, ba voiau in brate, ba le era foame, ba sete, ba ii chinuia talentul in muzee si se puneau pe cintat. La Venetia, pe una din stradutele alea mici adorabile, le confiscase Christophe caruturile si au fost obligati sa mearga pe jos. Ii luasem pe amindoi de cite o aripa...mamaaaa, cum mai urlau!!! Intorcea lumea capul dupa noi, asa distractie nu mai pupase Venetia de la carnaval!!! Pe Julia, cind o apuca amocu' se trintea pe jos, pe burta si cu miinile la ochi si ne prevenea "Je boude" (sint bosumflata). Odata am facut experimentul, ne-am ascuns si am lasat-o singura. Aiurea, nici gind sa se inspaiminte, mai ridica din cind in cind capul, mai tragea cu ochiul, banuiesc ca ne dibuise, oricum, a stat asa vreo 10 minute. Dupa care s-a ridicat si a venit calma si s-a lipit pisicoasa de piciorul meu. Acuma nu-mi amintesc decit partile frumoase, insa la un momentat nu mai puteam, eram la capatul puterilor si al nervilor.

Ligia, daca mergi in Toscana, nu rata San Gimignano, e superb. Personal, Florenta nu mi s-a parut cine stie ce, era o nebunie de scutere, mergeau cu viteza si apareau de unde nu te asteptai, iar orasul e plin de sensuri interzise. Ca imaginea sa fie completa, iti spun ca fac o multime de lucrari de reparatie a soselelor, pierzi o gramada de timp in ambuteiaje. Am incercat sa vizitam Galeria Uffizzi...IMPOSIBIL! Coada cred ca era pt 3 ore, iar daca faceai rezervare probabil ca stateai la coada doar 2 ore jumate. Gradinile Boboli au fost inchise atunci cind am vrut noi sa le vizitam ca tocmai fusese o furtuna care smulsese niste copaci.

Am uitat sa va povestesc o faza haioasa: Christophe a urcat in turnul din Pisa. Eu am ramas jos cu plozii, reusisem sa-i tin unul linga altul pe o peluza (la statuia cu lupoaica pt cunoscatori). Era noapte si incepusera sa se plictiseasca. Ma intreaba unde-i papą, le explic ca e acolo suuus, la care se apuca sa strige pe 2 voci:"Papaaaa". Si din ceruri se aude raspunsul: "Ouuuuui, Julia !".

Gata, ma opresc sa rasuflu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Marox da, despre asta este vorba, multumesc pentru urari Ma enerveaza cumplit ca m-am procopsit cu asa ceva, reusesc sa nu-mi mai pierd cunostiinta fiindca recunosc rapid semnele si iau masuri, dar altfel nu pot deloc sa controlez nebunia asta.
M-am amuzat de pataniile voastre in vacanta (ca omul patit ). Noi suntem totusi norocosi, Ioana merge pe jos, n-am mai folosit caruciorul de juma' de an. Pacat ca n-ati reusit sa vedeti Uffizzi, noua ne-a placut extrem de tare acum cativa ani cand am vizitat-o. Si erau o gramada de piticoti inauntru, in special americani. Care in carucioare, care in rucsacuri in spetele parintilor, de obicei adormiti. "Motorini" ne-au capiat si pe noi in Florenta , dar am compensat cu restul frumusetilor, ne-a placut mult si cataratul in dom Pupici micilor calatori!

An-k Felicitari! Ma bucur ca-i totul in ordine si Bia va avea un fratior.

Crisa Bravo! V-ati intors cu vesti bune Multa sanatate!

Ionela Tinem pumnii la cresa!

Andruzza ce mai faceti? Cum e burtica? Ce mai face Rares?

Cenia vacanta placuta! Super destinatie v-ati ales.

Andira Nu ne mai povestesti nimic de frumoasele tale?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, de ieri am tot vrut sa scriu si n-am apucat. De fapt cand intru aici si vad ce pustiu e, imi cam trece cheful. Noi suntem bine, multam de intrebare Burtica creste, am deja +20 kg, iar pe caldurile astea la 80 de kg ma sufoc, dar astept toamna Pana atunci vreau sa le amenajez camera, am zugravit, a venit si mobila, dar mai tre' sa cumpar covorash, perdea, lustra, etc. Nu va sta nici unul din copii inca in ea, dar asha, sa fie. La inceput de septembrie vreau sa plec cateva zile la campulung sa zugravim si sufrageria. O am pe doamna care-mi face cutratenie, s epricepe la zugravit si profit si eu. Si vreau sa schimb tot. Sper sa si pot, sa ma tina picioarele sa umblu prin magazine. Stau din iunie acasa si m-am cam plictisit, desi am tot umblat d ecolo colo. Tre' sa ma mobilizez sa fac cumparaturi pentru Stefi, sa-i cumpar hainute ca de la Rares nu mai am nimic nimic.Am facut saptamana trecuta o ecografie la Iosup, Stefania e bine dezvoltata, sanatoasa, asteptam sa ne intalnim. Sa va fac cunostinta?
http://good-times.webshots.com/photo/2931159780087246497wumTqr
Rares s-a schimbat mult in ultimele luni, vorbeste mult, canta, stie toate cantecelele pe care i le cant eu, stie si cateva poezioare. E cumintel, dar... din ce ince mai energic, ne pune pe butuci Merge la cresa de la 10 la 16. L-as mai tine si acasa cu mine, dar nu vrea, miorlaie ca vrea la copii.De Stefania la inceput a fost tare incantat, nu stiu ce si cat pricepea acum cateva luni. Cum il intreba cineva de bebe venea sa arate burta mea, iar daca nu eram prin preajma arata la el.Dar in ultimul timp nu mai vrea sa auda, doar spune cum o cheama "Pitamia", altfel daca zic ceva de bebe imediat spune foarte scurt "Nu"! Imi fac griji cum o va primi, cum se va obisnui cu prezenta ei. El iubeste copiii, in parc pupa bebelushii, ia copiii de mana, dar va fi altceva cand ma va vedea cu ea in brate. Sper sa fie bine.
Cat am mai scris

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput