Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

N-am luat inca nimic pt arsuri, dar la sarcina trecuta imi spusese dr de familie ca pot lua 6 dicarbocalm/zi. Mi-a fost frica sa iau asa multe si luam pana la 3/zi, dar la un moment dat nu mai aveau niciun efect
Lala si eu dormeam in fund Am inceput sa mai beau apa minerala (desi nu-mi place) ca sa ma faca sa scot aerul si ma simt un picut mai bine.
Gina sa ma interesez daca se gaseste pe la noi medicamentul de care spui. Si mie mi-ar placea fff mult sa aflu la nastere sexu' lu' bebe, iar sotzul nu zice nimic! Vrea doar sa fie sanatos. Acum sa vad daca voi rezista eu, mai ales ca vom merge la 20 de sapt la eco 3D si acolo se vede tot, chiar daca nu vrei

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Lala_D
Gina si nu esti macar un pic curioasa ce e bb din burtica ?

Lala' - sunt, sunt!
Apropos de triplul test, eu nu l-am facut la nici o sarcina si nu il voi face nici acum.Indiferent de situatie,voi lasa copilasul sa aive atatea zile cate, ii va fi date.
Sunt insa atent monitorizata de medic, analizele imi sunt la zi si totul este bine pana acum.Sper sa fie bine cu fiecare din noi,cu toti bebelusii si fie ca la sfarsitul celor 9-a luni de sarcina sa, ii putem tine fericite in brate.Va

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

buna seara fetelor!!!!!
ce mai fac burticutzele?
poop poate se ia si la mine

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , am vesti de vesti pentru amatoarele de cafea : E VOIE !

De la danezi citire : maxim 3 cesti pe zi , sau 6 cesti de ceai , 8 batoane de ciocolata sau 8 cutii de cola .

Ultimele studii in domeniu arata ca toate cantitatile de mai sus NU au absolut nici un efect nedorit asupra sarcinii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , am vesti de vesti pentru amatoarele de cafea : E VOIE !

De la danezi citire : maxim 3 cesti pe zi , sau 6 cesti de ceai , 8 batoane de ciocolata sau 8 cutii de cola .

Ultimele studii in domeniu arata ca toate cantitatile de mai sus NU au absolut nici un efect nedorit asupra sarcinii !

danezii aia or fi nebuni c eu nu bag atata cofeina si teina in mine. mai pot face si inca 10 studii. cum sa nu ma pot abtinde de la un lucru care ar putea face cel mai mic rau lui bebe? poate o sa fac niste studii si o sa zica ca avem voie si alcool si droguri.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Revenind la dublu si triplu test,tinand cont de faptul ca sunt mai mult statistice,un risc crescut la dublul test nu ma pune pe jar pana la triplul test?Daca dublul test iese bine,se mai face triplul test?N-ar fi mai bine sa fac direct triplul test?Ce ziceti?
Carmilia 12s1z

Cronologic se face dublu-test, apoi TT si daca vrei, sau sunt probleme sa mai face si un 4-test (in esenta asta inseamna). La varste diferite ale sarcinii se masoara anumiti parametri. Daca doctorul ti le-a recomandat fa-le!
Statistica nu s-a inventat degeaba.
dana vio 15w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Fetelor, eu nu prea am cu ce sa ma laud, dimpotriva. Sotul meu a facut hepetita A si e internat la boli infectioase. Problema e ca, de cand a inceput sa se simta rau si pana s-a internat a trecut o saptamana, asa ca si eu si bebe mare am cam fost expusi. Aveti idee cum se transmite hepatita asta si daca afecteaza sarcina? Eu incerc sa fiu optimista, dar sunt cam speriata. Macar nu ne-a parasit bona, ca restul familiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toate zuzele!Multam de sfaturi,am facut dublul test,dar mi-am promis din start sa nu bocesc daca nu iese f.bine.Tinand cont de faptul ca am 35 de ani,sunt sigura ca nu va iesi perfect.Am incredere insa ca totul va fi bine.N-am vrut sa creez polemici pe tema asta,eu una as merge mai mult pe amniocenteza,care arata sigur problemele,decat pe teste statistice.Sunt insa fata cuminte si fac tot ce vrea medicul.Vorbea cineva de motive financiare,nu cred ca e o rusine sa ne punem si problema asta,sunt multe fete care nu-si permit 4 mil in 2 zile,pe o eco si o analiza de sange.
Sa aveti o zi buna

Carmilia 12s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata la toate fetele!

Carmilia,

Ai reusit sa "te inscrii" la medic? La care esti?

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata zuzici

Carmilia sunt sigura ca nu ai de ce sa-ti faci probleme! Va iesi bine! Cand primesti rezultatul?

Am fost aseara la eco si am vazut minunea cum statea picior peste picior si cu un degetel in gurita Cat ne-am uitat la puiut, numai picior peste picior a stat, doar manutele le mai schimba: le punea sub cap, iar le baga in gurita si tot asa! Super fain, m-am indragostit Are de la cap la fundutz 7,5 cm, deci cu tot cu picioruse a zis ca are cam 10,5-11 cm Cat un Snikers
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput