Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Clau mersi de sfat, ma apuc si eu de spalat si calcat si le acopar cu ceva.

Despre calcat si spalat asa e si aici, se spala, se calca, toata lumea face asa pe care am auzit. Despre tinut in brate nu cred ca trebuie sa pui nimic in brate celor care o tin pe bebe, aici sunt relaxati in privinta asta insa nimeni nu pupa copiii nicaieri. Eventual eu ii trimit sa se spele pe maini pe cei ce intra in contact cu ea dar atat. Personal nu vreau sa devin over protective.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

AndraZ am folosit crema, si inca d-aia de Farmec, cum foloseam si inainte. Si nu m-am iritat, si a mers din prima jos tot ce era in plus. Acum trebuie sa repet figura.
Eventual dupa ce va faceti cu creme, avand in vedere ca e cald va puteti da cu pudra de talc nementolata insa. Bafta!

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Clau mersi de sfat, ma apuc si eu de spalat si calcat si le acopar cu ceva.

Despre calcat si spalat asa e si aici, se spala, se calca, toata lumea face asa pe care am auzit. Despre tinut in brate nu cred ca trebuie sa pui nimic in brate celor care o tin pe bebe, aici sunt relaxati in privinta asta insa nimeni nu pupa copiii nicaieri. Eventual eu ii trimit sa se spele pe maini pe cei ce intra in contact cu ea dar atat. Personal nu vreau sa devin over protective.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Asta cam asa-i, nici eu nu vreau sa devin over protective insa cum fac sa nu vina rudele sa pupe copilul, toc-toc pe obrajori sau pe maini sau mai stiu eu Doamne-fereste, de drag ce le este! Cum le spun sa nu pupe copilul?
Sora mea a nascut acum o luna si le-a spus ca are indicatii clare de la pediatra sa nu pupe copilul (strainii, ea cu tati au voie) pana la vaccinul de 2 luni.

Iar de spalat pe maini cand vin de afara, mai ca as instala un afis sa le spun ca nu se pune mana pe bebe daca nu s-au spalat pe maini cu apa si sapun. Bine ca eu spal tot, sterilizez biberoane (daca este cazul) etc si vin oamenii, eventual tocmai au lasat tigara in scumiera sau vin din autobuz si pipaie copilul bine. Pai asa, nu mai spal nimic, in autobuz cu ea, ce-i trebuie plimbare cu masina in scaunel? In tramvai sa se tina si ea de bare
Glumesc, presupun ca nu pateste nimic, dar nu vreau sa o morfoleasca nimeni

Clau

36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

Clau, eu zic ca poti bea Ice Tea cat vrei.....eu una am baut cu cisternele de cand sunt gravida.....nu imi trebuia nimic daca aveam IceTea sau 7UP....Ceaiul negru din compozitie nu este atat de mult incat sa afecteze copilul. Nu cred ca e mai mult decat o bucatica de ciocolata.

Ca bine zici, si eu tot cu cisternele as bea, si acum ca ai spus de 7Up, mmm ce tare pofta imi este! Ma duc sa fac o baita si comand o pizza si un 7UP totodata, vai ce ma porcesc, dar in ultimele 2 luni nu am luat nici macar un gram, si burtica a tot crescut asa ca ma rasfat astazi, mai ales ca nu prea am mancarica in casa si mi se pare prea cald sa plec acum.

bb mic

Mergi la inceput

Clau cu rudele le spui efectiv de la obraz ca nu doresti sa o pupe. Adica le explici frumos ca daca o pupa pe manutze ea dupa aceea le baga fix in gura si ei au microbi straini ei.

Despre spalatul pe maini eu voi zice de la obraz tuturor cum intra pe usa sa mearga sa se spele pe maini. Asta atunci in prima luna, normal. Cum eu pot sa merg in vizita si sa ma spal de 3 ori intr-o ora din bun simt nu vad de ce sa se supere altii?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Andra ma apuc si eu de spalat dar astept incurajari ca parca nu prea am chef.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Acuma go si spala lucrurile fetei!

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

hai sa ne "incurajam" reciproc caci nici eu nu prea am chef

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by claucia

quote:
Laptele cantitativ se face din lichide cat de multe lichide, stiu ca alaptam cu sticla de apa langa mine. Sucurile se beau cele neacidulate. Mai poti cauta si aici si pe net ce poti manca cand alaptezi, dar o sa-ti spuna si dr pediatru, si in spital.

Jeni34+

Oare Ice tea de lamaie sau piersici o fi indicat? Ca sunt mare fan. Nici nu imi plac cele acidulate, insa stiu ca icetea (nestea, etc) are cofeina. E pe baza de ceai negru sau verde depinde.
O fi la fel cam cum e cu cafeaua oare? Adica mai slab dar neindicat?

bb mic

Numai Nestea are cofeina. Liptonul nu are as aca poti bea linistita!
Numai bine.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

quote:

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Acuma go si spala lucrurile fetei!

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Oti eu ma apuc, tu ce zici?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput