Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Deci noi avem un bagaj care suna cam asa:
- farmacia dupa noi
- scaunele auto, carucioarele, balansoar bb, patut pliant bb, sterilizator, lenjerie de pat,olita, colacel wc, leagan de atarnat in copac.
- haine, biberoane, tacamuri, cani si alte cele.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monule, o sa traga avionul greu la bagajele tale

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Mey eu vinerea plec la Iepu si ma intorc duminica pe Buc-Pitesti, de 2 saptamani de cand e la tara. Nu e chiar de speriat in zona in care se lucreaza. Daca vreti o parere competenta-de navetista- nici nu se compara cu inghesuiala de pe DN1 la Baneasa.;)

Chris-merci de pontul cu Avene, am gasit in Ploiesti la sensiblu. Se pare ca am vrut sa cumpar prea devreme-in aprilie am tot cautat-iar ei nu aduc lotiuni antisolare decat in sezon, ca atunci se cumpara.

Gabi-la multi ani si concediu placut. Vezi ca poate da foamea in Andrei si va prinde doar cu iaurturi...glumesc, macar sa manance el bine.
NewMami-eu am vorbit la o gradi la care sedintele de logopedie se fac individual cu fiecare copil in parte, nu in grup. Doar ca se fac la gradi si are posibilitatea sa vada copiii pe acolo(asta pentru ca la noi nici nu se pune problema sa merga pur si simplu la gradi-ea nici la locurile de joaca nu vrea singura, fara noi-cel putin la inceput). Dar sunt si aspecte care nu-mi plac, in ideea ca o sa urmeze gradi acolo...Cu imunitatea nu stiu ce sa zic, Iepu nu a mai pus gura pe medicamente de mai bine de un an si ma gandesc ca intrata in colectivitate o sa se viruseze la greu. Si asa, fara nici un fel de boala de un an si abia trage la cantar 10,5 kg...daca se mai si imbolnaveste ce naiba facem...Plus ca vorba aia, in Romania suntem, am vazut ca o gramada de parinti se plang la subiectul cu gradinite ca toate primesc bine-merci copiii bolnavi la program, cu febra si antibiotice dupa ei, pentru ca parintii nu-i pot lasa in alta parte. Cum spatiul si asa e destul de mic, mai ales la cele particulare, nici vorba sa-i separe cumva de cei sanatosi...
Tdi-multa sanatate. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ii e atomicei cu febra pe caldurile astea...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-ups, e cursa speciala pentru voi?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monu, m-ai luat la capitolul bagaje! EU la un singur copil faceam ca masina sa fie neincapatoare, deci e clar, avion personal e singura solutie cu 2 copii
Gabitza, ciudat, Dragos mananca de rupe in deplasare! Dar bineinteles, din farfuriile noastre! Ca altfel nu are nici un farmec! Concediu placut!
Crisdun, si chiar va aventurati sa mergeti pe soseaua aia? Eu cred ca as muri de frina, mai ales daca nu e asfaltata....
Tdy, sanatate multa Alyssei!
Adina, asa e, pai eu compensez lipsa de activitate de aici cu recuperatul la citit la grupa de viitoare mamici!

AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by fran

-ups, e cursa speciala pentru voi?

NUUUU!!!! e cursa interna am omis sa precizez ca logistica a plecat cu soacra cu trenul. pe avion am doar copiii, scaunele auto si hainele.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

A, numai atat?

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez valiza cu jucarii.
deci fetelor, eu am plecat cu juma de casa!!!!!!!!!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Drept e ca te inteleg, si noi plecam tot cam asa, umplem masina, si este doar un singur kupil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

TAMAR, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii si de zile senine !

Gabitza, se lucreaza si pe Brasov - Sibiu ?? Poate nu se lucreaza tocmai pe Talmaciu - Sibiu... adica pe unde ar trebui sa mergeti voi. Oricum, in caz ca iti faci probleme la iesirea din Valea Oltului, stiu eu o scurtatura Talmaciu 2 - Cisnadie - Paltinis, pe care am fost noi in decembrie, si pe care se poate merge fara probleme (dar nu cu viteze peste 100 km/h)
Monule, drum bun ! Si eu car toata casa ... inclusiv saltea pentru patul pliant al fetii...
Andutzy, am mai fost pe soseaua asta anul trecut (dar a fost nor, si n-am putut vedea nika), si am trecut prin vadul raului, ca podul de la Obarsia Lotrului era surpat ;) Sa va zic cu ce masina ? Cu un Oltcit

Mergi la inceput