Neveste minunate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai dar de ce ati facut barbatii"lenesi" si femeile "puturoase"?Miroase cumva in urma noastra?
Eu cred ca pot fi barbati puturosi si femei "putin obosite"!!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Georgeta, e pai doar m-a luat de nevasta... glumesc... e un om de milioane si o sa incerc sa ma mai pun la treaba....

Adi, esti mortala... asa sunt si eu, "putin obosita"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu nu am de zis decat o singura fraza...sunt asa de putine femei "putin obosite"..vorba cuiva, in comparatie cu barbatii obisnuiti cu mancarica calda..spalat calcat....copii...lectii..si in plus mai ies si cu baietii sau mai stiu eu ce femela....ca na, femeia de acasa e nevasta..si doar nu trebuie cumva sa o ajute si sa imparta treburile...

Un lucru e sigur si femeile au defecte lor si barbatii au..ca doar nu suntem perfecti....dar putem incerca sa ne perfectionam..

Eu chiar am ajuns la concluzia..ca mai repede am vorbi la celalat subiect tot din sectiunea asta de forum , de barbati lenesi , comozi si neindemanatici!

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mie imi place ca subiectul asta e deschis de un barbat dar i-am sarit toate cucoanele in cap Cred ca nu a indraznit nici un alt mascul sa scrie ceva cand a vazut ce vehemente sunt femeile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Pai, daca un barbat cuteaza sa critice femeile, iseamna ca nu tine cont de faptul ca la femei ce-a mai de temut arma este gura, adica a sari cu gura sa-si faca dreptate!!!
baieti, va zic eu, daca veti o sotie care din cand in cand mai face mancare, mai calca sau mai face curat in casa, dar cu care va intelegeti , totul este OK. Sa va fereasca D-zeu de o femeie care nu face efectiv nimic toata ziulica, sta doar la telefon sau pe drumuri uitata, iar cand vine sotul acasa se plange ca este obosita de mu;lt ce a muncit, ii pune copilul in brate(sa mai stea el cu cel mic, ca doar ea a stat toata ziua!), in cealalta mana disponibila ii da matura sau aspiratorul iar de mancat, bineinteles ca mananci ceea ce gatesti tu acum!!
Ehe, atunci sa va vad, cum va sare gustul mancarii de la mamica, ca nu mai vedeti ca praful nu este sters bine(ca doar barbatul l-a sters). Poate nu ma credeti dar eu cunosc o asemenea femeie, careia ii merge asa, si as putea povesti aici un roman intreg la cate face acel sot al ei in casa!! si pe langa casa, in curte!!!
Adica totul!! Mai putin vorbit toata ziulica la telefon si odihnit!!
Si atunci ce atutudine sa luati fata de o femeie care face ce reuseste sa faca prin casa dupa o zi de servici! Singura voastra atitudine ar fi sa veniti acasa cateodata cu un buchet de flori, sau sa va anuntati sotia (din timp bineinteles) ca iesiti sa mancati undeva la un restaurant, in oras!!! Asa da atitudine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Mie imi place ca subiectul asta e deschis de un barbat dar i-am sarit toate cucoanele in cap Cred ca nu a indraznit nici un alt mascul sa scrie ceva cand a vazut ce vehemente sunt femeile...

Eyaaa...Kehleyr, nu am zis pina acum nimic pentru ca titlul mi se pare foarte nepotrivit, dar asta doar datorita epitetului "puturoase", nu pentru ca n-ar fi destule doamne super-lenese. Si continui sa cred ca lenea nu are vreo legatura cu sexul persoane. Deci nu exista doar barbati lenesi sau doar femei 'inactive'...exista, pur si simplu, persoane lenese.

petra : Din ce ai spus tu nu citez decit citeva expresii :" daca un barbat cuteaza sa critice femeile..", "atunci sa va vad, cum va sare gustul mancarii de la mamica..", "Singura voastra atitudine ar fi sa veniti ...". Sfatul meu este sa te racoresti repede-repede cu o coca-cola, ca esti putintel prea incinsa (o fi de la soare...!) si inversunarea cu care te-ai exprimat nu sta bine nimanui, cu atit mai putin unei doamne...

Pe curind, (dar la alt subiect...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ma bucur ca s-a schimbat denumirea subiectului!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ca la mama acasa! Asa ar trebui sa il las si eu pe sotul meu! Soacra mea nu gateste - daca vrei sa mananci - iti faci! Cand statea cu mama lui sotul meu isi spala (inclusiv asternuturile) si isi calca singur + isi facea mancare + scotea cainii afara. Acu' eu nu sunt harnica deloc dar macar mai spal si calc (nu foarte des ca e obositor), fac curat, etc. Si s-a cam puturosit sotul meu. Ar trebui sa-l trimit vreo saptamana la soacra-mea la reciclare

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Nu vad pe cine am ofensat??
Adica cine ajunge sa-si critice sotia ca este puturoasa, o face cu mare stofa de domn?? Nu cred. Si la urma urmei fiecare femeie face in casa sa atat cat vrea si cat poate! Exemplul de femeie pe care l-am dat in precedenta mea postare, este unul real!!, si cunoscand acea femeie imi susutin inca odata parerea, ca daca o femeie mai face una alta prin casa, atat cat se pricepe si cat poate, este OK, si nu as dori la nimeni cu adevarat o sotie puturoasa, ca cea pe care o cunosc eu.Am recitit ceea ce am scris anterior si nu am gasit urme ale unei inpoliteti sau ca nu as fi o doamna!! cat despre coca-cola recomandata de Sasuke, nu cred ca este cazul sa o beau, pentru ca nu am stat nici la soare si nici nu m-am infierbantat prea tare.Mi-am expus parerea in modul in care am vrut-o si nu cred ca pentru asta trebuiesc criticata!!!

Mergi la inceput

Observ ca s-a schimbat numele subiectului, si nevestele puturoase au devenit dintr-o data minunate!
Si-o fi dat seama Joxi, ca nu a prea fost domn cand a deschis subiectul cu asa nume!

Mergi la inceput