Neveste minunate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

M-am amuzat copios cu subiectele: cel mai lenes sot si acum neveste puturoase ... tare caraghioase si pline de idei mai sunteti !

Eu la mama nu faceam nimica dar de cand m-am maritat am zis GATA: nu l-am lasat sa-si duca camasile la calcat la mama soacra (deh imi era rusine !) asa ca am hotarit sa i le calc eu. Si pot sa zic ca au iesit bine dar desigur ca nici acuma nu sunt calcate asa cum le facea mama lui !!! DAR NU SE SUPARA !!!

Cu hainele si eu mi le arunc in sifonier la intimplare, spre deosebire de sotul meu unde are o ordine perfecta printre haine ...

Simonab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Atata-i trebe sa zica ca nu fac ceva bine...
Io-s perfecta!!!
Pamantu-i rau!!!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Hai ca eu o sa fiu in top...sic...Mi-e atat de lene ca pana si sa scot vasele curate si sa le inlocuiesc cu cele murdare din masina de spalat mi se pare greu...
Sper ca dupa sarcina sa-mi treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, cat am putut sa rad la citirea mesajelor voastre. Va multumesc.
In orice caz titlul asta e oribil: " neveste puturoase".....
hahaha, sa va mai spun ceva. In Romania barbatii sunt crescuti de mamele lor in puf si invatati ca nevestele trebuie sa faca totul si ei nimic. Barbatul e seful, vine acase de la servici se aseaza in fotoliu la televizor si asteapta sa i se puna mancarea. Dupa masa trebuie sa doarma , ce de, a venit de la servici.
Dar de noi cine are grija? Si noi avem servici, poate chiar mai multe si ajungem acasa si apuca-te de spalat, gatiti, calcat. curatat, copii, lectii, etc......
Cam asa arata viata de femeie in Romania.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Vai, Crinuta ce mare adevar ai spus. Si soacra-mea era toata ziua in spatele lor( sotului meu si fratelui) si strangea toata ziua dupa ei. Nu i-a invatat ca tre sa-si puna hainele frumos in dulap si ca ciorapii nu se arunca prin camera.
La inceputul casniciei am avut mare scandal cu al meu sot care era DEZORDINEA in persoana. Dar dupa ce mi-a mai facut o faza cu lucruri imprastiate peste tot si mie mi-a sarit mustarul si am plecat de acasa toata ziua, asa de capul meu fara sa-i spun ceva, s-a mai cumintit. A crezut ca l-am parasit. Acuma pot sa spun ca spala vase, face mancare daca eu nu am timp, are grija de Andrei, aspira. Dar asta dupa 5 ani de lupte. Dar s-a meritat sa-l tot bat la cap.

Dana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Nici mie nu-mi place titlul dar daca fetele au fost dragutze si au raspuns, ma inscriu si eu aici...
Eu fac toate treburile casnice(in afara de calcat!!!) dar se pare ca nu atit de des cit ar trebui...Eu sunt de principiul "mai rarutz si mai dragutz" (dar se aplica numai pentru treburile casnice)

numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

eu nu cred ca exista neveste puturoase ci barbati perfectionisti si maniaci, circotasii care cauta nod in papura si nu sunt niciodata multumiti de nimic. Eu n-am vazut niciodata in viata mea o casa tinuta de un barbat. Cind am sa vad cu ochisorii mei asa ceva, am sa-mi schimb discursul.

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu sint foarte puturoasä!!!!!............asa mi-a zis odatä sotul......cä nu duc gunoiul!!!
Indiferent citä treabä as fi fäcut, dacä nu duceam gunoiul, nu fäcusem nimic pt. el!!!
Am incercat sä-i explic, cä gunoiul, dacä il duce la tomberon, nu-l murdäreste deloc pe miini, dar nu a inteles!!!
Asa cä, vreo säptäminä, nu am fäcut nimic ( in afarä de mincare, cä-mi mureau copiii de foame!)....am dus doar gunoiul ...si a fost deodatä totul in ordine!!!
Dar cind a inceput sä ne crescä praful pe mobile, cred cä si-a dat seama si de atunci are el grijä sä-l ducä!
Acum, mai nou, am zile cind spun de dimineatä cä vreau sä fiu PUTUROASÄ....si este asa de frumos, cind nu mä contrazice nimeni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hmm...m-am tot gindit daca sa scriu sau nu...mai ales ca acum imi propun sa mai fac si eu cite ceva prin casa, ca au trecut examenele si o sa fiu mai libera, adica doar cu job-ul, pina la toamna...
Sotul meu face mincare in fiecare zi, aspira de doua ori pe saptamina, sterge praful, schimba asternuturile, cumparaturile le facem impreuna, se ocupa de bucatarie, baie, toaleta, de florile de afara si de plantele din casa, eu doar calc... si asta nu e mult, cinci camasi pe saptamina ca are nevoie la servici, costumele lui le duce la curatatorie, deci vin calcate si spalate...
Cred ca sunt taaaaaare lenesa.... desi lucram la fel de mult, eu vin de la servici frinta, maninc ce a pregatit el si dupa aceea cu nasul in carti... tot imi propun sa mai fac si eu ceva si nu reusesc....
Ai lui stiu perfect care e situatia si imi pling mie de mila: saraca fetita, cit are de invatat.... si il atentioneaza pe sotul meu sa ma rasfete si sa faca totul prin casa...
Acum scriind mi s-a facut si mie rusine cu mine insami... dar el, dragul meu drag, spune mereu ca e normal, doar lui ii place la bucatarie si mie nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetaim spune:

Iris2002 cred ca esti foarte mandra de sotul tau. Este cred un om deosebit.

geta

Mergi la inceput