Neveste minunate
Barbati, sa luam atitudine! ce-i aia sotzi leneshi ?! Soti obositi, care stau la munca.., grijulii, dragastosi, tandri.... Nu sunt intelesi de neveste!!
p.s. asa e mai bine ?
Raspunsuri
palmyrah2002 spune:
Florinelule,da de ce-i mai buna mincarea de la mamica decit cea facuta de nevestica???No offense!!!Cristina
OOPS!!!Nu se mai potriveste mesajul!!!Mea culpa!!"O nevasta minunata"Cristina
Marina spune:
aici e de mine...deci io'st nevasta cea lenesa care isi arunca hainele peste tot, nu sterg prafu, nu dau cu aspiratorul, nu calc, ud florile e drept, cu bucataria sunt in totala lupta...adica mai bine nu mananc decat sa dau drumul la aragaz ....
In plus am mania pantofilor si imi cumpar pantofi ori de cate ori am bani pe mana...acum de cand am copil ii cumpar si ei
Ma duc la meci...da nu am mai fost de mult...oricum ma uit asta e clar...beau bere si ies cu fetele la carciuma.
Aduc si bani in casa e drept....
Marina
diana904 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Florinelule,da de ce-i mai buna mincarea de la mamica decit cea facuta de nevestica???No offense!!!Cristina
Pai mincarea facuta de nevestica nu e arsa, d-aia nu-i buna!! .
bebi spune:
Eu sunt cosmaru' oricariu barbat.....
NU: - fac curatenie
- spal rufe
- nu calc rufe
Arunc hainele mele cam peste tot prin casa... Bine ca nu le arunc si pe ale Catalinei
Imi place sa-mi cumpar bluzite si pantaloni...mai mult decat fuste. De incaltat, nu-mi cumpar chiar orice si, in ultima vreme, cam rarutz ca nu prea am bani.
Ies in w/e in oras cu prietenele.. si cu bebitza ( daca e ziua), iar seara merg in club, doar ocazional.
In schimb, gatesc cateodata. Asa, la zile mari...
Love is all around
Camelia spune:
Eu nu pricep ce vrei sa zici .Toate atributele alea :"care nu fac nimic toata ziua, nu sterg bine praful, nu fac mancare buna k la mama acasa... " se refera la barbati sau la neveste? Ca dupa cum te-ai exprimat si dupa cu realitatea o demonstreaza se refera tocmai la barbati.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
descintec spune:
Da,Came, scrie clar: "barbati [...] care nu fac nimic toata ziua, nu sterg bine praful, nu fac mancare buna k la mama acasa..."
Jox, si eu ma intreb, ce sa ne facem cu ei?..tztztz.. O utilitate parca le-as gasi:
D.
cl spune:
quote:
Originally posted by descintec
Da,Came, scrie clar: "barbati [...] care nu fac nimic toata ziua, nu sterg bine praful, nu fac mancare buna k la mama acasa..."
Jox, si eu ma intreb, ce sa ne facem cu ei?..tztztz.. O utilitate parca le-as gasi:
D.
Crina, ii trimitem inapoi la mamica lor, acolo unde este totul perfect!
Claudia
arabella spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by descintec
D.
Crina, ii trimitem inapoi la mamica lor, acolo unde este totul perfect!
Claudia
ca bine zici ,Claudia
arabella & angelo
lilib72 spune:
De cate ori aud fraza "mancare ca la mama acasa" ma amuz.
Cand eram la inceputul casniciei (2 luni), m-am apucat sa fac chiftele, hop vine si sotul meu in bucatarie si incepe: ai pus usturoi? ai pus paine? aveam un nod in gat dar nu am zis nimic, cand sa incep sa le modelez iar vine si imi zice: "stii mama le facea asa..." nici nu a apucat sa termine ca i-am dat cu o chiftea (eram cu una in mana) in cap de nu s-a vazut.
De atunci cand ma vede ca fac chiftele imi zice razand:stii mama...