Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

a_deju: daca mai vrei suzete de-alea mai are( avea acum 3 zile) inca la farmacia din carrefour. Am luat noi k am pierdut-o pe cea initiala...
Tu pt ce varsta ai luat? doar pt 6+ sau si mai mari??

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

azi iar bem . e ziua lui d! sa ne traiasca, sa se faca mare! la fel si ceilalti sarbatoriti ai zilei, si dra sofica, uitata cu nerusinare ieri
de ieri mai avem un dinte! sus, dar nu in mijloc. urmatorul. de vede si vecinul super bine. si e marait la maxim!

mai fetelor, eu renunt! nu mai auziti nimic de la mine cu ce sa nu. numai daca vine cineva care n a prea citit din urma. dar nu ma mai lupt cu morile de vant. ma declar oficial satula! va reamintesc doar ca afirmatii de genul 'asa se facea si pe vremea lui pazvante' nu sunt argumente. ca noi am crescut su fosfarin si salam de soia si tot sanatosi, mai mult sau mai putin, suntem....asta inseamna ca e o hrana buna pt copilul tau? si lapte din ala subtiat pana la apa... asta in cazul in care cineva chiar simte nevoia sa argumenteze. eu nu inteleg de ce trebuie sa convingi pe cineva sa NU ii dea aia copilului. pe mine ar trebui sa ma convinga cineva sa II DAU, nu sa nu...dar' dinnou, asta s eu. nu e toata lumea la fel.

deci, daca amai stat cineva pitit .... va poftesc afara...veniti si spuneti tot ce vreti voi !

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

inca una si ma duc ca ma asteapta florile sa le ud, si hainele sa le calc si copilul sa-l scot in curte...

ieri ai mei au plecat la tratament, ca pensionarii. si l-au luat pe ianis cu ei. 2 saptamani. mai usor cu un copil, mai greu ca trebuie sa am grija de toate ale maica-mii... gradina, flori, gaini si pui si caini... astia din urma cred ca vor intra un pic la dieta...

cum a plecat ianis... era sa plang...

eu il fixez in scaunul de masina si zic...
eu - "sa ma suni"... el - "si tu sa ma suni, mami"
eu - "sa ai grija de tine"... el - "sa ai glija de tine, mami"
eu - "pa-pa ianis, te iubesc!"... el - "pa-pa... te iubesc! si pe malc il iubesc!" (de tati a uitat, nu era acasa...)

si ne tot trimiteam pupici prin geamul masinii...

lui marc aseara i-au scos branula la spital, dupa ultima doza de ampi. a adormit la fel de greu, pe la 12, dupa 1 ora de plimbat cu carutul prin sufragerie, dar a dormit neintors pana la 8.30. vaaaai ce bine e, de mult n-am mai fost asa fresh...

maine la control, a 4-a vizita in 10 zile. m-am saturat de medici si spitale... sper sa nu le mai vad curand. roxanica, a_deju in cat timp si-au revenit complet cu pofta de mancare dupa otita? 1, 2, 3 saptamani? asa orientativ...

pt ca am ramas f.f.f.restanta, nu mai nominalizez:

pt sarbatoritii datelor 1 si 2,

si pt azi nominalizez,

pt printesele Karina Ioana de Mirona, Anamaria de Mayaione, Maria Isabela de luly si cavalerul David Alexandru de Dianocica.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aici suntem...
Am o scuza: tati e in concediu si asa e de bineeeeeeee, incat am uitat si de dragele prietene si de bebelusii lor! De fapt nu am uitat, le-am neglijat putintel.
Intrasem cu mare avant sa va spun ca din nou David refuza mancarica, in schimb ar bea cantitati industriale de lapte, (A-deju, sa-mi fie cu iertare), dar am citit ca si voi considerati ca totul e in regula, iar refuzul alimentelor e o situatie pasagera. Stiti ce nu-mi place la fiu-meu? Nu e constant in pasiuni. Intr-o zi papa bine,sa zicem branzica si mar, a doua zi ii fac o cantitate mai mare, ma pregatesc de mare festin si cand colo, el refuza categoric, ba-si mai face si greata, asa de sila ii e de mancarica pe care anterior o adorase...
Ma rog....
In una din zile a mancat f.f.f bine pentru ca i-am servit papica in timp ce manca si tati, oricum saliveaza el si inghite in sec atunci cand ne vede mancand ceva, asa ca l-am asezat cu scaunelul langa tati care manca si uite asa a bagat si el legumele si carnita, preferatele lui Poate va e de folos si voua pontul
Danita, eu sunt experta in tehnica determinarii copilului sa deschida gura pentru a fi imbuibat, deci, vorba lui Chinico, intai epuizezi toate onomatopeele: faci ca trenu', ca usa (asta chiar e tare, succes garantat), brrrr, uuuu, tiii, etc, daca nu merge, faci copilu' sa rada, o jucarie, o gluma buna, da' buna!, aprinzi becul de la hota, dai drumul la hota, canti , faci avioane in fata lui cu linguritza, o, Doamneeeeeeeee, ce nu mai faci????
Vezi, Laura?? Ferice de tine ca nu ai cunoscut chinurile astea, dani e mancacios si nu ai treaba!
Si, da, ai dreptate Dianarus, asta se numeste fortzare, dar daca refuza dupa 2-3 lingurite, chiar nu cred ca s-a saturat si i s-a umplut stomacelul, cred ca mai e loc, dovada ca pana la urma papa tot si nu pateste chiar nimic.

Despre legume, eu nu le congelez, numai carnita, cruda.

Dandusa, ai fost cu Crinutza la endocrinolog, ce v-a spus?
Carla, eu nu vreau sa te inspaimant, iti spun numai ce ne-a zis chirurgul ortoped in legatura cu "cracaneala", ca si noi suntem asa. Ne-a zis ca in mod normal cracaneala asta de bebelus se corecteaza pana la max. 6 luni, daca nu, mai exista o sansa pana la 1 an, si mai ales dupa ce incepe sa umble si sa i se dezvolte musculatura. DAR nu va fi fortat sa mearga/sa stea in picioare decat atunci cand se tine f.f.f bine singur, nu va fi pus in rotobil, DELOC, se va folosi hamul pentru mers cand va fi cazul. Daca nu se corecteaza nici dupa 1 an, atunci se pot aplica pe timp de noapte, pe picioruse, niste chestiutze, nu stiu cum se numesc, incep cu "a", nu-s atele... Am mai povestit asta,dar poate tu ai ratat
Alexandra, aici is!!! Faine pozele , protagonistii la fel! Noi ne-am gandit sa mergem la Rohia, am auzit ca si acolo e superb!
Stii si eu am visat azi noapte ca-s insarcinata...uff, ce spaima am mai tras! Dumnezeu sa ma ierte, dar cred ca acum nu e momentul, un pic sa mai asteptam...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
dianarus ma bucur ca sunteti mai bine!
la noi situatia e urmatoarea:teo e bine,mai tuseste dar fff rar;seba muceste si tuseste des.dar deja face parte din peisaj,am eu un feeling ca fimiu va fi un "mucios".
diverisificarea la noi merge,defapt sta pe loc.seba nu vrea nimic.mananca jucarii,castron,masa de la scaun,orice altceva,numai piureul nu.ieri mi-a dat una peste castron,si si l-a pus in cap.oricum dupa fiecare tentativa de mancat ii fac baie.
partea buna e ca sunt ff relaxata,si fazele care uneori m-ar fi umplut de nervi acum imi starnesc rasul
deci pana acum a" mancat" morciv si dovlecel.am incercat si borcan,am zic ca poate detin ei formula magica,razultatul a fost.
pentu fetele care au bb-ei cu DA le-ati dat piersica? si daca da.ati vazut modificari pe piele?
eu i-am dat ieri cateva lingurite si au aparut iar bubele cu pricina-mentionez ca de aproximativ doua luni era curat ca lacrima.azi i-am dat iar,acum sa vad,ori e de la piersica ori e un nou puseu care se suprapune.
a si de varianta cu oparitul piersicii ati auzit?
inschimb e topit dupa tztz,chiuie de bucurie pana imi desfac sutienul.deci noi mancam 98%lapte.nici asa cred ca nu e ff ok,dar se va da el pe brazda,ca doar n-am vazut adulti care sa nu vrea friptane nu?
pupici

Mergi la inceput

Dianarus, l-am vazut pe Marc cu branula, manca-i-as branula lui! o,mititelul, eu stiu cum e...Despre pofta de mancare, ce sa-ti spun...David nu a fost niciodata un mancacios, dar sa stii ca imediat ce s-a insanatosit a papat bine, bine, laptele si a luat tare bine in greutate. Noi am oprit diversificarea pe perioada bolii, iar la reluare a fost cam aiurea. Dar treptat, treptat s-a reacomodat si cu noile alimente, nu stiu, sa fi fost 2 saptamani...Insa nu e cazul vostru, voi si bolnaviori ati mancat piureul de legume, asa ca...pofta mare!! Si sanatate! Vacanta placuta lui ianis, dragul de el...

NE-AM RIDICAT SI NOI IN PICIORUSEEEE!!! IN 1 IULIE PETRNU PRIMA DATA!!!
Noi avem patutz din ala, gen tarc, deci nu din lemn, si tare greu i-a fost sa izbandeasca. patutzul e coborat la nivelul de jos si a ajuns cu greu sa se tina cu manutzele de marginea de sus. in final insa a reusit si acum numai asa vrea sa stea, agatat ca o muscata de bara. deja are dexteritate.
Acum intrebare: dr. ne-a spus sa nu-l fortam sa stea in picioare, din motive de "cracaneala". Dar daca el singur s-a ridicat si se tine tot singur cu manutele de patutz, tot fortzare se numeste? Sa-l asez de fiecare data inapoi in funduletz?? ca nici asta nu mi se pare normal... ba mai mult, el plange ca vrea numai si numai in picioare.

Dianocica, sa-ti traiasca puiul iubit!! Sa traiasca toti micutzii sarbatoriti!

www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai

Mergi la inceput

Auraaaaa, bine ati revenit!!! Ma bucur sa aud ca v-ati relaxat in concediu... si zici ca n-a fost greu cu bubu, hmmmm. Sa pui poze, da??
flore, tu ce mai zici?

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata tuturor!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! (inclusiv Mariei mele :))

Ma laud astazi cu o mandra printesa de 5 ani! Fetelor, nici nu stiti ce repede trece timpul! Of! Parca mai ieri era si Maria ca Victoras, la capitolul diversificare si stat in fundulet. Iar acum imi spune mereu ca nu mai e copil :).

Vad ca vorbiti despre premergator. Eu nu le-am pus pe niciuna din fete in premergator. E adevarat ca am stat cateva luni aplecata (nici cu hamul nu voiau sa mearga), tinandu-le de manute. Nici pe Victor nu-l voi lasa in premergator si, ca sa nu ma tenteze, nici n-o sa-i cumpar :). El oricum este putin mai lenes (si fetele au fost la fel) si mai grasut, asa incat mi-e teama sa nu-si deformeze mersul / piciorusele. Dar am stat de vorba cu multe mamici care-si puneau copilasii in premergator si erau multumite (si bebeii la fel).

Cat despre diversificare: Victoras mananca iaurt si branzica de vaci la recomandarea doctoritei (in care am multa incredere, caci mi-a fost de mare folos la fete). De fapt asta ati vazut din postarile mele anterioare. In schimb voi incerca sa-i dau cat mai putina faina (chiar deloc deocamdata) si pentru asta multumesc celor care mi-au atras atentia. Oricum nu vreau sa intru in polemici, caci fiecare mama doreste ce-i mai bine copilului sau.

Pupici fulguletilor,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

neata!
dianarus ma bucur ca sunteti mai bine!
la noi situatia e urmatoarea:teo e bine,mai tuseste dar fff rar;seba muceste si tuseste des.dar deja face parte din peisaj,am eu un feeling ca fimiu va fi un "mucios".
diverisificarea la noi merge,defapt sta pe loc.seba nu vrea nimic.mananca jucarii,castron,masa de la scaun,orice altceva,numai piureul nu.ieri mi-a dat una peste castron,si si l-a pus in cap.oricum dupa fiecare tentativa de mancat ii fac baie.
partea buna e ca sunt ff relaxata,si fazele care uneori m-ar fi umplut de nervi acum imi starnesc rasul
deci pana acum a" mancat" morciv si dovlecel.am incercat si borcan,am zic ca poate detin ei formula magica,razultatul a fost.
pentu fetele care au bb-ei cu DA le-ati dat piersica? si daca da.ati vazut modificari pe piele?
eu i-am dat ieri cateva lingurite si au aparut iar bubele cu pricina-mentionez ca de aproximativ doua luni era curat ca lacrima.azi i-am dat iar,acum sa vad,ori e de la piersica ori e un nou puseu care se suprapune.
a si de varianta cu oparitul piersicii ati auzit?
inschimb e topit dupa tztz,chiuie de bucurie pana imi desfac sutienul.deci noi mancam 98%lapte.nici asa cred ca nu e ff ok,dar se va da el pe brazda,ca doar n-am vazut adulti care sa nu vrea friptane nu?
pupici

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Eu i/am dat piersica si nu am observat nimic deosebit.Chiar ii place foarte mult! depinde si de copil! In schimb am baut eu un fresh de portocale, primul de cand am nascut, si i/au aparut pete rosii, uscate pe piept. Deci, fara portocala, nici eu...dar ea nici atat.
ROXANICA p/aci sunt, va citesc, dar nu prea am timp sa scriu.
Sarbatoritilor de azi!!!
Am filmat/o pe alessia cum spune tata, cu aparatul foto, si nu reusesc sa/l pun pe you tube. Se blocheaza la 18%. CEva sfaturi???ajutor??
Despre PREMERGATOR: cand am fost la ortoped, al doilea, care cica e cel mai bun din vest, mi/a spus asa: pot sa o pun, dar cand se ridica singura, cateva minute pe zi; dupa ce nu/l mai folosesc va merge maxim 2 zile pe varfuri. In schimb copiii care merg mai mult timp pe varfuri, nu o fac din cauza premergatorului, ci datorita unei boli pe care o au, ar fi mers pe varfuri si daca nu erau pusi in premergator....Oricum nu m/a convins, nu de alta, dar n/as vrea sa ma gandesc ca merge nu stiu cum, din cauza mea.
DIANOCICA o beuta, ceva? Hai ca eu m/am mai revenit. Alessia doarme bine, deci sunt odihnita.

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimi!
O...lume noua...a aparut Roxanica....cred ca va bucurati de clipele petrecute toti 3 impreuna....si eu de abia astept concediul!Felicitari pentru ridicatul in picioare...David e baiat mare deja!
pentru frumuselul Dmic
printesa Kara de Mirona
Maria de luly

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput