Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 29
andruskandu spune:
Asaaaaa.
Despre noi, ce sa spunem? Andreiu e sanatos, n-am avut probleme pana acum (asta-i cel mai important). Are 1 an, 1 luna si 2 sapt., alearga si in casa si prin parc, si ce-i place...se mai joaca si singurel, dar sa fie mami prin preajma. E un iubaret, mama-mama, toata ziua vrea in brate, un pupic, iar jos, iar in brate, un pupic......si ma strange, ma ciupeste cu degetele de gat, de-mi vine sa tip, cica in dragoste. Ma mai si musca, si atunci ii spun: musca-ti degetele tale, si asa face, dar nu cu puterea cu care isi baga dintii in pielea mea, ca de', doare.
Avem tot 5 dintisori, ca la un an, 2 jos si 3 sus. Dar vad ca a inceput din nou sa fie agitat. Azi noapte m-a tinut treaza 1 ora, de la ora 3, abia atunci a adormit din nou si numai langa mine in pat, cu sanul in gura. Noi inca mai papam de la san, si vad ca-i place, asa ca, atata cat mai am, daca nu este necesar sa-l intarc, nu vad de ce as face-o. Nu am avut probleme cu muscatul la san, e inca o placere sa alaptez
.
De vre-o 2 saptamani a inceput sa-si spuna numele, si raspunde la intrebarea: cum te cheama? cam asa: A-de!, cu un "a" pe ton ridicat si "de" ceva mai jos si prelungit.
Ma jucam cu el in parc, il rasfatam cu intrebari de genul: cine-i iubirea, sufletelul, dulceata, inimioara, etc. mea? La care el raspunde cu un zambet smecher in coltul gurii, dar radiind tot de fericire: A-de! M-am topit toata....
A inceput sa bodoganeasca pe limba lui, cuvinte care pentru mine nu au, inca, sens, dar pe care le repeta, de cateva ori pe zi. Bineinteles ca scoate si multe onomatopee, de genul bidibidibidi,bitibitibiti,blabla.
Spune "ata" la apa, dar stiu sigur ca la apa se refera, pentru ca pronunta la cada, tasnitoare, cind vede fantani arteziene. Cand ma musca sau ciupeste, ii spun ca ma doare si el repede4 spune "buba", serios. Intelege tot ce-i spui, imi aduce lucrurile cerute.
Cu mancatul, nici noi nu stam prea bine
, nici biberoanele de seara si dimineata nu le termina, iar peste zi deabia ciugule din mancare. Ia 3-4 lingurite, cu pofta, apoi refuza cu desavarsire.
Canicula am suportat-o cu greu
, amandoi. Locuim la et. 9, cu ferestrele spre sud, deci avem soare de dimineata pana seara, iar noaptea se elimina caldura acumulata in pereti. Transpira Andrei, mai ales cand dormea, ceva de groaza. Il stergeam cu o carpita umeda, 10 minute mai tarziu era iarasi ud.
Altfel e un zvapaiat iubaret, zambaret, dulce foc, si-l iubesc de nu mai pot.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
miti2004 spune:
fetelor, azi l-am tuns pe Alex la Ciufulici, cu masina nr 2, deci scurt...si nu mai are buclele alea frumoase...
Trebuie sa cumpar baterii pt aparat sa vi-l arat si voua.
Vroiam sa va intreb daca voi credeti ca o bona de 64 de ani se poate descurca cu copilul meu, sa se ocupe exclusiv de el...fara menaj si alte alea.
Treaba e ca:
-inca nu merge singur in picioare...trebuie sa se tina de degetul cuiva...
- e mofturos cateodata la masa de pranz
- si adoarme cam greu, in pat mare de adulti si treb leganat de fund 
Maine o vad pe tanti...cica asta a facut toata viata, mi-a recomandat-o cineva...
Voi ce ziceti ? nu e cam in varsta pt copil asa mic ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
OanaRusu spune:
Papa, eu precis sunt prea lesinata sa te bazezi pe mine la suflat
Ce mai fac printesele?
Andruskanu
la printzisor, asa-i ca deja avem omuletzi marisori in familie?
Miti, soacra-mea are 64 si se descurca f bine cu Paul - plus alti doi nepoti mai mari, ca acum e vacanta
depinde de persoana, o sa-ti spuna tie instinctul dc e bine sau nu 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Iata franturi din mini-vacanta la munte din weekendul trecut - e locul meu de suflet, ma simt copil (fericit
) de fiecare data cand ajung www.onetruemedia.com/shared?p=344cefc9a51643843d9b22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
andruskandu spune:
OanaRusu 
Si ce dulce e Paul Victor...in iarba. Sa-l mananci, nu alta!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
CamiM spune:
'Neata livada!!
Multumesc tare mult pentru gandurile frumoase a propos de povestea mea si inca o data scuze ca m-am lungiiit..![]()
Adib.. mda.. cam ai dreptate!! Napastuiesc bietul sotz degeaba si el saracul se zbate pana la urma pentru noi toti. Merci pentru punctul de vedere masculin , merita sa il tratez cu o berica ..mai spal din pacate..
Cat priveste chestia cu prize si alte probleme asemenea ai ramane surprins cate sunt si aici .. diferenta fata de Romania (din cate imi aduc eu aminte) este ca aici dai un telefon si se repara si asta repejor si fara sa dai in plus nimic nimanui isi cer scuze si .. iti mai dau si cate un bonus( de pilda acum noi avem cablul gratis timp de 6 luni).
Miti chiar nasol pentru bietul individ cu pasaportul si biletele.. mhm!! Cum ii place prichindelului in Romania?Sa-i fie de bine pentru tunsoare aku asteptam pozici.
Oana lui Paul merci
. Am vazut montajul cu muntele "vostru" fain tare.. m-ai cucerit!! Si peisajul dar si protagonistii foarte simpatici!!
Danutu multumim
. Si ca vorbeai de trimis sotz la piata.. m-am lecuit demult : daca vreau chestii precise sau mai ciudate decat faina de pilda ma duc eu!!![]()
Papadie da ai dreptate nu-i nici anul de cand ne mutaram din Buffalo in frumoasa Pa, am apreciat toamna si peisajele si acum ne luaram catrafusele..
Serios vorbind postul din Philly pe care il avea sotzul din dotare era de visiting asta de acu' cica se face permanent..daca ne convine bun inteles. Daca nu m-am hotarat: cumpar un RV si ne facem nomazi..![]()
Ce mai fac papusicile? Sper ca sunt bine amandoua acum.
Andruskandu multamim si mataluta.
Felicitari prichidelului sufletel!!
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
Asa.. acum avem nevoie sa ne tineti pumnii: asta seara am mutat-o pe Sofia in camera ei cu patul... sa faca nani singurica, imi imaginez ca o sa se trezeasca de cateva ori sa mai pape dar sper sa nu se sperie si dupa ce suge sa adoarma la loc si sa se obisnuiasca. Uff ce emotii am parca e camera noastra goala.. nici nu imi vine sa ma duc la nani.. mai stau la tv poate adorm.
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
DANUTU spune:
fetelor urati_ne spor la treaba!NE APUCAM LUNI DE CAMERA PITICILOR SI DE VARUIALA TOT APARTAMENTUL
EU MA MUT CU PITICA LA MAMA(STA LA DOAR 2 USI DISTANTA),IAR SOTUL CU BARBATUTUL LA SOACRA_MEA,EA STA LA CURTE,ALEARGA TOATA ZIUA....OANARUSU MA TOPESC OCHISORII PUIULUI TAU,SI EU AM OCHII ALBASTRII DAR NICI UN PITIC DE AL MEU NU M_A MOSTENIT.MERGE ASA DE GREU MONTAJUL,DAR....NU M_AM LASAT,FRUMOS LOC DE SUFLET......

mami de danutu si monica.noi
july_g spune:
Buna la toata lumea! Am intrat repejor sa va anunt ca pe 21 iulie a venit pe lume Liana, comoara noastra! Si va multumesc din suflet ca nu ne-ati uitat!
Carmina, felicitari pentru sarcina, esti o curajoasa!
Pup toata livada de la cap la coada si de la coada la cap!
DANUTU spune:
quote:sa va traiasca!sa va bucuratzi de ea si ea de voi!sa fie sanatoasa,cuminte si papacioasa!crestere usoara mamicutzo!
Originally posted by july_g
Buna la toata lumea! Am intrat repejor sa va anunt ca pe 21 iulie a venit pe lume Liana, comoara noastra! Si va multumesc din suflet ca nu ne-ati uitat!
Carmina, felicitari pentru sarcina, esti o curajoasa!
Pup toata livada de la cap la coada si de la coada la cap!
mami de danutu si monica.noi