Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 26
adib spune:
multumesc pt intelegere
in ce ma priveste, nu prea stiu multe despre zodiace si nici nu ma prea intereseaza, asa ca standardele si criteriile de educare a lui Raluca nu cred ca vor avea vreo influienta zodiacala. pe mama ei clar nu mai am cum sa o educ.
deci? imi ramine doar incaruntirea?
d'aia va iubim?
trebuie si un baiat in casa!!! da daca iese tot intr-o zodie cu coarne?
trebuie sa studiez care sint perioadele de risc.
in alta ordine de idei. Bucurestiul arde inca?
amiss_zip spune:
papadie imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori. Multa sanatate si refacere usoara dupa asa o poveste! Este greu sa tii mereu jucariile departe de alti copilasi prin parc. Petra numai cu jucariile celorlati vrea sa se joace iar ceilalti cu jucariile ei.
oana multumesc. pupici
revin
oana.iat spune:
Amiss, bafta multa la licenta si spor la invatat! Ce bine ca ai mai intrat sa ne spui de Petra...ia sa pui si niste poze!
Adib, cam in aceeasi situatie e si al meu sot. Asta asa, ca sa stii ca nu esti singur, poate te mai consoleaza.
Noi maine plecam la Bran o saptamana. Abia astept sa scap din opareala asta de la noi. Sper sa-i priasca si mandrutzei mele, sa nu avem probleme.
Va pup ciresime!!!!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Amiss, bafta multa la licenta si spor la invatat! Ce bine ca ai mai intrat sa ne spui de Petra...ia sa pui si niste poze!
Adib, cam in aceeasi situatie e si al meu sot. Asta asa, ca sa stii ca nu esti singur, poate te mai consoleaza.
Noi maine plecam la Bran o saptamana. Abia astept sa scap din opareala asta de la noi. Sper sa-i priasca si mandrutzei mele, sa nu avem probleme.
Va pup ciresime!!!!
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Si noi venim sambata la Moeciu, care-i f. aproape de Bran. Dar, ma mir ca veniti asa departe de voi,cand aveti nordul Moldovei la indemana!
Da, adib, in Bucuresti este inca foarte cald.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
oana.iat spune:
Lacra, am tot mers in nordul Moldovei, in Maramures, la Cheile Bicazului, acum vrem sa mai schimbam. Mergem doar noi 3, poate ne vedem .
miti2004 spune:
Mmmmm....Moeciu-Bran....zona mea de suflet 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
adriana spune:
Amiss, bine te-am revazut!![]()
Ce mai face Hora?![]()
ca stiu ca va vedeti/vorbiti
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
camelia.t spune:
Buna dimineata.Fetelor (si tatic)....am tras aseara o portie de nervi ca e musai sa va zic.Am un mic parculet langa bloc in care mai iesim cateodata, desi, e plin de kk de caini de multe ori.Aseara pe la 8...fiind deja mai tarziu si mai rece, nu am mers mai departe am ramas acolo in parculet cu o vecina (are si ea o fetita de 6 luni).Sunt cateva banci, noi ne-am asezat pe una din ele.Nu departe de noi, o alta mamica cu un carucior cu gemeni, langa ea o tipa (prietena) cu un PITBUL.Fara lesa, fara zgarda, fara nimic.Statea animalul cu labele pe carucior, fara nici o treaba, bot in bot cu copiii (destul de mici, oricum nu umblau inca in picioare).Mi-am zis: asta e, treaba lor.....atata minte au....n-au decat.Dupa o vreme apare acolo un tip cu un ROTWAILER si ala cat un vitel de mare, tot fara botnita.Si unde nu te pui ca se iau cainii la bataie, erau la vreo 20 de metri de noi.La prins primul pe al doilea de gat si nu se mai lasa de el.Urlau amandoi, stapanii la fel.....ma rog, de groaza.In final au reusit sa-i desparta si tipul a pus botnita Rorwailer-ului.Tipa cu Pitbul-ul, nimic.Zice catrea caine: nu ti-e rusine? cum faci tu din astea?...bla bla.Am crezut ca-mi ies din minti.M-am ridicat si i-am zis: nu ti-e rusine sa mai si vorbesti asa?Cum indraznesti sa stai intr0un parc pt copii cu un animal din asta fara botnita?(acu vreo 2 sapt i-am mai zis o data, dar atunci inca nu fusese nici un incident).Ea raspunde: "doamna, eu garantez pt cainele asta ca nu sare pe copii!!!Am semnat pt el si raspund! " Am crezut ca am apuca damblaua cand am auzit-o."Cum adica raspunzi?" i-am zis."Daca imi nenoroceste copilul cum raspunzi?" "Fac puscarie!" zice ea. Am crezut ca o iau de cap.Si mai zice: "dumneavostra cum v-ati simti cu botnita pe gura?
Nu-mi vine sa cred ca pot exista specimene din astea.I-am zis ca daca o mai vad o data fara botnita la caine, chem politia imediat.(desi ma indioesc ca s-ar deplasa si astia). Ma rog...discutia a mai continuat putin in aceiasi termeni, de nu ma treminam de crucit cum poate debita asa ceva.
Sa nu credeti ca am ceva cu cainii, nici vorba.Si ai mei au avut (la bloc) de-a lungul timpului vreo 3 caini (pe rand) din astia mai mici.Dar aseara m-am scandalizat fff tare.
Aveti idee unde ar trebui sa sun daca se mai repeta scena de aseara?
Poate ar trebui sa chem pe cineva pt caine si pe altcineva pt stapana!

Asta e...v-am spus.Am crezut ca mor de nervi.
Ma dus sa schimb piticul ca mi-a parfumat camera....revin.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Papadie, plecaciune
si mari multumiri, nu stiu eu ce pile ai tu pe acolo sus, dar la noi o venit o leaca de racoare.
Adi eu cred ca tre sa studiezi putin ce zodie se intelege mai bine cu zodia in care esti tu si dupa sa calculezi cind concepi baiatu, eu pot sati dau o mina de ajutor doar la treaba cu calculatul cind poti concepe copilu ca sa fie baiat in proportie de 95%.Spor la studiat(eu stiu ca o sa te apuci de studiat ca ai nevoie de suport).
Oana din Iesi si Lacri sa va odihniti bine si sa va distrati.
Amiss bine ai revenit, poze ceva?Si intradevar unde sa pierdut Luana, spunei ca mii dor de ea.
Camelia, nu stiu ce sa zic, chiar atita nesimtire in oameni, incearca si tu sa eviti sa te apropii de asa specii de oameni, dar la cine sa apelezi poate iti spun fetele din Romania, la noi sigur nui legislatie pentru asa ceva.Sau poate intri la legislative si intrebi.
si nu mai fa nervi.
O zi buna va doresc.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem