Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 18
Amonar spune:
Fetelor si Kailan isi are ritualul de a-mi spune ca e GATA. Face tai-tai cu manuta si eu stiu ca e GATA. Si el spune ceva de tai-tai, ata....Cand nu mai vrea, nu mai vrea..si gata..Dar eu nu mai intru in panica, seara ii dau ce a ramas de la pranz si stiu ca va manca, deci nu-i nici o problema.In general mananca destul de multumitor si cu asta ma consolez, arata bine, e energic, ce mai....
ADI
Eu nu stiu daca la varsta mai merge asa de usor sa o dezevtipe amica de leganat. Dar asa cum spune Doroti, las-o putin in pace si dupa aceea mai incearca. O seara da, una ba....Combina cumva lucrurile. Adevarul e ca, cand o fii ea adolescenta nu-i va trebui alintat dar totusi va mananca energiile pana atunci. Vezi tu incearca cumva..incetul cu incetul...
monicutza_bb spune:
Multumesc pentru galerie si pentru urari fetelor (si baiatului doritor de bb2)
.
Inca nu am nascut, am avut un week-end de groaza, Alex a facut temperatura de la vaccinul RRO, cu cateva bubite, dar au trecut, ii ies si ceva masele si noaptea trecuta nu a dormit deloc
La fiecare 15 minute il apuca plansul, se vedea ca sufera si ca il doare ceva saracul. Acum l-am trimis la gradi si imi pare rau ca nu l-am tinut cu mine, dar nici eu nu mai pot si oricum si acolo doarme cat ii trebuie, ca si acasa. Macar sa ma mai odihnesc si eu putin, sa fac ceva treaba prin casa sa nu las lucrurile neterminate pana plec la spital.
Vad ca printesa nu mai da nici un semn ca vrea sa ne vada, doar ceva contractii si niste dureri nasoale de bazin (simt ca se rupe in doua). Si tot week-endul m-am tinut numai de plimbari si de vizite.
Sunt tare bucuroasa ca am reusit sa ii cumpar lui Alex niste chestii tare misto de la Tommy Hilfiger si de la Mexx la super-reduceri. Am dar o nimica toata pe ele. Blugisori si pantaloni de alte feluri pentru toamna la 7$, geaca pentru toamna-iarna 3 in 1 la 20$, niste tricouri frumoase foc la 5$, pantaloni scurti fel de fel la 5-7$... Este boala curata asta cu cumparaturile. Mi-am luat si eu cateva bluzite, un plovaras, un pantalon, toate in jur de 5-10$. Si sunt frumoase foc. Nu stiu ce ma fac eu, ca daca au inceput reducerile, mai ales la tzoale de firma, nu ma pot abtine, ca sunt foarte mari reducerile, lichideaza stocuri intregi si ajungi sa cumperi lucruri de foarte buna calitate pe 2 bani. Eu aprovizionez de acum pentru toamna, dar sigur gasesc si atunci chestii misto. Nu ma mai bagati in seama cu cumparaturile de tzoale, ca la mine e boala lunga si grea (daca mi-ati vedea sifonierul v-ati ingrozi).
Neda felicitari pentru samburica sau samburel, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Va pup si sper ca data viitoare sa intru sa dau de veste si venirea printesei (ca asa m-am saturat de burtica...)
Monica
37+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
eh, se vede ca sunt obosita, am trimis de doua ori acelasi mesaj (cred ca vroiam doar sa va mai pup inca o data pentru suportul moral pe care mi-l oferiti
)
OanaRusu spune:
Danutu
ma mai uit o data la poze
da' de aia, ca le vazusem, am zis sa puna puiutzii tai impreuna cu gemenii lui frate-meu de o firma de renovari ![]()
Si pe acelasi motiv zic ca musai sa scriu la barza - in doi e spor mai mare la treaba multa a puiutzilor prin casa ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
adriana spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Lacri, pupam si noi Razaciosul si-l felicitamsi incercam sa invatam si de la el - mai ales cu vorbitu'!!
Noi de vorbit suntem tot in gashca celor cu pasareasca - de vreo 2 zile tot zice "jish" sau "jishi" - habar n-am ce-o fi asta, poate Cornelia mica ne-ar putea ajutaca si el tot asa, zice multe-multe si cu intrebari... da' cine sa inteleaga??
Insa noi ii dam dreptate - ca si regatu' nostru are rege (Doroti) si ne aplecam la dorintele lui
La multi ani mamica de Delicioasa!!
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
Oana fenomenal, asta a fost primul cuvant al lu fi-miu

Spunea ejish ejish in continuu... Nu ne-am lamurit ce era nici pana acum.. si am uitat sa-l intreb..

Lacri, asa e cel mai bine, pe pasap amandorura.. io mi l-am pierdut pe al meu cu fetele pe el
, acuma trebuie sa alerg iara pe la pasapoarte...
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
OanaRusu spune:
Monicutza, sanatate si nervi de otzel 
Si noi avem ritual de "ATA" - adica Paul cand a terminat cu mancatul face "bravo-bravo" din manutze.
Iar daca adultul care presteaza (mama, tata, buni...) insista, trece la metoda Natalitei - scos cu manutza+limbutza din guritza - si aruncat cu forta (handbalistu' mamei
) intr-o directie precisa.
Acuma, ori ne paleste, ori scoate mama iarasi aspiratorul... de aia, de obicei la "bravo" sistam masa - macar temporar, pt ca daca mai vrea, cere f frumos si arata cu manutza ce mai vrea. Daca nu-i pizza sau altceva de genul asta (ex bere
) primeste precis ![]()
Oana Rusu - mamica de
neda spune:
Fetelor, va multumesc pt urari!
In privinta faptului ca Mihai e stingaci, asa cum am mai spus nu sunt ff sigura.Unele lucruri le face cu dr altele doar cu stinga (ca si Lacri
). Acum nu am sa il chinui cumva sa il schimb, dar ma gindeam ca poate fac eu ceva gresit si il invat sa fie stingaci.De exemplu am realizat ca intotdeauna ii intind mana mea dreapta cind mergem de manuta si el normal ca mi-o intinde pe cea stinga.....
Anyway... daca v-a fii sa fie stingaci asa v-a fi.M-ar mira caci noi nu avem pe nimeni stingagi in familie.
neda
OanaRusu spune:
Adriana, spune-mi ca asta (cu primul cuvant a fiului tau) inseamna ca vine o fetitza dupa ![]()

Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
...
Oana, am vazut pozele cu Paul. Ce ochisori...si cum statea el mandru tot, inconjurat de 2 fetite...
....
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

Da' mai este loc si pentru alte fetitze frumoase!!!
Ca acuma, la varsta asta, cu cat mai multe, cu atat mai bine si nu e imoral
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by neda
Fetelor, va multumesc pt urari!
In privinta faptului ca Mihai e stingaci, asa cum am mai spus nu sunt ff sigura.Unele lucruri le face cu dr altele doar cu stinga (ca si Lacri). Acum nu am sa il chinui cumva sa il schimb, dar ma gindeam ca poate fac eu ceva gresit si il invat sa fie stingaci.De exemplu am realizat ca intotdeauna ii intind mana mea dreapta cind mergem de manuta si el normal ca mi-o intinde pe cea stinga.....
Anyway... daca v-a fii sa fie stingaci asa v-a fi.M-ar mira caci noi nu avem pe nimeni stingagi in familie.
neda
Sa stii ca la un moment data eram sigura ca Paul e stangaci - apoi brusc si-a mutat preferinta pt mana dreapta... da' in unele zile tot stanga o prefera - eu cred ca la varsta asta inca nu-s ei siguri ce prefera
Oana Rusu - mamica de