Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by elpower

Pt a pune in loc de link numele sau orice text vrei, procedezi asa: in fereastra in care raspunzi exista mai multe iconite. Intre ele este una care arata ca la Outlook pe care scrie, cand te pozitionezi cu mouse-ul pe ea, "Introdu Email". Apesi pe ea, iti apare o fereastra in care scrii textul care vrei sa-ti apara, dai OK, iti mai apare o alta fereastra in care scrii linkul.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Buna idee...mie nici prin cap nu mi-a trecut sa vad la ce folosesc butoanele alea toate.Eu cand puneam o poza ma tot chinuiam sa ma uit la profil personal cum arata scris la semnatura...Asa cum zici tu e muuuuuult mai usor...

Va anunt ca azi am avut o zi linistita...De la David am avut concediu de odihna pe ziua de azi.A dormit tooooooooata ziulica...De mancat,asa mai putin,...cum il vedeam cu un ochi deschis cum ii bagam tzatza in gura,manca 5 min si iar somn de voie...acum e treaz si-l necajeste pe tac-su in timp ce eu stau pe-aici
Sa vedem daca mai doarme la noapte

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

io tot nu reusesc sa ma deslusesc.of tehnologia asta!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ce de par are Tudor...mai, voi v-ati vorbit sa imi faceti in ciuda....cum faceti dom'le de au copiii atat par????? uite la ea..usuca cu feonul ditamai pleata si noi ....
si cate luni are copilu asta? ca cu asa pleata si pus in masinuta aia pare de un an, serios acu, stiu ca in poze pare mai mare dar Tudor chiar le intrece pe toate.

Eliano, la multi ani (sau cati vreti voi) fericiti. Sa aveti parte de copii sanatosi ca frumosi sunt...as zice sa mai faci ca faci copii faini, da cred ca iti ajung ptr moment cati ai

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

ce de par are Tudor...mai, voi v-ati vorbit sa imi faceti in ciuda....

Sau mie!!!!! Am ramas blocata cand am vazut parutzul lui Tudor! Frumos odor are mama! Eu cred ca Luca va avea asa par pe la 3-4 ani!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Carmen 94, nici baietelul meu nu prea manaca. De joi pana azi a slabit 100gr. Noaptea suge mai bine, dar azi a mancat foarte putin. Bine ca nu ma mulg sa vad cat suge ca mai tare ma enervez. Dar eu stiu ca suge putin ca vad cat sta la san.
KARLA32, asa face si al meu de cateva zile.Am zis ca sunt colicii! Dar la 3 luni sa faca colici? Adoarme numai in brate. Nu pot sa il las jos ca incepe sa planga. Nu este rasfatat si el numai la el in patut statea si se juca singur. Chiar nu ii placea in brate. Dar chiar nu stiu ce are! Oricum eu cred ca il doare ceva ca niciodata nu a facut asa pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Roxanici, pana la urma o sa pun si eu poze cu baietelul meu. Sa vezi ce seamana! Mereu ma uit la el. E tare frumusel. Am mai spus ca eu nu ma pricep sa pun poze si sotul nu prea are timp. Asa ca stau la mana asotului! Asta e.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by riloasa

Carmen 94, nici baietelul meu nu prea manaca. De joi pana azi a slabit 100gr. Noaptea suge mai bine, dar azi a mancat foarte putin. Bine ca nu ma mulg sa vad cat suge ca mai tare ma enervez. Dar eu stiu ca suge putin ca vad cat sta la san.

eu nu ma mai speriu ca mananca putin la san....ca eu cred ca ei au acum mai multa putere ca la inceput..Daca in prima luna manca cam 20 de min la o masa ,acum nu mai ajunge poate nici la 10 min.Dar eu vad ca de ex in primele 3 min trage o data/sec,de i se fac gropi in falcute,....sper ca m-am exprimat bine
Cred ca acum mananca in 10 min cel putin cat manca in prima luna in 20 de minute...

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Riloasa, chiar ma faci curioasa cu asemanarea...
si ia vezi tu daca mai scade in greutate bebe, poate e bine sa il vada cineva, e normal sa ia mai putin, sa stationeze dar sa scada in greutate nu e chiar indicat.

BiancaM cum mai e Amalia cu pielicica ei? ai gasit ceva sa o ajute?

Mergi la inceput

intrebare intrebatoare
Are cineva geanta de aia ptr carucior? cu salteluta de infasat si bine compartimentata ptr toate cele necesare unui bebe la plimbare? io tot umblu cu pungulitze dupa mine si imi vine sa le arunc destul de des si ma gandeam la una de aia....da an obs ca e foarte scumpe si tb sa stiu daca merita investitia.....

Mergi la inceput