Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
AdinaF spune:
a, si inca ceva beatrix, noi am fost de curand in Romania, 1500 km dus, 1500 intors, si n-au fost probleme majore. Ne-am mai si oprit ca sa-i lasam sa se destinda putin, iar uneori cand erau prea agitati ii mai lasam cate o juma de ora pe o paturica in parcare.
Drum bun!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
Ignatica spune:
Noi suntem bine, am descoperit si cauza febrei : DUPA LUNGI ASTEPTARI NE-A IESIT UN DINTZOBAUR. Sincera sa fiu nu ma asteptam la asa febra mare timp de aproape 3 zile la iesirea dintisorului, mai ales ca nu se cunostea aproape nimic pe gingie, nici nu era umflat, nimic. Numai febra asta pacatoasa.
Analizele de urina ii iesisera bine. Doctorul pe care l-am tot barait cu telefoanele nu putea da nici un diagnostic, mi-a spus sa am rabdare sa vedem ce "erupe" la copil si cand colo aseara pipai pe gingie si simt un zimtzisor. Azi de dimineatza totul era mult mai vizibil asa ca putem sa ne trecem oficial si noi cu UN DINTE LA 11 LUNI TRECUTE FIX!
ramomar multa multa sanatate, va tin pumnii sa treaca si la voi pacatoasa de alergie. Nici nu imi vine sa cred ca au chinuit-o pe Patri cu injectii intramusculare, nu vreau sa ma gandesc.
xandrutza m-a amuzat teribil patzania tatalui tau cu cheile, nu am mai auzit de asa ceva.
la multi ani Gabriel, Dora si Alessia.
Va pup
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
lilina spune:
ignatica, felicitari pt.mult asteptatul dinte
bine ca a fost asta....si nu altceva
trebuia sa-si faca si el aparitia cumva, nu ? sa nu fie uitat !!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
GETY spune:
Ignatica, felicitari lui David! 

Bine ca a fost dintisorul cauza febrei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Buna dimineata mamici!
Hai ca a venit si randul meu sa servesc cafeaua dimineata asta.

.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Noi suntem bine, am descoperit si cauza febrei : DUPA LUNGI ASTEPTARI NE-A IESIT UN DINTZOBAUR.

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 

Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Ramomar, ti-am trimis PM.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
xandrutza_76 spune:
Neatza! Saru`mana de cafea, Gety!
Ignatica, felicitari pentru
!!! 
Ma bucur ca v-a placut intamplarea cu cheile... nici mie nu mi-a venit sa cred asa ceva...
Sanatate bebeilor bolnaviori!
La multe lunite bucurii de 1!
Sympa
!!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ramomar spune:
Neata
mamilili, multumesc 

David felicitari pentru dintisor! Ignatica, ce frumos cadou si-a facut exact la 11 luni![]()
xandrutza, tare de tot faza cu chjeile
Acum m-am dus special sa citesc ce e cu cheile, caci ieri la cat eram de ametita eu nu vazusem nimic![]()
Adina, am vazut doi puisori adorabili la botez. Sa va bucurati de ei si sa va aduca multe bucurii!
Patri este mai bine, ne-a disparut alergia,sper ca si gatul e bine, vom merge marti la control, ii revine pofta de viata, se da jos din pat si o ia la vale, ne imita ca un papagal si gangureste la greu, cele mai utilizate silabe sunt: aii-iaiai-iai. Ne ia de degete si trebuie sa ne plimbam aproape toata ziua prin casa![]()
o duminica frumoasa si multi pupici!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
eloise spune:
Neatza fetele!
Ma bucur de vestile bune de la puiutii bolnaviori. Ramo, sper ca Patriciei sa=i fi trecut definitiv febra si sa nu mai aveti deloc probleme.
Mihaela
felicitari lui David
pentru dintisor
!!!
Adina am vazut pozele de la botezul baietilor, sunt minunati, frumusei foc! Imi place ca seamana tare bine si in acelasi timp au trasaturi individualizate, nu stiu cum sa zic mai bine...
Cat despre faza cu amica ta... pe tine te amuza, pe mine m-ar cam fi enervat. Cred ca-s eu mai nevricoasa dar imediat imi sare mustaru'(pe dinauntru, ca in afara nu arat prea mult) la astfel de faze. Pana acum nu imi amintesc sa fi fost implicata intr-o situatie in care mi-a fost comparat copilul in mod defavorabil cu alt pusti. In schimb am fost tzinta a tot felul de sfaturi absurde, sau critici voalate referitor la felul in care il cresc (90% se refereau la faptul ca il imbrac prea subtire)
A, mi-am amintit, ma enerveaza cand ma intalnesc cu cate o cunostinta genul "carierista" care abia catadicseste sa ii arunce o privire sumara lui Vladut, ma intreaba daca are un an (
) apoi schimba subiectul si-mi face capul calendar cu cat de ocupata, importanta si de succes e ea (cu genul asta ne-am intalnit toate)
Eunice, multumesc mult de intentie, nici o problema ca n-ai reusit sa trimiti filmuletele, distractie placuta la mare iti doresc!
Xandrutza tu ai cumva filmele respective? Daca ai candva timp....
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...