Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
MamiLili spune:
Vaaai, Lilina, pfuuuuuu, bine ca ai curatat AC-ul, va puteati imbolnavi rau de tot.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
lilina spune:
da mai....l-am demontat aproape de tot...ca sa-l pot curata
de cand ma tin
noi chiar avem o problema cu umiditatea in apartament
d-abia astept sa scap de el
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
MamiLili spune:
La noi ploua tare de aseara. Marunt si des. Dar tot cred c-o sa ies afara un pic, pun copertina de ploaie pe carutz si gata, copilul e protejat. Am programare la solar si nu stiu daca sa ma duc sau nu, nici ieri nu m-am dus. A propos, zilele trecute a fost la solar o mamica cu baietelul ei de 4 ani si l-a luat inauntru ca sa se bronzeze si el un pic, fiindca urmau sa mearga la mare. Ce parere aveti?
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lilina
d-abia astept sa scap de el
Il arunci si-ti iei altul nou?
Mathias (17.10.2006)
pufymic spune:
Lili nu prea cred ca ajungem la manastiri anul asta......daca cumva se intampla sa fim in zona te anunt
!
Nu stiu ce sa zic de expunerea unui copil atat de mic la solar.....eu nu l-as lasa pe al meu....si nici la soare nu-l las in mod expres.Il "prinde" din mers......si e de ajuns zic eu!
Lilina nasol cu Ac-ul!Bine ca ai depistat mizeria din el ca altfel.....doamne fereste!
Azi am avut o zi de cosmar!De la ora 11 m-am tot chinuit sa-l culc pe Nicolas in toate modurile posibile si imposibile(el pica de somn dar nu vroia sa doarma fiindca nu eram la plimbare....ca de regula asa isi face primul somn din cursul zilei)....si abia dupa o ora a adormit la mine in brate, in fata geamului de la bucatarie(cu geamul deschis chiar daca bate vantul de te ia pe sus(asta fiind si motivul pt care n-am iesit afara azi), in timp ce privea crengile copacilor clatinandu-se!
Si a dormit de la 12 la 14:15!Record!
Apoi a mancat supa si felul 2 si-acum se joaca cu frate-sau cu masinutele.....nu stiu pentru cat timp
!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
beatrix spune:
gata cu curatenia si eu!
mi-am amintit ce am uitat azi-dimineatza!
anangel_lexi,
si mie imi plac gropitzele! cand am ramas insarcinata atat mi-am dorit, indiferent ce e sa aiba de la mine, gropitza in barba si ochii! una am nimerit-o, de cealalata inca nu stiu sigur!
pufy, s-ar putea sa ai drepate! cel putin tasu' viseaza sa-l faca pilot de f1
!
nicolas si alesio sa fie cuminiti!
MamiLili cu placere si merci ca mi-ai zis de apa!
Beatrix si Eric
anangel_lexi spune:
MamiLili, trimite ceva stropi si la Bucuresti, te rooooogggg! E un praf pe-aici...Si mai bate si vantul, ca sa simti praful mai bine!
Pufy, ai reusit sa-l pacalesti pe Nicolas, bravo!![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
nu-l arunc....ziceam de apartament, ca abia astept sa scap de el
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
GETY spune:
Lilina, because Monique_new are un fizic de invidiat. Nici nu zici ca a dus o sarcina.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Beatrix,
.
Cat despre ce mostenesc copiii de la noi, eu inca sper sa mosteneasca parul ondulat de la taica-su. Ca ochii albastri nu i-a mostenit.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA