Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
N-am terminat sa scriu. Am fost cu Maria la dr. Ieri a fost super agitata, dupa amiaza nici nu a dormit, dar a tipat si a facut galagie. Seara se culca, dar se trezeste plangand si o tine asa vreo 1/2 ora. S-a calmat cu un novolcamin in popou si un masaj cu anestezina la gingii. Nu e racita, nu are ros in gat, in schimb avem niste mucisori si o tuse, dar nu tuseste des. Acum doarme.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Gety, ce frumusica e Maria! Offf mi s-a facut un dor de Bucuriile de la Iasi si de vremurile in care ne intalneam mai des.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Si mie mi-e dor de perioadele cand ne intalneam des, of, tare frumos mai era!
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabelac, ti-ai rezolvat problema cu urechea?
POZE MARIA DIANA
Mai am dureri uneori dar suportabile, cred ca e de la AC, sper sa nu se agraveze.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
GETY spune:
quote:
Originally posted by lilina
trist...dar adevaratLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Se poate, dar Monique_new o contrazice.

POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Multumim tuturor pt. cuvintele frumoase!
Lili felictari pt. dintzuci!
Am vazut Maria frumoasa cu bentitele ei faine.
GETY spune:
Cucuoancea, am patit-o si eu cu chiriasii, dar nu ca tine. Eu am tinut-o mai din scurt cu platile la utilitati, ca apartamentul e la 2 blocuri de unde stau eu. Cand i-am zis ca vreau sa fie cu platile la zi, fara restanta, mi-a zis ca ea nu are 2 salarii ca noi si dupa ce-a sunat-o si sotzu', i-a zis ca am inteles eu gresit.

Pana la urma a plecat.
A plouat un pic si la noi si s-a mai racorit, dar acum ma ia pe mine cu somn.
Mirabelac, pe mine tot de la curent ca ca m-a pocnit la ureche, apoi in zona lombara. Mi-a dat dr. sa servesc niste prafuri dizolvabile.
Ma duc sa le beau si ma intind si eu langa fii-mea.
Pentru diseara m-am "inarmat" cu Panadol Baby.
POZE MARIA DIANA
beatrix spune:
Gety,
Maria sa-i treaca repede durerile de la dinti si sa se linisteasca! bine ca nu e bolnavioara!
eu de dimineatza am stat acasa sa fac snitzele, bagajele, epilat, vopsit treburi de astea ca cu teror prin preajma nu putem face mare lucru!
acum la scarbici vorba unei prietene ma pregatesc de curatenia generala in laborator! bine ca asa trece timpul mai repede!
La multi ani bucurii de 5!
Beatrix si Eric
lilina spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by lilina
trist...dar adevarat
Se poate, dar Monique_new o contrazice.
POZE MARIA DIANA
why ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
lilina spune:
fratilor...sau mai bine zis....surorilor
a dat vrednicia-n mine....si m-a lovit rau de tot
m-a mancat undeva sa curat aparatul de AC...mama ce era acolo ?!?!
numai mucegai de la umiditate....groaznica de speriat
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
MamiLili spune:
Lexi, sigur ca vreau sa va intalnesc, ce sa fac daca le-am visat doar pe Lilina si Marina? As vrea sa se adune cat mai multe mamici. Acum nah...nu stiu cand vin, ca aveam o nunta in wendu asta dar nu mai putem ajunge (si-am fi stat in Buk vreo 4 zile, deci era timp berechet). Oricum, o sa va anunt din timp.
Pufy, tare mult as vrea sa te vad impreuna cu pufisorii. Nu mai faceti si anul asta o excursie la manastiri ca anul trecut?
Beatrix, multumesc mult pentru explicatii. Aceeasi problema o am si eu cu caruciorul, ocupa tot locul din portbagaj. In rest sunt ultramultumita. Trebuie totusi sa gasesc unul sport pentru vacanta, dar care sa fie usor de manevrat, mai ales ca trotuarele de la noi sunt tare denivelate. Drum bun spre RO! Apa Evian gasesti in super si hipermarketuri gen Metro, Selgros, Carrefour.
Ciccio, cum iti zicea si Beatrix, nu mai cara lapte dupa tine, gasesti in Ro peste tot iar preturile sunt asemanatoare.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!