Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
pufymic spune:
Stiam eu ca am uitat ceva: Lili felicitari pentru cei 5 dintzoci!!!!!!!!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
pufymic spune:
Si ca sa va mai "resuscitez" otzara
....iaca:
O baba intr-un supermarket se opreste la standul de peste. Se uita la pestii vii care inoata in bazin si intreaba vanzatorul:
- E proaspat pestele, maica ?
- Cum sa nu fie proaspat, nu vezi mamaie ca misca ?
- ... eee maica, pai de miscat si eu ma misc..
Vine copilu acasa, zgariat pe maini, fata... hainele rupte...
Maica-sa il intreaba:
- Ce s-a intamplat?
Copilu:
- Am dansat in cerc in jurul bradului.
Mama:
- Bine, dar de ce esti zgariat tot?
El:
- Eram putini!
Sotia vine acasa si-i zice sotului:
-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?
-Zi-o pe'aia buna, zice sotul.
-Merg airbagurile!!
Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci.
Eu
Chestii
matahut spune:

nu am mai apucat sa citesc mai nimic, nici sa scriu, net am inca si sper sa imi pot pune si dincolo cat mai repede (prin romtelecom am inteles ca e o oferta avantajoasa).
Intre timp ne-am 
cu chiriasul care evident ne-a facut probleme. Nu a eliberat cand trebuia desi fusese notificat cu 3 luni inainte, nu si-a platit intretinerea pe 4 luni, telefonul si lumina pe ultima luna, stricaciunile facute in casa (geamuri sparte, usi stricate, pereti murdariti cu carioca etc)... Ne-a dus cu vorba ca vine sa isi ia ultimele lucruri, dar ne-a lasat cu ele in casa si nu am putut pune folie pe jos ca lumea ca sa nu se murdareasca parchetul...Una peste alta suntem prastie de nervi. I-am spus sa nu vina dupa lucruri decat cand o veni cu banii pe care ni-i datoreaza...S-a enervat, dar nici dupa lucruri nu a mai venit. Asa ca acum avem un pian de 300kg in mijlocul unei camere si inca o gramada mare de lemene (adica niste mobila) cu care nu avem ce face. Nu stiu ce vom face, cu ele nu vreau sa raman in casa. Le-as pune in mijlocul strazii, iar pianul l-as pastra gaj sau l-as vinde daca vad ca nu ne restituie banii. Of, nici nu stiu ce sa facem. Ce pacat ca oamenii nu pot fi oameni![]()
Nu stiu cand o sa mai pot scrie, dar ma gandesc la bucurii mereu 

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
ciccio15 spune:
Buna seara,mamici!intru,va citesc dar nu am niciodata timp sa postez!VANESSA E VULCAN.NU MA LASA UN MINUTEL LIBERA.AM SI EU O INTREBARE PTR CINE FOLOSESTE HUMANA 2.DACA POATE SA-MI SPUNA CAT ESTE CUTIA IN ROM.NOI PLECAM DUMINICA SPRE C-TA SI NU STIU DACA SA CAR LAPTELE DE AICI SAU IMI CONVINE SA-L IAU DE ACOLO.AICI CUTIA ESTE 14 EURO----900 GR.POATE GASESC LA PRETUL ASTA MACAR SI ACOLO CA SA MAI SCUTESC MACAR CEVA DIN BAGAJE................ SPERAM SA MAI REVENIM SI NOI CU VESTI ..............DACA VANESSA MA VA LASA.
lilina spune:
marina, asa-s oamenii in ziua de azi, din pacate
foarte putini sunt seriosi
lasa ca trece...spor la treaba![]()
noi am fost pe la ai mei pe la curte
dar am stat numai in casa, la racoare, ca era prea cald
am facut 2 ore pe drum...din titan pana in militari
m-am blocat printr-un pasaj vreo juma' de ora...am innebunit
orasul asta devine din ce in ce mai insuportabil
abia astept sa ma mut la casa...sa scap de mastodontii astia de beton![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
La multe lunite bucurii de 5, Bogdan Ioan si Emma!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Marina, imi pare rau pentru problemele pe care le aveti, sper sa le rezolvati cat mai repede!
Pufy, mi-au placut bancurile tare mult!
Tanima, multumesc pentru sfaturi, de-acum trebuie sa astept sa vrea si Narcisa... Uitasem de apa calda 
Am vazut pozele Mariei Diana, vai ce frumusica poate fi! Gety, imi place tunsulici!
Mirabela, l-am vazut si pe David, e tare scump!
MamiLili, felicitari pentru cei 5 dintuci! Inseamna ca mai e unul...
Lexi, chiar aveam treaba
, iar de atacat ma ataca pe mine unul 
Gety, folosesc si eu pentru Narcisa Sterimar si mi se pare foarte bun.
Lilina, Ciccio, Alexutza, Beatrix, 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!
Xandrutza - buna cafeluta!!!
LA MULTI ANI !!!!
Sarbatoritilor zilei de 5 - Bogdan Ioan si Emma - mezina noastra - sa fiti sa natosi si sa cresteti mari sa-i bucurati pe parinti!!!!
Marina - no comment!!! asa e treaba cu unii chiriasi care au pretentia de a fi numiti oameni!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
pufymic spune:
Neata!
Marina nasoala faza....
sa-ti mai treaca din suparare!
Ciccio eu nu te pot ajuta fiindca alaptez.Poate totusi mai e vreo mamica care ii da la bb Humana 2 si-ti raspunde!
Gety si eu foloseam Sterimar pentru nasucul lui bb, dar acum m-am reorientat catre Humex9tot spray nazal cu apa de mare), la care raportul cantitate/pret e mai avantajos(nu ma intreba acum cat costa ca nu mai stiu
).
Noi suntem putin mucosi(adik piticul trupei.....)....sper sa-i treaca repede ca alte simptome n-are
!
Eu
Chestii
MamiLili spune:
'Morning!
Multumim celor ce ne-au felicitat ptr dinti!
Beatrix, carucior sport Maclaren vreau si eu. Acum am din ala cu 3 roti, ca al tau. Poti sa-mi spui daca esti multumita de Maclaren si eventual sa faci o comparatie intre cele 2 carucioare?
Fetele din Bucuresti, trebuia sa venim w-endu' asta la capitala, dar s-a anulat deplasarea. In schimb am visat ca m-am intalnit cu
Lilina si Marina.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!