Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

POZE NOI MARIA DIANA

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Intru si eu f f f repede ca am un copil super agitat si marait.
In primul rand, fetele care mai alaptati si v-au venit rusii, copii sunt mai agitati cu cateva zile inainte si in timpul...Ca la mine este durere. Offf, nu putea sa intarzie si el pana intarcam, ca nu mi-era dor de el.
Si am mai vazut ca va luptati cu olita. Din fericire la asta suntem si noi campioni, facem si pisu si kk la oala, kk de 2-3 ori pe zi, pisulicu cum se trezeste hop pe oala. Si ptr kk ne scremem impreuna, asa ca reusim cam de fiecare data. Deja acum are program si stiu ca il pun dimineata dupa masa de fructe si seara dupa iaurt.
Ptr a stimula copilul sa faca se pune apa calda in olita. La noi a functionat la inceput. Dupa aceea il laudam si ii aratam de fiecare data dupa ce facea, asa ca acum sunt convinsa ca stie de ce sta pe oala si incepe sigur si se screme.
Va las ca plange bazdacul.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, ce frumusica e Maria! Offf mi s-a facut un dor de Bucuriile de la Iasi si de vremurile in care ne intalneam mai des.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Mirabelac, mai asteptam pozici cu David. Nici eu nu l-am vazut de ceva vreme si se vede ca a mai crescut.
Am mutat si eu pozele Mariei. Pana sa ma descurc cu formatul nou, atata am reusit sa fac.
MamiLili, pe locuri... fiti gata... a iesit! Noi tot in "stand by".

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tare dulce si frumusica Mariuca lui Gety!
Pufyyy, tu pe unde umbl?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Mirabelac, ti-ai rezolvat problema cu urechea?
Tanima, apa calda e valabila si pentru treaba mica? Ca noi treaba mare o prinde pe oala, tot asa se screme.
MamiLili, poate ne vedem data viitoare, elevii si studentii au intrat in vacanta, iar eu am cumparat un carutz sport, cu care ma deplasez mai usor cu Maria. Asta cu ccc conditia sa nu fie furtuna, canicula si alte fenomene meteo nasoale.
Am cumparat pana la urma Sterimar pentru nasucul Mariei. M-am impacat bine cu el data trecuta.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...am vvazut pozele cu Maria si David doamne, ce mari au cresut! trebuie sa recunosc ca m-am uitat si la cele mai vechi si se vede clar diferentza!
mamilili, felicitari pt dinti!
noi ii asteptam pe cei de sus si sper sa iasa fara probleme!
tanima, bravo pt olitza! stiu ca e un pas mare pt ei! eric probabil v-a fi ultima dintre bucurii care va sta pe olitza!
ca tot mai intreba si Gety, pufy pe unde umbla?
saptamana trecuta stiu ca a postat ca am vazut pozele cu gandacii! asa sper sa se iubeasca si copii mei!

eu la servici dar fara nici un chef de lucru asa ca fac ce fac si mai arunc un ochi pe aici! ma uit la poze cu bucurii!

edit sa spun ca am vazut si site-ul lui Maria Cornelia si pozele cu rad frumos si rochitza eleganta sunt suuuupppeeeerrrrr! ce ochi albastrii are!
de asemenea pe printzul Gabriel si am vazut ca are suport de baie ca a lui eric! numai ca noi de o luna nu-l mai folosim ca nu mai vrea sub nici o forma sa stea in el! urla de zici ca-l pun pe ace!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, , am vazut si eu pozicile cu Eric, tare scump e si are gropita in barba! Ma distreaza ca are carucior McLaren, ce mai, pilot de formula 1 il faci!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

fetelor!
Vad ca ati intrebat de mine!Suntem in zona, doar foarte ocupati....!

Am vazut si eu poze noi cu Eric(ce dulce e cu pletele alea dese!!!!), Maria de Gety(frumusica foc serioasa mica) si cu Davidutzu de Mira(mey e mortal in pozele alea cu cravata!....si e frumos foc!)

Ma bucur ca au aparut iarasi mamici care n-am mai postat de ceva timp....(Mira, Beatrix)....si ma intreb oare unde or fi restul mamicilor??Chiar asa ocupate sunt de nu mai au timp sa posteze nici 2 vorbe??
Despre noi....nimic nou...trage Alesio de mine....va !!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety-acum am avut putintel timp sa vad pozicile anuntate...e dulcica foc si dolofana...e tare bucalata printesa ta..sa va traiasca!!!!

MamiLili - felicitari pt cei 5 dintisori!!!

Pufy - poate celelalte mamici or fi plecat deja in concediu si nu au mai avut timp sa ne anunte!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput