Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am vrut sa editez si am dat quote cred, in fine voiam sa adaug ultima fraza.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, Gety, eu tare as vrea sa-mi ramana Narcisa creata...
Mirabela, bine ca v-au iesit analizele, e foarte bine ca te-ai interesat despre asta. David! Pe tine trebuie sa te rog sa o treci pe Narcisa pe prima pagina cu dintisorul no.2 la 9 luni si 3 zile?
Alexutza, totusi nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi pentru o luna de intarziere, si Narcisa abia acum se ridica in 4 labe, de rostogolit s-a rostogolit mai tarziu decat alti copii, fiecare e cu ritmul sau propriu; dar ca sa fii linistita, poti intreba medicul. Pe de alta parte e foarte bine sa verificam starea de sanatate a copiilor chiar si atunci cand ei sunt ok. Eu vreau doar sa te linistesc...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mira, multumim de precizari.
Eu mai am o problema. Nu ma lasa sa-i curatz nasucul. Acum mai are un mucisor, dar nici ca sta sa i-l scot. Ma impinge cu manutzele, iar daca reusesc sa i le tin, se foieste cu ccc capul. Am sa cumpar de la farmacie un Nasomer, poate ma ajuta si el.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - esti o draguta!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Eu mai am o problema. Nu ma lasa sa-i curatz nasucul. Acum mai are un mucisor, dar nici ca sta sa i-l scot. Ma impinge cu manutzele, iar daca reusesc sa i le tin, se foieste cu ccc capul. Am sa cumpar de la farmacie un Nasomer, poate ma ajuta si el.

POZE MARIA DIANA

Ai incercat si cu batista bebelusului?
poate in pozitia aia o poti tine mai bine ma gandesc si ies si mai usor,asta cu conditia sa te lase sa-i pui ser in nas!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Na, ca s-a culcat inainte sa o scot afara la plimbare. Acum o sa iesim dupa masa de fructe, daca nu o fi prea cald.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Apropo de iesitul de dimineata - eu am cam renuntat de vreo sapt pt ca taman cand dau sa ma imbrac si sa-l imbrac se foieste si il apuca somnul..si la el somnul asta pana in masa de fructe/uneori masa de legume e cel mai important, cel mai lung si odihnitor, fara el e marait toata ziua!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

quote:
Originally posted by GETY

POZE MARIA DIANA

Ai incercat si cu batista bebelusului?
poate in pozitia aia o poti tine mai bine ma gandesc si ies si mai usor,asta cu conditia sa te lase sa-i pui ser in nas!!!

PRINTZUL

Nu cred ca ar sta. Daca pana acum nu s-a ridicat in 4 labutze, cu ocazia batistei cred ca ar face-o sa o ia la "fuga". Nu stiu alti copii cum stau, dar cred ca a mea a ramas cu niste sechele de cand cu caile lacrimale. Eu zic ca a uitat, dar cine stie?

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buan dimineatza bucurii!
Mirabelac, merci! bine ca s-a infirmat!
gety, xandrutza, avem o olitza si am incercat sa-l pun seara dar evident ca nu sta plus ca nu-mi dau seama cand face pipi! la kk observ ca incepe sa se screme dar afce dimineatza la cresa!
cand il luam de la cresa la 17-17.30 e gata schimbat de pampers! depinde cat de aglomerat e drumul, ajungem acasa in jur de 18 cand mananca un biberon de lapte si i-a somn pana pe la 19.30-20. cand s-a trezit il schimb si de multe ori pampersul e aproape uscat, apoi trecem la joaca in 3 pana pe la 22-22.30 cand mergem la somn! iti dai seama ca in cele 2 ore petercute parctic cu noi cam greu sa-l fac sa stea pe olitza cand el vrea sa exploreze toata casa, vrea numai in picioare, se catara peste tot! olitza o intoarce invers si se urca pe ea!

am vazut ca incep inscrierile l-a facut fetitze!
lili, punem de un club?
eu la anu' prin vara-toamna ma gandesc sa fac embrio transferul si sper din tot sufletul sa reusesc iar!
as vrea mai devreme , acum in iarna dar ar trebui sa stau iar acasa un an si iar as prelungi doctoratul cu un an! asa, in vara ar trebui sa termin cu experimentele si apoi sa ma apuc de scris la teza si in perioada de scris sa fiu insarcinata! astea sunt planurile dar sa vedem daca se vor potrivi!
Gety, pe mine nu m-a ajutat deloc Nasomer! la noi cel mai bine merge cu ser fiziologic in fiole de plastic! mie m-i se par cele mai bune si usor de folosit!
o zi buna bucurii!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Beatrix, nici eu nu o nimeresc sa faca treaba mica la olitza. Zilele trecute, cand a fost teribil de cald, am lasat-o in chilotel, cu musama sub cearceaf, ca sa nu se "opareasca" de la pampers, sa-i las pielea un pic mai libera si uda chilotelul cand nu te asteptai.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput