Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
xandrutza_76 spune:
Gety, buna! Am fost mai rapida in dimineata asta...
Eu vreau sa o tund pe Narcisa dupa mot... ma tot gandesc, oare va mai fi creata si dupa aia?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Buna dimineata!!!
Xandrutza - multumim de cafeluta....buna, buna
Alexandra deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Buna dimineata, Alexutza!
pe tine si pe Gabitzu!Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Eu vreau sa o tund pe Narcisa dupa mot... ma tot gandesc, oare va mai fi creata si dupa aia?
poze cu noi
Eu sunt creata de cand ma stiu, si prin liceu pe vremea teribilelor fapte am pus un pariu cu un baiat (de felul meu sunt mai baietoasa!!) ca ma tund zero...si am facut-o
..o vara intreaga am umblat cu basmaluta in cap..dar dupa aia mi-a crescut la fel de cret...asa ca daca asta e natura parului, va creste la fel cu siguranta!!!! 
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL[/b]
Mirabelac spune:
Multumim tuturor pt. urarile de sanatate!
beatrix era vorba de hipotiroidism, o boala foarte grava la copii pana in 3 ani pt. ca afecteaza cresterea si dezvoltarea, din fericire nu e cazul, slava domnului. Problema mai nasoala este ca exista program national de dozare a hormonilor tiroidieni care se face la nastere in maternitate, asta teoretic, practic nu s-a facut nimic, si o zi fara tratament la aceasta boala aduce intarzieri in dezvoltare. Tratamentul se face toata viata pt. ca copilul sa se dezvolte normal... in fine, e foarte nasol, 2 sapt. cat am asteptat rezultatele au fost groaznice, bine ca au trecut cu bine. Noi am fost banuiti de aceasta boala fara prea multe simptome, practic D s-a dezvoltat normal, chiar peste medie, singura problema este ca sta cu gurita deschisa uneori si cu limbuta afara, mai mult eu m-am ingrijorat si am cerut sa fac analizele, drii mi-au zis ca e ok atat timp cat s-a dezvolatat normal. E bine de stiut lucrul asta, eu habar nu aveam despre aceasta boala pana acum.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
GETY spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Gety, buna! Am fost mai rapida in dimineata asta...
poze cu noi
Xandrutza, eu zic ca sigur ramane creata. Ca doar asta se mosteneste, nu dispar ele cu primul tuns.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Mirabela - Doamne ajuta, bine ca ati scapat cu bine si nu este vorba de asa ceva...dar ce altfel de simptome trebuie urmarite, in afara statului cu gurita deschisa si cu limbuta afara, alte semne care ne-ar putea atentiona si astfel sa ne trimita la doctor si la analize???Ce au zis dr-ii ??? ce trebuie sa urmarim ca sa fim pe faza daca Doamne fereste...???
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
Mirabelac, acum ma gandesc si eu, ca si Maria mai tine guritza deschisa cu virful limbutzei intre buze atunci cand analizeaza ceva nou si este foarte curioasa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
quote:
Mirabela - Doamne ajuta, bine ca ati scapat cu bine si nu este vorba de asa ceva...dar ce altfel de simptome trebuie urmarite, in afara statului cu gurita deschisa si cu limbuta afara, alte semne care ne-ar putea atentiona si astfel sa ne trimita la doctor si la analize???Ce au zis dr-ii ??? ce trebuie sa urmarim ca sa fim pe faza daca Doamne fereste...???
PRINTZUL
Cum am scris mai sus: intarzieri in dezvoltare, ata de natura fizica cat si psihica, de ex. isi tine capul tarziu, sta in fund tarziu, intarzieri in vorbire, etc.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
PRINTZUL
Cum am scris mai sus: intarzieri in dezvoltare, ata de natura fizica cat si psihica, de ex. isi tine capul tarziu, sta in fund tarziu, intarzieri in vorbire, etc. Totusi, pediatru ar trebui sa-si dea seama daca e cazul sa se faca analize suplimentare, simptomele fiind destul de evidente.
alexutza_26 spune:
Mira - Doamne acum stau numai cu ochii pe el...ca si asa el le face pe toate cam cu o luna intarziere, si cu tinutl capului, si cu statul in fund, si cu mersul de-a busilea, doar cu vorbitul sta ff bine...peste o luna cand e-a chemat pediatra primul lucru asta o s-o intreb!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL