Ajutor! Sapt. 6+, fara batai de inima!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

La mine in saptamana a 6/a abia se vedea sacul embrionar si vezicula vitelina, si asta la eco endovaginal, asa ca nu iti face probleme.

Pupici,
Angelique 14+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Mersi tare mult ca imi scrieti! Ajuta asa de mult!!!
Ma duc saptamana care vine, si daca tot nu vede nimic, ma mai duc pana se vede mai mult.

M-am linistit, si am observat ca e mult mai bine decat stresata.
Va pup!!!!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina16 spune:

Buna gravidutelor!Eu sunt insarcinata in 11 sapt si 2 zile si am fost ieri la doctor si nu a vazut activitatea cardiaca.totusi bebe e dezvoltat normal si doctorul a zis ca daca sarcina s-ar fi oprit din dezvoltare ,imaginea nu s-ar mai fi vazut asa de clar.sper sa fie bine si abia astept sa vad pe bebe.doctorul a zis ca se intampla de multe ori sa nu se vada dar peste un timp sa se observe.va pup si sarcina usoara!

11 sapt 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Sorina, daca bb e dezvoltat normal pt varsta sarcinii, cum sa nu se vada activitatea cardiaca?! Ce ecograf are dr tau?

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Acum nu de mult m-am intors de la doctor.
Mi-a spus ca sacul gestationar e dezvoltat confornm varstei, insa inauntru se vede prea putin...
Sunt disperata, si cred ca numai cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga starea in care ma aflu.
Mai mult se pare ca nu poate sa zica, parerea lui este ca sunt sanse cam de 80% ca sarcina sa nu fie in ordine...
In orice caz, m-a trimis mai departe, la un tip care am auzit ca e foarte bun, asa ca probabil ca martea viitoare voi sti precis.
A vorbit deja de chiurataj, si asta a durut destul de tare.
Mai rau e ca sotul meu e plecat in RO, chiar inainte de a afla ca sunt gravida, asa ca trebuie sa trec prin totul complet singura.
Va pup, si cum o vrea bunul Dumnezeu.Cunosc oameni atat de rai pe lumea asta, care totusi primesc de la Dumnezeu de toate, copii, o viata buna, sanatate, tot ce isi doresc. Noi suntem oameni buni si saritori, sotul meu are probleme psihice, si se pare ca trebuie sa suferim mai mult ca altii.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

paraluta, iti tin pumnii!!
Stiu exact prin ce treci, mi s-a intamplat si mie cu cateva saptamani in urma. Sper ca la tine sa fie bine. Incearca insa sa nu disperi. Lucrurile se intampla asa pentru un motiv bun. Voia lui Dumnezeu legata de noi este intotdeauna buna indiferent de ce ne da. Cat despre oamenii aia foarte rai, de pomana au toate lucrurile bune de pe lumea asta daca nu se au pe ei insisi (pentru ca cine s-ar suporta daca si-ar da seama cat rau face).
Daca Doamne fereste nu e ceva in regula, nu te speria prea tare. Sau incearca sa te impaci usor usor cu ideea ca asta este cursul lucrurilor la noi la femei.
Uite un articol pe care l-am gasit si care explica mai in detaliu DE CE se intampla asa. Doctorul meu a incercat de mai multe ori sa imi explice ca este doar felul de a merge al naturii si nu trebuie sa ne ingrozim de chestia asta, ci sa trecem peste si sa mergem cu curaj mai departe. Citind articolul am inteles si de ce. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A61403-2005Feb28.html

Hai ORICUM mai asteapta pana pe la 9-10 saptamani, nu te pripi!!! Majoritatea doctorilor se grabesc la chiuretaj, fara sa aiba prea multa incredere in faptul ca corpul femeii stie ce face. Chiar si 11 nu este prea tarziu sa astepti. Ai incredere in corpul tau ca stie ce face! Si in Dumnezeu.
Iti tin pumnii si te imbratisez. Curaj!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Paraluta, sa stii ca te inteleg perfect. Sunt la fel de disperata ca si tine. Chiar azi am fost la ecograf si mi-a spus ca nu se vede decat sacul dar embrionul nu, ce sa mai vb de batai de inima. Am plecat de acolo plangand de disperare dar acum m-am mai calma si astept sa vad daca la ecografia de sapt viitoare se schimba ceva. Doctorita nu mi-a spulberat in totalitate speranta spunand ca poate fi o sarcina mai mica dar oricum am inima cat un purice. Si eu ca si tine, am spus acelasi lucru, ca e nedrept ce se intampla oamenilor buni. N-am facut in viata mea un chiuretaj si imi doresc copilu asta din toata inima iar altii care nici nu apreziaza darul asta fac copii cu nemiluita sanatosi si nici nu merg la doctor. Sunt multe nedreptati pe lumea asta dar sa speram ca va rasari soarele si pe strada noastra. Pana la noi vesti sunt alaturi de tine si poate trecem amandoua peste hopul asta si vorbim la anu de bebeii nostri.

bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

paraluta, ce mai faci? cum mai esti?

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

PARALUTA, cum mai esti? Ai mai fost la eco? Speram ca sti bine!

Gya 10+

http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Paraluta asteptam vesti de la tine, nu ne mai tine pe jar, te rugam.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 15+

Mergi la inceput