*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Duda 35, Elteka, Andradap ! Sunt de acord cu voi ca fetita mea e cea mai buna pompita si continui sa o pun la san dar cum am si sfarcurile cam ombelicate ii e greu sa le apuce. Lapticul e tot mai putin, cred ca sunt infundate si canalele, desi am facut si injectie cu oxyton. Oricum beau la ceaiuri in continuare... Aveti vreun sfat despre ce as mai putea face ca sa maresc "productia " de laptic???

Kay sper sa se intample o minune pt micuta Sonia .

Si iata-ma si la ultimul mesaj de la odisse!!! De fapt nu-mi vine sa cred ca s-a terminat odiseea noastra de 40 de saptamani, parca numai ce am aflat ca sunt gravida,apoi ca o sa am o fetita, apoi am nascut si uite asa a zburat timpul. Fetelor... a fost o placere sa petrecem aceste luni de sarcina impreuna la odisee si sper sa fim tot impreuna si la scutece!!!

Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg

Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Intru si eu pe fuga caci maine avem btezul!
Kay sunt cu gandul la tine si la puiul tau !
Fetelor gata... ne mutam la scutecele... mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ultimile mesaje... nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici... A fost frumos.... si va multumesc din suflet ca ati fost aici...
Miane nu voi intra pe DC dar ne revedem Luni ... Pupici!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Scriu si eu un mesaj scurt in ultimul capitol din Odisee. Nici mie nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul, gogoloasca mea are deja 2 luni.
Nu prea am mai avut timp sa intru pe aici, noi maine avem botezul si am fost in pregatiri. In plus, am stat cateva zile si la parintii mei pentru ca la noi acasa a fost groaznic de cald.

Si eu sunt de acord cu denumirea de Capsunele-n scutecele!

Andrada o sa trimit si eu poze, dar saptamana viitoare.

Ma rog in continuare pentru Kay si Sosonica ei care este o luptatoare si o frumoasa! Trebuie sa credem ca se va intampla o minune in cazul ei!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Bei deci sunt eu Eimotto

Am intrat in mare viteza va povestesc eu de ce am intarziat mai incolo.

Andrada am luat la cunostinta de titulatura asa e super ok.

Editez ca sa va spui ca ma apuc de treaba.

Daca nu iese frumos din prima mai corectam dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eimotto, eu deja am facut un prim mesaj pt capitolul nou de la scutece....

Daca vrei ti-l trimit pe mess...sa deschizi tu... sa -ti fie usor... in caz ca eu nu voi putea da prea multe explicatii fiind cu ANTONIO...

Vezi ca ti-am dat PM!

PS: Ca sper ca nu ai uitat!!!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

hai eimotto asteptam cu sufletul la gura...
nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand suntem aici, au trecut saptamanile asa de repede stiind ca aici gasesc mereu pe cineva gata oricand sa-mi dea raspunsurile de care am nevoie...
va multumesc pentru tot, pentru toate informatiile pe care le-am primit, pentru toate incurajaile atunci cand am avut nevoie...
Mihaela si Octavian va multumesc din suflet pentru tot sprijunul pe care l-am avut pana acum!
sa speram ca vom continua relatia asta atat de minunata si la capsunele-n scutecele!
pentru voi toate si pentru toti bebeii vostri

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

si mie imi place CAPSUNELE-N SCUTECELE.
si a meu vrea cateodata sa isi smulga fata si parul de nervi.
chiar ca e o decizie foarte grea ptr KAI,dar sigur o va alege pe cea mai buna ptr ele.

poze rafi http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput

Fetelor am deschis capitolul nou din viata noastra aici

Mai crosetez la el...

Mergi la inceput

Andrada nu am primit nici un PMMMMMMMMMM
Si din disperare am facut si eu cum m-am priceput...il mai aranjam noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Dragele mele,mi-a fost tare dor de voi!!
Miercuri 27.06.2007,ora 12.45,a venit pe lume printesa Alexia avand 55 cm si 3980gr, prin nastere naturala cu epidurala.Este un inger pe pamant.Va pup si va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostrii!!
As vrea sa va trimit niste poze,dar nu stiu cum.Poate imi explica si mie cineva!!

Mergi la inceput