*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, imi cer scuze ca v-am lasat cam in plop, dar imi pusesem apa in cada de dinainte de a primi de veste de la KAY... si aproape inghetase NOROC ca nu e frig afara... ca altefl se racea de tot
Asadar, iata ce s-a intamplat:

Am primit mesaj de la KAY mai devreme in care ma ruga daca pot, sa-mi trimita mama ei pe mess niste poze cu SOSONICA... si eu sa le pun pe site sa va arat si voua. Am sunat-o, i-am dat din nou ID-ul meu de mess si am primit pozele de la mama ei pe care le-am postat... Cu Kay am mai vorbit la telefon si mi-a zis ca SOSONICA este stabila, nu mai este conectata la oxigen, nu i se mai administreaza nici-un medicament, nu mai are nici-o perfuzie. I s-au scos si prostaglandinele si cu toate astea SATURATIILE mai mari de 95 (deci bine!!!) Operatia pe care o poate face este cea de la BOSTON, de la varsta de 9 luni... dar pana atunci NIMIK. Doar sa astepte si sa se hotarasca daca va face acea operatie, care nu-i acorda Sosonicai decat inca 30 de ani max (dupa cum spunea KAY)...

Ar fi nevoie si de alte operatii in urma acesteia facute la 9 luni, si KAY zice ca nu i-ar asigura fetei o viata normala astfel. Va fi mereu foarte sensibila, va trebui sa-i care cineva ghiozdanul, NU va putea sa faca nici-un efort, practic. Medicul de la BOSTON i-a zis lui KAY ca un pacient cu aceeasi afectiune, operat de el a trait pana in jurul varstei de 27 de ani... O viata chinuita si un sfarsit timpuriu... sunt motivele care o fac pe KAY sa stea in cumpana daca sa faca sau nu acea operatie!!! DOAMNE AJUTA KAY, sa iei cea mai inteleapta DECIZIE, pt. ca asa cum ti-am zis: EU CONTINUI sa cred ca exista si MINUNI!!!

PS: Eimotto, k, sunt prezenta sa te ajut... pe la ora 23:00-24:00 Daca ti-e mai usor, poti sa ma abordezi si pe mess... Deci ramane CAPSUNELE-N SCUTECELE... asa am vazut ca se vrea pana acum

Vedeti ca am avut gura aurita cand am zis ca le asteptam pe KAY si SOSONICA si apoi facem filmuletul

GATA, AM FUGIT... ca mi-am cam neglijat copilul somnoros

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Draga Poohy, si Anastasia mea e plina de zgrabuntele pe fata.
Noi avem aceeasi pediatra ca si la baietel, am fost foarte multumiti de ea...merge pe regim de viata cat mai naturist.
Eua mi-a spus ca zgrabuntelele sunt de la contactul cu pielea mea - si eventual cu hainele mele pe care le spal cu detergent normal...ale ei le spal cu detergent de copii.
Eu o spal cu ser fiziologic pe fata si mi-a recomandat sa am in casa Atoderm - inca nu l-am cumparat.
Florentina, mersi de sfaturi, miine imi vine baiatul acasa - nu mai pot de dorul lui - si o sa incerc cu rabdare sa-i apropii.
Si noi avem bona, dar cat stam in casa el vrea cu mine, bona face alte lucruri (spalat, calcat, gatit...).
Vreau sa-l inscriu la inot sa aiba activitate, ca in parc sunt copii putini in perioada asta.
Ella, cel mai greu la primul copil mie mi-a fost sa-l aud plingand. Parca intram in panica, eram stresata si cred ca asta inrautatea crizele lui de plins.
Eu le puneam pe seama colicilor, dar acum cred ca si eu eram un factor de stres in plus pentru pui. La al doilea nu mai am un stres foarte mare si o mai las sa plinga cite 5 minute, sunt dati cand adoarme in 2, 3 plingind si dati cand o iau in brate si o legan un pic...important este sa fii cat mai calma si sa stii ca bebelusii se acomodeaza cu lumea in primele 3 luni...
Va doresc o zi minunata!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Da, grea decizie are de luat Kay, dar cu sguranta fiind mama va lua cea mai buna decizie pentru scumpica ei.
Ideea e ca medicina evolueaza incredibil si nu ramane decat speranta ca chiar si 5 ani sunt multi pentru ca lucrurile sa evolueze si sa sa descopere noi solutii la diverse afectiuni.
Doamne ajuta sa fie bine!
Vreau sa va intreb cat tineti puiutii afara? Iseiti cu ei la magazin sau in alte locuri publice (in afara de parc)?

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

doamne ajuta sosonica, sa vii cu bine acasa, noi te asteptam cu sufletul la gura!
wow! la noapte trecem la scutece!
nu-mi vine sa cred!
ce repede a trecut timpul
si noi vrem sa fim capsunele in scutecele
chiar daca adoarme bebe inainte de 24, nu ma culc pt ca vreau sa postez deja sla scutecele
fug prin poze sa alegem ceva frumos-frumos pt videoclip
va pup!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Grea decizie pentru Kay, dar sunt sigura ca o va lua pe cea buna Cum zicea si Duda, medicina evolueaza extrem de repede, si nu stii ce solutii exista peste 5 ani [rugaciune]

Duda , a mea avea bubita langa bubita pe toata fata, gusulita, ceafa si piept (au aparut brusc, inainte erau cateva). Si era toata rosie, iritata. Daca nu era sotul sa ma linisteasca, cred ca nu imi reveneam din plans Dupa 2 baite cu amidon, inca are bubita langa bubita, dar par sa se mai usuce si nu mai e atat de rosie. Noua ne-au zis ambii pediatrii sa nu dam cu nici o crema, doar baile cu amidon dimineata si seara si la pranz sa o dam cu mixtura mentolata Ne-au zis ca ar trebui sa treaca in cateva zile, sa dea domnul

Ella, acum am citit. E de rasu-plansu, saracul Davidutz. Sper sa fie asa cum se zice si sa le treaca la toti la 3 luni (in septembrie/octombrie sa fim niste capsunele in scutecele cumintele - na' ca rimeaza). Eu in locul tau as pune cd-ul cu apa indiferent de ce zice baba!
Noi avem crize mari de colicei, dar ne mai linistim cate un minutel sau doua acolo - in brate sau la san - e in reprize. Dar nu avem decat 4 saptamani, si am citit ca apogeul e la 6 - si apoi mai scad... O fi adevarat?

Sobi, sincer (si secret ), si eu abia astept sa faca fimea 3 luni!!! Deocamdata astept luni sa faca o luna, apoi 6 saptamani, apoi 2 luni, apoi 3 luni - termene mai apropiate sa simt ca vin mai repede. Nu de alta, dar la 3 luni o sa isi tina sigur capsorul, o sa gangureasca, o sa ne vada, o sa radem, o sa ne jucam! Abia astept!

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of Doamne kay, cred ca esti distrusa, asa o decizie e cumplit de luat. Sa dea Dumnezeu sa te poti impaca cu decizia, indiferent care va fi aceasta. Doamne ajuta!
ella_74, impartasesc aceaasi soarta cu tine. Noi l-am botezat copilul atomic. Pe langa faptul ca nu sta o clipa locului si da din maini si din picioare non stop ( sotul zice ca-i pune cheia de gat si-l trimte la joaca), nu are aproape nici un moment de neplans. Am vazut pe strada, in parc, copii care sunt cu siguranta treji dar nu plang, admira peisajul, incep sa bunghiasca si ei ceva, ei bine, al meu daca nu doarme plange. Si am experimentat si leganatul in carucior ( avem si unul in casa si tinutul in scoica si balansatul, si ....nimic). In masina adoarme daca asculta Scorpions, asta am ascultat cand eram insarcinata si se pare ca-i trezeste amintiri. Asta e, s-o linisti el cand o creste mare, eu sper numai sa nu faca hernie Doamne fereste, ca noi ne-am obisnuit dar vecinii cred ca nu!
Rabdare iti doresc.
dianalaura, am sa incerc si eu pusul pe burtica pentru ragait, sper sa mearga si la noi ca e tare greu sa nu ragaie, ba mai mult vomita dupa si-mi pare rau de stomacelul lui si de laptele pierdut.
Va pup pe toate, incheiem aici un capitol drag din viata noastra si ne revedem la scutece

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ella, incerc sa-mi fac si eu cont pe site-ul indicat de tine.La sfarsit cand te inregistrezi iti cere nr. de card ( sau contul de card?/)si data de valabilitate? Ca vad ca nu le place ce le scriu eu. La mine cardul e valabil pana pe 04/08 iar ei au zz/ll/an. Eu ce le scriu ca nici daca dau 01/04/2008 nu le place.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Gabiu, daca intrebi de la redoute - nu iti cere nr de card cand te inregistrezi - doar dupa ce plasezi comanda (si atunci cer numai luna si anul)
Parca la sfarsit cereau data nasterii. La inregistrare sunt obligatorii numai campurile cu stelute, celelalte sunt facultative

Uite aici si subiectul unde numai despre la redoute se vorbeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103226&whichpage=1

Am comandat si eu pentru placintica mea niste hainute, pentru la toamna (si o rochita sau 2 ca sunt prea frumoase) ;) Pentru mine nu comand ca sunt prea mare si grasa si refuz sa imi iau orice pana nu slabesc!

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna fetele ! V`am citit si eu mai inainte..si m`am hotarat sa sciu si eu un posibil ultim mesaj...pana ne intalnim toate la scutecele..

didialex...Am fost ieri la doctor ..si am aflat ca albastrica mea Antonia are la o lunisoara 4400gr si 56,5 cm..de la 3080gr si 49.5 cm cat avea la 2 zile cand am scos`o din spital!
Puiutzii nostri azi fac o lunisoara nu?..din moment ce s`au nascut pe 31 mai..si luna iunie are doar 30 zile...zic La multi ani Elias de Elteka,David Gabriel de Didialex si Albastrica Antonia mea

Si pe noi ne`a trimis pediatra la ortopedie...tot pt ca Antonia e suspecta de displazie luxanta de sold...ne la DD sa aiba grija de noi si sa nu avem nimic!

Paflo Cu soacra`mea e mai greu,...vezi tu..ea nu`i o "poama acra" ca majoritatea soacrelor....mai degraba sunt eu cea etern nemultumita...ea zice si ea ca sa ajute..ca doar a crescu 4 copii si nah..dak vreau sa o bag in seama bine dak nu nu....Eu in schimb...dak imi tot baga pastile de astea gen"fa asa..sau nu fa asa" simt ca o iau razna..si mi se pare ca are ec va cu mine..ca se uita nu`sh cum...Si nu`i problema numai cu soacra...cu mama a fost si mai rau......m`a disperat la propriu cu "da`i mama ceai ca`i sete..spal`o cu musetel nu`sh unde...da`i asa..ia`o`n brate ...adevarul e ca singurele persoane pe care le agreez in preajma albastriciin mele fara sa o iau razana sunt eu si soul meu...sper sa revin la sentimente mai bune

Papadie...super denumirea cu CAPSUNELE`N SCUTECELE!!

Motannel Noi ii zicel Antoniei Albastrica..pt ca pe zi ce trece ochisorii ei se fac de un albastru din ce in ce mai deschis...Deci eu stiu...ca ochii ei dak n`o sa fie albastri..probabil ca o sa se transforme in verzi..ca ai lui tati

AndradaAm sa caut si eu poze sa trimit la mailul comun...dar e o operatiune extrem de dificila alegerea pozelor...cat timp am la dispozitie?

Kay pt Sosonica ..si pt intoarcerea acasa!! la fete!!

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariac75 spune:

Buna macicilor si burticilor( daca mai exista vreo una, ca nu am apucat sa citim nimic de miercuri seara, dar promitem sa recuperam)
Am venit si noi acasa in formatie extinsa. Bebe Theodora Andreea a venit pe lume pe 28 iunie la 7.30, asa cum a decis ea singura. A avut 3650g, 50 cm, 9 scor Apgar, nastere naturala fara epidurala ca bebe a fost grabita tare si nu am mai avut timp. Va rog sa completati si datele noastre.

Acum suntem in curs de adaptare, azi am invatat sa inghitim...si acum luam o portie de somnic, ca pana azi noapte nu prea am dormit si sunt moarta de somn.

Promitem sa schimbam si semnatura.
Maria 41+3 zile Theodora

Mergi la inceput