Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 4

ghinetz spune:
Anto, bine ai revenit. sa fiti sanatosi si sa cresteti maaaari!
Andicu, felicitari. Iar BB Filip sa creasca mare si frumos.
Ioana, Lia, Nico...si, bineinteles, Anto, trimit praji si la voi. Scuze daca v-am facut pofta. Stati linistite...ajunge prin curierat rapid. (adica telepatic comunic cu sotul/mama sa cumpere/faca pentru voi si sa zica ca e de la mine)
Lorina, imediat ce iesi din operatie il aduc pe bb la pat, doar sa-l vezi. Ti-am zis, eu vedeam atunci dublu, ca ziceam ca am gemeni. Si pe sot tot la dublu l-am vazut. Dar imaginea aceea o am si acum clar in minte. Si eram putin agitata ca nu apucasem "sa platesc" pe nimeni, nici medic II, nici neonatolog, nici asistenta. Doar anestezist si medic. (iar asta cu plata a fost stresul meu in spital: cui si cat sa dau?) Si stiu ca incercam sa-i spun sotului sa plateasca el pe cine trebuie. Apoi am adormit. Sotul s-a interesat cam cand ma trezesc si ce tr sa-mi aduca si a fost la mine atunci.
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

paticut spune:
buna ziua fetelor!
nu e o zi porea grozava din cauza caldurilor si a furtunii de ieri dar afland atatea vesti minunta eaproape ca nu ma mai gandesc decat la bucurii.
1. felicitari fetelor ce au nascut si in primul rand lui Andicu si celui de-al treilea baiat din gasca...a va dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii! sa fie un baiat cu noroc !
2. felicitari si celorlate mamici.. (Amameda, Miillyy, si nu in ultimul rand Irinusha!)
ce stiti de Jadi? chiar nimeni nu a primit nici un semn? nici de irinusha? ce e gogoasha mult asteptata?
In rest ce sa va spun.. de bine ce a fost pana acum parca au inceput si la mine dureri slabe in zona inghinala si jos la burtica, ma misc mai greu.. desi noi ar trebui sa stam cumini suntem de abia in saptamana 34!
Andreea C sunt convinsa ca este de la control numai ca spre linistea ta ar trebui sa suni la medic s vezi ce si cum...
Simo78? tu cum te mai simti?
Valen.. cum e Sarah? dar voi toti?
pentru fetele ce se apropie de termen le doresc nastere usoara si bebei sanatosi..
stie cineva ceva de Mrs. Hook?
in rest toate cele bune si sa auzim numai de bine.
Peseu! stie cineva daca pentru Municipal trebuie sa-ti cumperi epidurala?
Multumesc,
Paticut 33+ cu bebe Rares

ghinetz spune:
Am primit un mesaj de la o colega de forum in care eram anuntata ca la "Piticlontii de 2004" se stie ca a nascut Irinusha. Nu stie nimeni nimic sigur? daca asa o fi....sa fie sanatosi, frumosi si ii asteptam cu vesti.
Si...pe bune, eu chiar ma ingrijorez: de Anya nu mai stie nimeni nimic????
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

gabiarama spune:
Monica, e tare complicat cu astia mici.Citi ani are Gabi?
Iezii mei mari s-au obisnuit cu prezenta lui Bogdanel in casa ,dar cel mijlociu mai are si acum reactii de genul celor descrise de tine .Eu am noroc ca cel mic e destul de cumintel si inca doarme foarte mult in timpul zilei ,asa ca pot sta cu cei mari si sa ma joc impreuna cu ei .Pe Tudu incerc sa il conving ca nu trebuie sa loveasca coca ,ci sa ii dea pup si sa ii faca "mai-mai".Problema e ca il iubeste foarte mult si vrea sa isi arate dragostea ,dar nu stie sa fie grijuliu ,atent cu cel mic .Uite , de ex,acum Tudu l-a auzit scremindu-se pe Bogdan si a fugit imediat de linga mine .S-a dus la el si ii leagana patutul .Mai are un pic si se urca linga el
Poze

liadorian spune:
Anto, Sonia e o frumoasa!
Ma tot uit la fotografii si parca nu-mi vine sa cred cat e de mare si totusi asa de delicata! Sa-i dea Dumnezeu noroc si multa sanatate. Semnatura ta cea noua arata foarte bine!
Va rog sa ma scuzati, eu m-am prostit de tot, dar sunt varza de emotie.
Monica, super incurajatoare povestea ta! Pentru mine ca incepatoare, e buna de pus la rana! La capitolul sfaturi... Cred ca Luna ti-a spus ce-as fi spus si eu. LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Laura Ioana spune:
Felicitari, Andiculeee
Sa traiasca bebe Filip, sa creasca mare si sanatos si sa va faca fericiti! Iar tie recuperare rapida si laptic bun pentru bebic
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

roxy spune:
fetelor va rog dati-mi si mie parola de la mailul comun.Multumesc.
roxyAlex
sunt in saptamana 34
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Luna1 spune:
Simo hook sunteti ok? Ma ingrijorati!
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

gabiarama spune:
A nascut Jadi !
Tudor a venit pe lume acum o ora si ceva ,are in jur de 3200g si 51 cm si seamana leit cu fratiorul lui Vladut .
Am vorbit la telefon cu un tatic super emotionat si mindru de feciorii lui .
Poze