Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 30
gabriela_s spune:
cata
de cati copii a avut grija pana acum?are referinte,recomandari?
care a fost cea mai lunga perioada pt care a lucrat ca baby sitter la o familie?
accepta si bonuri de masa in caz de forta majora?![]()
are analize facute la zi?sange +psiho?
are cazier?
ce hobbiuri are?(pare stupid dar zic multe despre o persoana)
cum vede o zi alaturi de matei?ce face atunci cand plange copilul?de cate ori trebuie schimbat pampersul unui copil?e in stare sa respecte o lista de prioritati?
e dispusa sa faca ore suplimentare in caz de forta majora?(cu conditia platii drumului pana acasa,etc)
cam astea imi vin in minte...
bafta
ma duc sa imi hranesc copila...
revin:)
dana am pozat caruciorul,revin si cu poza...e mic oricum,sa stii.
ce dolofanel e lucas...
adrianei i-a placut slipul...![]()

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Messa spune:
Marybell, lasa ca poate ne auzim (si poate si vedem, de ce nu?) maine

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
monu spune:
Ola, am fost la dr Stanciu. bb are ceva virus si de aceea a facut febra. si ne-a zis clar ca de la caldura nu se face febra 38. doar cu conditia ca bb sa fie deshidratat 15%.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabriela_s spune:
bai am si eu o problema
lu fi-mea i-a iesit ceva ciudatel pe piele.mi-e sa nu fie naibii vreo ciuperca
dupa cum arata...
are mici zone circulare unde pielea este uscata,cu tenta rosiatica uneori.nu stiu ce naiba e si asta,de la caldura nu cred sa fie.asternuturi curate are mereu,haine spalate,de la detergent alergie iar,nu cred sa fie,poate ar fi facut pana acum daca era...
sa fie ceva de la mancare?
merge dat unguent cu clotrimazol la bebe???
ce naiba sa fac,ca babana mea n-a avut nimic pe piele pana acum,chiar nu stiu.
i-am dat cu calendula si vad ca e vax,am dat si putin bepanthen crema de dimineata dar zic mai bine sa ma opresc cu incercarile pe pielea ei.pediatra e in concediu pana pe 14,asistenta e o descreierata...taica meu nu stie,nu vede,nu se baga la copii 
ce ma fac
pls un raspuns cine stie...
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
monu spune:
S-ar putea sa fie ceva dermatita. Sunt pete usor maronii/rosiatice si pielea uscata. Se cojeste pielea? Incearca cu advantan milk o data pe zi maxim 5 zile si mai dai cu crema care sa ii hidrateze zonele. eu ii dau cu trixera ca e buna.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Ivona1977 spune:
Gabriela Ellutza mea a avut ceva asemanator, am mers la doctor si mi-a zis ca e eczema. Mi-a dat ceva ce ce cheama Daktacort (contine miconazole nitrate 2% si hidrocortizon 1%), am dat-o de 2 ori pe zi 2 zile si i-a trecut (m-am chinuit cu bepabthen, musetel si sudocrem 2 luni de zile). Intreaba la farmacie - o sa iti spuna daca au ceva cu ingredientele astea si daca sunt bune pt copii. (la Ella erau portiunile descuamate f mici, cat un banut mic dupa ambele urechi). Mergi cu fetita la farmacie mai bine si arata ce are, farmacistele stiu. Hope this helps.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Ivona1977 spune:
Gabriela uite chiar www.desprecopii.com/info.asp?id=1060" target="_blank">aici pe Despre copii, unguentul se gaseste in Romania si se cheama Nystatin sau Miconazole. Dar intreaba farmacista neaparat.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
kateryna spune:
Dana, misto slipul de superman. I-am luat si eu www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070629&ctime=013422" target="_blank">slip acum o sapt, dar e cu testoase.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Liuda spune:
fetele neata!
eram aici, citeam...
Mihacarm - fato lasa -ma si pe mine sa ma consolez cu ideea aceea!!!
Dar daca serios oricum are sanse mai multe de a fi slabuta o viata!!!
Faza cu fie-ta mi-e cunoscuta, asa o apuca si pe a mea din cele mai simple pozitii sau miscari rasuri... nu va zic ca rade de se prapadeste in masina la stergatoare... bine ca a plouat si la noi si am aflat, dar credeam ca fac accident ca imi curgeau lacrimile de ras de Diana care lesina de ras la fiecare hhaachhk al stergatorului!
Daconst aoleu ce pilotei!!! Fato eu daca uit dupa 15 august aminteste-mi! Lasa fata ce daca e mucegai?![]()
nu ai venit sa stai in camera... ci pe afara pe plaja... Lasa-ma ca am fost la 4 stele nou nouti - si tot nu am inteles pentru ce aveau aia 4 stele, pe cuvant, ca mirosea urat in camere acum zugravite, apoi dupa un an? Eu pana acum nu ma interesam de cazare, chiar ne cazam pe unde apucam ce mare lucru, sa fie pat si dus! In rest oricum eram pe afara toata ziua! Acum cu copil caut mofturi... de! Lasa ca creste ea!
gabriela_s - fata mea asa avea o pata (o pata de piele uscata care se inroseste, se irita) langa ureche, una pe picior, si tot imi faceam griji si nici nu treceau uneori se inroseau mai rau... nu stiu ce e dar am scapat cu lucoid crem care il aveam cumparata fiind recomandata la dermatita atopica care a facut-o fie-mea la o luna!!! Am dat-o 2 seri inainte de culcare si au disparul... cine vrea incercati, pe noi ne-a ajutat! Nu da cu bepanten ca e degeaba am dat eu de m-am inebunit... si cu galbenele nu a trecut, dar cu asta - imediat in 2 zile - LUCOID CREM!
Catalina - nasol cu bona, stii ca eu am cautat!!! Cu prima o daduseram in bara cu toate ca daca nu o aveam atunci primele 2 saptamani dupa nastere cand eram in perfuzii si nu ma ridicam de dureri de cap ... o puneam de o belea!!! deci doar pentru asta nu am dat-o la politie!!! Ca eram constienta ca in cea mai mare criza am avut nevoie de ea, buna rea, dar imi schimba copilul, statea cu el 24 din 24 si il aducea la alaptat!!!
acum am o femeie de 3-4 luni - nu mai stiu de cand e la mine, sant multumita, vine de la 9 la 5 seara, face si curat cat doarme fata, ii face supa, o hraneste, o schimba, deci are grija de ea cat nu sant, o plimba in parc! Azi a venit la 7 ca a vazut ca eri am fost chiauna de somn... efectiv cadeam, si a venit de la 7 cand stie ca se trezeste fata, eu am plecat in dormitor si am dormit pana la 12! daca am nevoie seara sta (cu toate ca nu prea am avut nevoie de cat de 2 ori) pentru 2 ore cat am stat si noi la un suc, daca plec o iau cu mine la mare si munte ca asa mai dorm si ma mai relaxez si eu! altfel stau 24 din 24 cu fie-mea si atunci nu am nici un chef de nimic. Se spala pe maini de 100 de ori pe zi fara sa-i fi zis macar odata, nu da copilului din gura ei, nu baga suzeta in gura, nu o lasa sa planga, se joaca cu ea, e foarte calma si cu multa rabdare... sper sa nu laud aiurea.
messo - esti suparata fato!!!!
adinush - eu luni trimit!!!
fetele am plecat sa fac mancare cat sta doamna cu fata afara... v-am pupacit si aveti grija de voi!!!