Stelute de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Ca tot sunt singura pe-aici, sa va povestesc de fi-mea. Pe seara am fost la Selgros sa isi cumpere Mr. C baxuri de suc (sa nu se deshidrateze, ). Cand am ajuns la casa, o tineam pe Eva in brate iar ta-su, obosit saracu' de cascat gura dupa una si alta, s-a asezat pe vine. Nu stiu ce era amuzant in pozitia asta, dar fi-sa se uita la el si se prapadea de ras. Dar radea in hohote de ne minunam cu totii. Hai, strainii ca strainii, dar nici eu nu o auzisem sa rada asa de mult si cu atata pofta. Iar cand sa ne factureze baxurile, aparatul de scanat al casierei nu citea codul de bare drept pt care biata casiera se tot apleca peste cos spre hazul Evushkai care (desi nu garantez ca atunci a fost momentul) de atata ras a umplut un scutec de pipi si kk cu toate ca ultima chestie o facuse si de dimineata si va reamintesc ca fi-mea nu e o kkcioasa fruntasa ca face uneori la 3 zile si atunci ajutata.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,ma documentez pentru diversificare,asa ca va intreb pe cele care sunteti la categoria "avansate" deja:

Cum ati inceput cu cerealele?

Adica,le-ati dat bebelusilor in sticla,cu biberon cu gauri mari,sau cu lingurita?
Eu ma gandeam sa pun o ligurita de cereale in 100 ml lapte(sau mai mult) si sa-i dau cu sticla,sa fie ca un lapte mai gros.
Si,pe masura ce se obisnuieste,sa trec la castronel si lingurita.

Voi cum ati procedat?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, am citit aseara postarea ta dar nu mai puteam sa stau pe scaun asa ca am zis ca iti raspund de dimineata. Ca tu oricum esti huhureaza. :)
Hai sa iti zic o faza despre serviciu (o zis in soapta ca e doar prima zi, ca ma asteapta zile cumplite de munca non stop si pt ca ma simt nitel vinovata de chestia asta): mi-a placut, m-am simtit alt om, pe bune. Faptul ca m-am trezit si am facut si altceva decat sa spal pe jos, sa spal vase etc (nu ca astea ar avea ceva dar mie imi place fffff mult job-ul meu ca altfel nu faceam excursie de doua ore pana acolo),m-a facut sa ma simt alt om. Si desi eram terminata de oboseala, am venit cu alt tonus acasa.
Aelita, daca facem bebe 2 ne da iar doi ani dar eu vreau sa apuc sa merg cateva luni la munca sa iau prenatal si postnatal ca eu cu alea ma scot sa mai economisesc niste bani pt proiecte ca spital la nastere sau botez sau etc. Din astea grele.

Miha, haha, haide fata ca nu esti denaturata. Sa ridice mana care nu i s-a intamplat sa adoarma langa bebe in loc sa ii dea bibe. Io una nu ridic ... :))

Care juma de ora Dana sa imi revin, ca ma astepta sotul cu un zambet in gingii ... a recunoscut mai tarziu ca abia ma astepta sa viu. L-a speriat Matei cu legumele ... asa ca .. iar pauzam. Asa ca la 6 fara un sfert am intrat pe usa si in 5 min eram cu bibe in gura lui Matei si apoi afara. Mai, nu e nici un bai, eu sa fiu sanatoasa. Lasa ca io daca am prea multa pauza de munca incep sa gandesc si apoi nu e bine deloc. Doar ma stiti de pe acuma.

Gabi mama, daca pana acum ai tai n-au realizat ca esti om mare ... slabe sanse de acum incolo. Imi pare rau ca mai ai si stressul asta pe deasupra examenelor etc.

Messa da-i in judecata ca au din ce sa iti dea bani, la preturile pe care le au ... Oricum, te sprijinim si noi, iti dai seama.

Cu concentratul sa stii ca si la noi e la fel. Daca e cu ochii la ceva, poti sa faci galci in gat de strigat, nu se uita la tine.
Are asa o privire de parca gandeste la ceva profund rau de tot ...
Ma seaca insa acuma ca iar tine capul intr-o parte si abia terminaram masajul. N-am observat numa io, sa nu ziceti ca e paranoie, si mama si Cornel mi-au zis.:(

Lilimicule, de ce iti faci griji pt mine mama? Cu munca? Saru'mana ... e ok. Cum fata cine isi face griji pt tine intr-un an si 6 luni? NOOOOOI!!!

Messa, daca nu cedeaza durerea se prea poate ca stressul sa o fi amplificat-o ... ai luat ceva? Citeam ceva de codamin dar poate nu e bun ... eu stiu ce sa zic? Aulin ai incercat? Sau antinevralgic. AAA si sa bei apa indeajuns, pe mine ma mai ajuta.

In rest, la 6 lunite cat facem azi (ca luna asta n-are 31 asa ca ne sarbatorim azi), suntem tare fomisti. La ora 6 urla Mateiul meu de ne-a bagat in toti sperietii. L-am verificat de toate alea, l-am luat in brate, nimica, urlete nene. Asa ca i-am bagat un bibe in botic (cu o ora mai devreme ca de obicei) si l-a lins. Cred ca e un puseu ceva ca a inceput si in timpul zilei sa planga de foame mai repede, la 3 ore. Acuma canta "dadadada" "lalalala". Le canta siretelor de la caciulita aia cu care doarme. Alea sunt un fel de psiholog, toate alea le spune la siretele alea ...o fi terapeutic. Messa, ia incearca. :))

Azi mergem la gratarel la niste colegi, cu ocazia vacantei de la scoala (in care noi muncim mult mai mult ca in timpul anului :))) dar cui ii pasa?) si facem o petrecere surpriza pt sotul meu (pt ziua lui aia care a fost acum o groaza de zile). Si pt Mateiash, of course. O sa fim fo 17 persoane printre care si nasha lui Matei si cred ca va fi super.

Miha, mortala fita. Nu v-a dat nimic pe gratis la magazinul ala din cauza de copil haios?

Offf acuma ce fac io trezita de la 6? Tre sa ma apuc de treaba, nu am scuza. Mai ma intind totusi nitelush ... poate poate.

Hai ca mai vb. Pup fetele frumoase.

Mergi la inceput

Moderatoriiiii, vedeti ca astia spun la teve ca umbla unii prin forumuri (au zis "inclusiv in cele pentru tinerele mamici" asa ca m-am simtit direct vizata :) ) sa faca campanie electorala cu subiecte de genul "ce parere aveti despre cutare politician" si apoi incearca sa faca propaganda. Sho pe ei!

Mai fetelor, care vreti sa vomitati cititi mai departe. Cica senatorii de derutatii astia din Parlament tomnai si-au cumparat (adica tocmai le-am cumparat) limuzine de lux pt uzul mnealor ca cu Dacii nu mai pot merge. Maaaai, si sa vedeti, numa VW puteau, cica negre nu stiu de care, cu scaune reglabile, cu volan reglabil si enshpe mii de airbag-uri etc. Si noua sau la amaratii de aia de pensionari ... ne dau cu flit. Bai ... CE TZARA DE KKT! (

Mergi la inceput

Lilidana, eu nu i-am dat cereale ca e prea maricel. Dar fetele stiu ca le dau din bibe cu gaura mai mare, da. Eu zic ca te-ai gandit bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Miha nenii astia de la BRD nu-mi arata pe extrasul de cont on-line de la cine sunt banii dar au intrat ieri 100 ron,au scazut 3 ron comisionul si apoi au intrat alti 30 ron.
Deci cine se simte ca a fost ieri la banca sa stie ca au intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Messo,se vede fata ca esti suparata de-ti trec atatea prin cap.Nu prea stiu eu multe despre boala asta,dar eu zic ca Arianna e un copil deosebit si nimic mai mult!

Catalina,ma bucur ca ti-a prins bine evadarea.Asa e si la mine cind merg la sala sau cumparaturi de una singura si pot deconecta pentru citeva ore.Nu trebuie sa te simti vinovata.Iar tati trebuie sa prinda si el drag de stat cu puiutul,asta daca nu a prins deja.

Lilidana,eu nu i-am dat cereale,tot din motivele spuse de Cata.Nu am idee,sincer.

Gabriela,ala e caruciorul care visez sa-l iau si eu.O sa te rog sa-i faci o poza strans,sa am idee cit loc ocupa in masina.

Mihacarm,am ras de fi-ta cu rasul.Si al meu rade din senin,mai ales daca e obosit,rade in hohote...asta semn de inteligenta,nu?
Chiloteii lui fi-miu sunt slipi,de fapt.Ii gasisem redusi si i-am luat ca sunt haiosi,desi nu sunt captusiti.Astia sunt mai mult de fitze.

Vreau sa va spun ca din 15 august sunt sigur la mare.Am rezervat la Cocor in Neptun,doar ca inca nu sunt sigura daca-l iau pe bb.Inca oscilez ca de la noi e departe,adica 800km.Si mi-e groaza de drumuri.Sa vedem,daca nu sta cu mama,atunci il iau ca n-am incotro.
Sa vedeti faza cu rezervarea.V-am spus ca am rezervat de aici biletele.Si am primit un mail cu un nr de telefon de la televiziuni de aici si in cazul in care gasim mucegai,mizerie sau conditii altfel decit spun in oferta,sa-i sun neaparat sa vina sa filmeze.
Va dati seama ca sunt cu ochii pe noi strainii,mai ales ca Ro abia acum a intrat in circuitul turistic.
Ma gindesc daca sa le spun alora de la receptie?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Messo mergi la oftalmo cu Arianna daca simti ca trebuie. Si despre migrenele recurente...ti-ai luat tensiunea in ultima vreme? Poate e durere de cap indusa de tensiune (tension migraine).

Miha merci de explicatie. De asta am intrebat ca nu gasism in DEX si nici nu auzisem. Am invatat multe cuvinte de la voi

Lilidana, eu am inceput sa ii dau Ellei in biberon. Daca ii dau legume pasate cu lingurita sta cu gura deschisa ca un peste pana curge tot, si apoi tine gura inchisa si invarte capul de nu pot sa ii dau nimic. Asa ca acum fac in felul urmator:

160 ml lapte
jumate de borcanas de legume/fructe pasate
2-3 lingurite de fulgi de orez (nu mereu)

deci in total cam 200ml.

si le agit pana se amesteca. (arata de parca au fost mancate si regurgitate dar asta e partea a 2a).

Am largit gaurile la bibe sa treaca mai grosut si scuipa de 2-3 ori dar apoi bea. Altfel nu a vrut si nu vreau sa o tin numai pe lapte. Acum am ajuns la 4 mese pe zi, la 8, la 1, la 5 si a 9 (ish) cate 200, daca cere intre mese, suc (de para ii place, de la Heinz) dar asta nu e mai mult de 20-30 ml o data. Si face si kaki zilnic.

Dana misto faza cu nr de tel, hihi. Ce smecheri domnule. Da daca gasesti frumos si curat dc nu vor sa filmeze?? Nu ca presa din Romania e mai prejos (ni se spune 'capsunarii', de parca toti cei care suntem in strainatate suntem la cules capsuni.) Distractie placuta la mare anyway!! Si noi am rezervat bilete la Paris de pe 24 pe 27 august, mergem cu inca un cuplu, cu Eurostarul (trenul de sub Canalul Manecii) si stam ci-ca central. Abia astept.

Catalina cu senatorii. Toate institutiile de stat ar trebui sa foloseasca doar produse romanesti sau produse straine, dar fabricate in Romania macar. In toate tarile europene se poarta nationalismul, in supermarket cele mai cumparate sunt 'british made' (si in Spania la fel, din ce spunea tata). Asa se da de munca la oameni, se platesc impozite etc. Cui sa-i explici...

Sper ca sunteti bine toate, am vazut la tv niste imagini cu vijelii care iau acoperisuri - Coinstanta, Galati...Si la noi sunt inundatii, dar nu in zona mea. Si au prins teroristi in Londra iar, 2 masini capcana. Doamne feri.

Va pup fetitele, we placut

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Dana hai sa iti fie de bine, sa ajungeti cu bine si sa va bronzati (asta din urma nu cred ca fie vreo pb). Nesimtitii astia de la mare maresc in continuu preturile. Parca au inebunit. Dar prosti suntem noi care umplem Mamaia in fiecare an.
Nu stiu daca v-am zis dar doctora mi-a zis sa nu merg la mare cu Matei anul asta si nu voi merge. A zis ca ea ar zice sa astept pana la un an dar fac cum vreau eu. Asa ca ma duc la munte in loc.

Azi dimineata distractie maxima. Cornel statea langa el si zicea "hai puiu' zi, mamamama" si Matei "tatatata" dupa care tragea un chiot asa ca si cum stia ca isi bate joc de noi. E mortal. Acu e intre perne (adica intre o perna si doua prosoame sul, model Diana de Liuda) si sta super.

Mergi la inceput

Fetele, am uitat ce mai important. Tre sa ma vad cu o tanti pt o posibila bona, dati si mie idei de intrebari, va rog frumos.

Mergi la inceput