Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna,
salutare la toata lumea.
Giova ce intamplare naspa cu Marco si masina.La varsta asta ei nici nu reactioneaza cand ii strigi , of ai grija.Te cred ca te-ai speriat si eu as fi fost la fel de speriata.Astept sa-ti vina coletul de la La Redoute sa vedem cum a fost , se poate face plata si prin card ING?
Ieri a fost ziua mamei mele am fost cu Andreea sa-i luam cadou.I-am luat un serviciu de farfurii f ca lumea , zicea soramea ca l-a vazut intr-o reclama si i-a placut .Nici nu a costat mult 220 lei .Ma bucur ca m-am decis asa de repede , de obicei ma strofoc o gramada de timp pana gasesc un cadou pt ea.
Ha si era o promotie la carucioare sport de la chicco 300 lei si am luat pt Andrei unul, e cam deschis la culoare dar merge ca se pot detasa partile si le spal.
pupici tuturor.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ACINA la multi ani pentru mama ta,dar ii mai iei carucior acum lui Andrei?
Pana la ce varsta ii mai caram cu carucioarele???
Adevarul e ca de cand cu triciCleta,Diana n-a mai iesit deloc cu caruciorul! Ma gandesc ca o sa ducem la mare caruciorul tip umbrela totusi,ca noi nu ne lasam de facut kilomettraj si poate ea nu face fatza,mai bine un bagaj in plus pe tren,decat tot cu ea in bratze 14 zile...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acina eu tocmai mai fac o comanda. ma omoara Clau. doar mi-a zis aseara ca spera ca nu comand zilnic de 25 euro, caci nu castiga atat. dar mai am pe card 15 euro si trebuiesc consumati.
mamei tale!!
Tocmai ca marco a reactionat la strigatul meu,. s-a oprit si s-a intors. si atunci am fost langa el. noroc cu asta, caci de nu...nici nu vreau sa ma gandesc.
Moni asa si noi, cam rar cu caruciorul de cand avem trici.
Canda pe unde esti? ce ai luat frumos pt. Filip de pe site?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Ali..parfum de acum? Este parfum de copii, i-am cumparat Sandrei din Real parfum ceva cu Barbie la 180.000 parca. E o sticla cu Barbie si cu ceva parfum verde inauntru. Dar sper ca nu esti... sa ii cumperi parfum la printesa mica
Sandra nu a avut boala asta, nici cu rujatul, nici cu parfumurile cu toate ca am destule in baie si ar putea sa se dea. In schimb nepoata mea e vesnic cu inele, cercei, ruj, parfum, datape unghii..de mica i-a placut sa se rujeze, odata a prins-o maica-sa ca manca crema de fatza dupa ce a intis-o pe fatza ei si pe pat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Pai daca fata vrea sa miroase bine si sa se aranjeze de pe acuma...nu ti-ar placea asa o nora???

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali...NU, ca e costisitoare rau....o sa ii manance banii lui Dani pe parfurmuri si rujuri
Giova...trebuie sa iti faci card cu euro? La ce banca? Stiu ca spuneai mai demult dar sincer nu am citit atunci detaliile ca nu ma interesa

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova naspa intamplare...asa am patit si eu ieri cu iarina dar ea nu era in parcare ci de pe trotuar a fugit catre strada, ca norocul ca am fugit si eu si mami dupa ea , dar dupa aia am simtit ca mi se inmoaie picioarele... la Marco.
Acina si mamicutei tale.
Monica spor la treaba. Eu pe Iarina o pun in carucior pana sta ea

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acina cred ca merge cardul si de la ING, asa mi-a zis aia la banca. nu am incercat ca ale noastre au scazut luna asta. si trebuie sa merrg la banca sa le ridic pe cele noi.
Bianca eu am card la BRD in euro. mi-e mai comod asa, bag euro, cumpar in euro. nu mai astept sa faca ei conversia si sa mai ia si comisione. dar se pot face la orice banca. trebuie sa fie Visa sau maestro.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Ali...NU, ca e costisitoare rau....o sa ii manance banii lui Dani pe parfurmuri si rujuri

aha deci ti-e frica , ca te duce la faliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova am vazut un pulover fain dar...cat e taxa de transpot?
Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Of ce bine ca s-a mai racorit in Bucuresti....aseara era sauna in casa: 30.6 grade...si m-am apucat sa-i fac si mancare lui Matei...in conditiile in care eu nu am usa la bucatarie ca e comuna cu sufrageria.....
Giova...of, of, of prin ce sperietura ai trecut.
La magazinele Z sunt reudceri de 50%

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput