Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)
Raspunsuri - Pagina 23
szaboali spune:
Monica pai Bianca a cerut-o pe Iarina e gagica pentru Dani si eu am strigat-o pe cuscra sa vad daca raspunde, daca o mai vrea pe Iarina si nu a bagay nici un rand pe aici...inca mai are cateva ore sa se gandeasca daca o mai vrea ...daca nu poate o dau de nora la Bianca
...vedem noi...sincer nu as vrea un divort...dar...no.
Cu puzzle eu cred ca de pe la 3 ani...inca nu cred ca ar pricepe ce tre sa faca...Iarina in mod sigur ar mozoli si roade toate piesele
...si nu as sti unde au disparut![]()
Nici mie nu mi-a placut matematica niciodata
...acum am emotii si pentru sora-mea
ca luni cred ca da la mate.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Am uitat sa va spun ca ieri i-am cumparat o alta olita la Iarina , daca pe aia nu a vrut-o si
toata ziua ieri a calarit olita
bineinteles imbracata...azi incepem si noi operatiunea olita![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
ALI pai las ca Dani e frumusel foc (si cuminte - nu seamana pe ma-sa
) Nu stiu ce face blondinul de Bruno,dar poti sa il ti in continuare al doilea,ce naiba si Iarina poate avea harem,nu? ![]()
Am vorbit cu mami: Diana a dormit tun pana la 8,20! A adormit cuminte aseara,doar ca de doua ori a luat-o de mana pe mami si a dus-o la usa zicand MAMI!!!! ![]()
Acum a mancat un cremvusti cu mustar.
Pe oliza nu vrea sa stea,odata a facut doar pishu.
Si s-a distrat de numa' aseara la hinte.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
ALI pai las ca Dani e frumusel foc (si cuminte - nu seamana pe ma-sa) Nu stiu ce face blondinul de Bruno,dar poti sa il ti in continuare al doilea,ce naiba si Iarina poate avea harem,nu?
Am vorbit cu mami: Diana a dormit tun pana la 8,20! A adormit cuminte aseara,doar ca de doua ori a luat-o de mana pe mami si a dus-o la usa zicand MAMI!!!!
Acum a mancat un cremvusti cu mustar.
Pe oliza nu vrea sa stea,odata a facut doar pishu.
Si s-a distrat de numa' aseara la hinte.

Gagiul Iarinei e Eduard a lui Micio...
Ma bucur ca Dia s-a acomodat cu somnicul acolo
.Clar ii este dor de tine
Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
BAAAAIII io am incurcat borcanele ca stiam ca v-ati intalnit cu blondinul de Bruno 
szaboali spune:
Da asa ene-am intalnit cand au fost acasa , ca Miri e din Baia Mare
.
Sa vedeti cum nu pot eu sa ma dau cu ruj si parfum ca si apare gaza asta mica , ca si ei ii trebuie si tre neaparat sa ii dau cu parfum ca de nu se crizeaza
...cu ruj ma mai fac ca o dau si stie cum sa faca cu buzele...am sa o filmez sa o vedeti![]()
Tre neaparat sa ii cumpar un parfum...dar oare sunt de copii???
Ali si
IARINA (16.02.2006)
anasol spune:
neatza si un rachiu sa treaca greatza.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Neatza... m-am trezit si eu tarziu si mi-e lene sa ma apuc sa invatz
.
Mai Ali..parfum de acum?
Este parfum de copii, i-am cumparat Sandrei din Real parfum ceva cu Barbie la 180.000 parca. E o sticla cu Barbie si cu ceva parfum verde inauntru. Dar sper ca nu esti...
sa ii cumperi parfum la printesa mica
Sandra nu a avut boala asta, nici cu rujatul, nici cu parfumurile cu toate ca am destule in baie si ar putea sa se dea. In schimb nepoata mea e vesnic cu inele, cercei, ruj, parfum, datape unghii..de mica i-a placut sa se rujeze, odata a prins-o maica-sa ca manca crema de fatza dupa ce a intis-o pe fatza ei si pe pat
.
Moni..pai nu mai fac sport ca mi-e lene...
Te-am prins ca nu citesti tot daca nu stiai faza cu 48 ore

Anasol...mie nu imi trebe rachiu
eventual un Red Bull sa imi revin din somnolentza...
La noi ploua si e racoare

L-am trimis pe Nelu acum la agentie sa vedem...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Neatza!!!
Moni i s-a facut Dianei dor de tine....
Bianca am vazut si eu aseara la stiri, 47 grade in Grecia, 42 la Istambul.de partea europeana a Turciei nu zicea nimic.
site-ul e www.laredoute.fr
Marco de obicei are frica de masini, dar ieri cum era obsedat de masina lui Clau...si de pe trotuar a ajuns direct intre 2 masini parcate...putin mai avea si iesea..si masina dadea peste el, caci nici soferul, nici marco nu vedeau
. bine ca e totul ok, dar eu si acum ma gandesc cu groaza.
l-am dus pe pici la gradi, azi noapte a marait putin, dar nu mult.
aici a plouat azi noapte, acum sunt 23 grade.
am facut cumparaturi, am luat spray de muste, ca deja nu le mai suportam. acum sunt toate pe podea, imediat ma bag cu aspiratorul si scap de ele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Ba chiar ca citesc tot,stiam de 2 zile,dar nu m-am gandit ca la aia va refereati 
Io imi pap nervii p-aci ca au schimbat astia internet bankingul cu altul, e un kk pe batz pana bag din nou conturile al toti furnizorii,plus la salariati pentru salarii pe card 
Si am un digipas cu cod pin si iese alt cod ... si pentru fiecare plata trebuie sa bag kk ala de cod din digipas in internet banking
,ca la prosti,fac spume nu alta 
Si e jale cat am de lucru in luna iulie
,fix porcarii d-astea imi lipseau! ca sa nu mai zic ca trebuie confirmare din Italia pentru plati si madam capra aia s-a ratacit in coduri
si si-a blocat ieri digipasul
Noa ca m-am descarcat si io ![]()