Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

No hai la Moneasa atunci ca vin si io .Gasesc io unde sa te catzar si p-acolo sa vezi ca iti faci picioarele ca noi ca doar nu mergi la Amara,atunci mai bine la Tinca (e in Bihor un sat amarat,da' cu bai bune)
Nu plange ma' ca nici io n-am fost iarna la munte Fa tu rost de bilete ca venim si noi Tot gasesti tu undeva,la un amarat de munte

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Acum m-a sunat Nelu ca cica a zis la stiri ca in Turcia si Grecia sunt 47 grade
A zis la TV ca vara asta va fi cea mai caniculara vara din ultimii 60 ani.
Cica sa ne cautam bilet in Finlanda

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Cuscra, meriti o sapuneala bunaaaaaa

io cred ca de la maraki mi se trage. O intrat aici si mi-o lasat mie in seara asta mostenire hackerii.

Ali, pupicei sa-ti treaca nervii si supararea. Las' ca Mitica e baiat bun.

Sa vedeti ce mi-a mai facut Sabina azi. De dimineata s-a apucat si mi-a scris covorul cu marker verde fosforescent. Ma miram eu cind eram la bucatarie de unde atita liniste. Cind ma duc sa vad ce face, era in plina creatie. isi scrisese sosetelele si trecuse la covor. Norocul ei ca s-a sters cu detergent de covoare.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Apropo de Moneasa...a trebuit sa ma uit pe harta pe unde e ca nu stiam Si am vazut ca pe la 100 si ceva km de Arad

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

IRINA o noua pasiune la orizont - markerele
BIANCA uite la Anda langa Bruxelles erau 12 grade azi!
De-ar fi fost Diana genul care sta cuminte in masina le trageam demult o vizita,dar asa ... ii asteptam pe ei cand vin in tara in septembrie

Mergi la inceput

Irina...ascunde mama cariocile de Sabina ca nu te vad bine .
Sandra nu a pictat niciodata peretii. Nu stiu Dani ce apucaturi are
Sandra si acum e pasionata de desen, si acum la ea pe birou sunt pensule, acuarele si foi desenate.
Ii place sa deseneze dar nu prea are talent...si nu pot sa ii spun.
Asa eram si eu..imi placea sa desenez dar nu puteam face nici macar o papusa sau un cal frumos... dar imi placea...si am umblat si la cursuri de pictura si tot degeaba

Mergi la inceput

A, si mi-a facut niste plinsete pe-afara de se uita lumea ca la urs. S-a jucat cu un pui de catel, da' sa vedeti ce-a tras bietul ciine de la ea. Catelusul statea la umbra intins. L-a tras intii de picioare, apoi l-a piscat si l-a tras de pielea de pe burta, dupa aia si-a umplut pumnii cu pamint si a aruncat in el, iar la sfisit a incercat sa se aseze cu fundul pe bietul catel
Ce m-a distrat ca mai era un baietel de vreo 4 ani care ii tot zicea Sabinei ca nu e voie sa-l traga de coada ca are si catelul viata. Da vezi sa nu inteleaga fata asta. cred ca e cam sadica .

Cind am vazut ca intrece masura, am luat-o de pe capul ciinelui in plinsete si ne-am indreptat spre casa , insa cind a vazut magazinul unde se joaca ea cu papucii i-a trecut.

poze Sabina

Mergi la inceput

I-am luat sac din acela pt jucarii, asa cum are Moni. Acolo zac jucariile, nici nu se uita la ele. In prima zi a fascinat-o sacul, punea doua trei jucarii, il rasturna, le punea din nou. A mai bagat si haine, iar la sfirit a vrut sa se bage si ea. Insa cind am bagat-o nu prea i-a placut si s-a miriit. Bine macar ca nu mai calc pe ele.

poze Sabina

Mergi la inceput

Moni..azi ma gandeam la tine...sa iti spun si de ce...
Sandra a vb f devreme, la 2 ani vb binisor. Dani nu cred ca va ajunge la nivelul ei din pacate sau fericire.
Dar cel putin in cazul Sandrei...toata ziua ii merge gura si de trebuie si de nu trebuie, nu poate sa taca un pic. cateodata e chiar obositoare
Asa ca..eu cred ca stiu ce te asteapta cu vorbaria asta multa
Taica-meu imi zicea saracu cand eram mica sa tac 5 minute si nu puteam...atunci imi treceau toate ideile prin cap
Eh...asta era o paranteza...nu se stie daca va fi asha, eu ti-am dat exemplul meu.
Dani in afara de tati si limba lui de balta nu mai vrea sa zica nimic. Ciudat ca si nepotul meu a vb foarte greu, acum la 4 ani jumate nu vb asha corect... poate baietii din familia noastra sunt mai...mocofani

Mergi la inceput

Eu sper sa ma mosteneasca Diana la desen! Ore in sir desenam si aveam expuse vesnic desenele la scoala.
Din pacate nu o vad pasionata nici de carti ,nici de cuburi Eu eram inebunita dupa ele.O fi inca prea mica? Sper sa fie asta.Parca parca a inceput sa mai construiasca cu cuburile alea clementoni din proprie initiativa.Dar tot mai mult prefersa sa le arunce afara si sa se bagea ea in cutia lor Si eu zburdam si am dadeam peste cap ... dar naiba stie,sper macar sa ii placa sa citeasca!!!

Mergi la inceput